Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокрос в град Хисар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотокрос в град Хисар

На 12.08. от 10.00ч. в град Хисар ще се проведе мотокрос на новопостроеното трасе в града.

Дай повече информация къде се намира че да дойдем направо с моторите да направим някой тигел....ако може разбира се Пусни някоя снимка ако може.

Коментар

Разбира се, че може да дойдете с моторите. Да заповядат всички желаещи! Ще участват професионалисти в отделни класове и непрофесионалисти, които ще са на едно. Трасето се намира над квартал "Момина баня" . Ще се опитам да направя нещо по въпроса със снимките, но ако евентуално нещата станат, ще трябва да ги пратя по пощата на някой от форума. Ако не поне ще пратя карта на града с някакви означения!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай
        Дай повече информация къде се намира че да дойдем направо с моторите да направим някой тигел....ако може разбира се Пусни някоя снимка ако може.
        Винаги съм искал да покарам по мотокрос писта след състезание..... миналия път можех да покарам .... е не-точно мотокрос писта ама все пак си е я биваше доста.... ама пустия камион как ми се изпречи подло на пътя .. надявам се тоя път да успеем да идем да погледаме...
        -----
        ПП. Николай Ако такова съм във ваща групичка ! Ако може разбира се де
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Мотокросът мина добре като за първи път. Събра се и прилична публика. Имам малко снимки, ако искате да ги пратя на някой от форума да ги пусне.
          Между другото Митков мисля, че видях стария ти ЦР, даже ако не се лъжа го щракнах.

Коментар

e той стария ср го взе един дето -не пропуска мотокросс особенно пък традиционен бат ники се казва
            кво стана стана ли първи поне

Коментар

Тц. Малко паднал
              К. Кулев

Коментар

Тц. Малко паднал
                ми нормално..тва все пак е бат ники

при него това е част от играта

дано поне не се е пребил сериозно
                обикновенно леко се разминава

Коментар

На 01.10. (неделя) отново ще се състои мотокрос в град Хисар.

Коментар

Тук можете да разгледате снимки от Милен, който най-учтиво ме помоли за малко помощ с качването на снимките !
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X