Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ATV крос гр.Левски (12-13 юли)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ATV крос гр.Левски (12-13 юли)

На 12ти и 13ти юли ще се проведе поредния кръг по мотокрос на БФМ. За пръв път в програмата са включени и четириколесни АТV!!! Всички желаещи са добре дошли и ще бъдат допуснати до участие ако отговарят на общите условия за участия в ендуро или мотокрос състезания или пък вече си имат валиден лиценз. Ако случайно някой види пуснатата в полседния момент покана и има желание и възможност да участва и само се чуди какви точно са тия общи условия ще уточня:
    1. Валидна застраховка на сойност минимум 15 000лв
    2. Медицинско свидетелство
    3. Картон за кръвна група
    4. 3 бр. снимки за паспорт (тва му е за лиценза и пропуска )

БФМ кани всички почитатели на АТV кроса, участници и зрители, да дойдат и станат част от уникалното до сега за българия шоу и се надява това да се превърне в традиция. При достатъчен брой участници желаещи да продължат да се състезават в тази дисциплина, на лице е възможност класа да бъде включен в програмата на още сътезания от националния шампионат по мотокрос до края на годината, а от догодина той да съществува като официален шампионат.
    К. Кулев

До: ATV крос гр.Левски (12-13 юли)

Аз си мислех че ще е на 20ти. Имах голямо желание да дойда. Дано потръгне най-после мотокроса и за атв-та. Ако може дайте малко снимки и инфо след първото състезание и дано има следващо. Там съм със сигурност.
    It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Веднъж след мотокрос във с.Левски(до Карлово)реших да се пусна по пистата,но имаше мн гадни бабунки(мойто е работно) и сички пломби ми паднаха е щях да се пребия на 1-2 скока ама аз съм начинаещ.С удоволствие бих се пуснал само за тръпката Успех на всички

Коментар

Утре сутринта тръгвам за там, че изпаднаха 2 покани. Ще дойда да погледам Ако видите зелената НИВА да се обадите

Коментар

Разбрах за мероприятието от форума и понеже днес ми е почивен ден, реших да прескоча ди Левски ! Там си вървяха тренировките за мотокроса, а АТВ-тата си чакаха реда... Точно в 12,45 шест четириколесни влязоха в трасето и започнаха опознавателните обиколки ! Започвам с Николен Кушев, че той правеше най-атрактивните скокове

Ето и Николай Кушев !

Мариан от клуб "Турист" Шумен

Васко от "Максис"...

и "Брадъра" от Севлиево в поредния му опит в Мотокроса, тоя път с АТВ

Имаше и едно АТВ 4х4, но не успяваше нещо със скоковете и нямам снимки...
          Днес на обяд ще бъдат финалите, но няма да имам възможност да отида, дано има колеги да снимат !
          Успех и безаварийно на участниците !!!
          Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 13-07-08, 00:29.

Коментар

Браво на всички. Дано потръгне. Моля който знае да каже по скоро кога и къде и дали ще има следващ кръг.

Коментар

Много хубаво беше състезанието и много добре организирано,на всеки слдващ кръг от мотокроса,ако се съберем към 14 АТВ-та ще ни пуснат и ние да се състезаваме.На това състезание бяхме само 6 АТВ-та,защото много късно Калин пусна тема във форума и в последния момент,отмениха датата на състезанието.

Коментар

Не съм забелязал да има изискване за минимален брой участници, ама може и да е така.Ако искате да говоря с Жоро Пеев (председател на Комисия Мотокрос) да не ви ограничава по бройка.Всъщност и Калин може да го направи.
                Пуснаха ли ви поне демонстрация да направите?
                Последно редактирано от Гълъбин Колев; 14-07-08, 09:57.
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Страхотни снимки, състезанието беше супер. Мисля да не пропускам от сега нататък Поздрави на всички.

Коментар

Даже купи имаше за нас.Бяхме МХ АТВ и като се съберем около 14 АТВ-та за следващия път и трябва само да се каже на Иво, който е един от организаторите и пак ще ни пуснат на следващото състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                      Даже купи имаше за нас.Бяхме МХ АТВ и като се съберем около 14 АТВ-та за следващия път и трябва само да се каже на Иво, който е един от организаторите и пак ще ни пуснат на следващото състезание.
                      Казвай кога е следващия път и къде аз идвам със сигурност. Ако нямя бройка ще пробвам да навия и още хора.

Коментар

Следващото ще е в Девня на 03.08.2008,ние ще сме около 6 АТВ-та, и 10 да сме,пак ще ни пуснат.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Николен ATV; 14-07-08, 13:35.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                          Супер! Най-накрая и вие да се изкефите, а не да се врете по цял ден в храстите,където АТВ май въобще нямат място.Там си е за мотори.
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Абе храстите са си за дивите прасета ама... какво да направим като ни влече... Природа!
                            К. Кулев

Коментар

браво доста атрактивни скоци, най накрая виждам подходящи атв-та да се използват по предназначение
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X