Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HARD ENDURO KORNITSA 2019

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • HARD ENDURO KORNITSA 2019

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Плакат 2-2-1024.jpg
Прегледи:2
Размер:769.3 КБ
ID:6157157

    За втора поредна година, ние от Ендуро Клуб Корница имаме удоволствието да поканим всички състезатели и любители на ендурото на любителско каране/надпревара в Пирин планина, което планираме да се проведе на 19 май 2019г. (неделя) в околностите на Корница, Община Гоце Делчев.

    След добрите отзиви от организацията и терена от миналата година, смятаме да задържим и вдигнем нивото, така че очаквайте нов натоварващ и екстремен, но балансиран и разнообразен 70-80 км трак, в който може да проверите колко корави сте!
    Денят ще завърши с хилклайм, който ще се постараем отново да донесе приятни емоции на състезатели и публика.

    Такса участие няма да има! Тази година състезанието ще е с благотворителен характер, като всички събрани средства ще дарим на съпругата и дъщеричката на нашия брат Айдън, който нещастно загина миналото лято ударен от мълния докато карахме в планината.

    Иначе, сценария е ясен:
    - 10.30 старт навигация да двата класа PRO и EXPERT;
    - 16.30 старт хилклайминг

    Скоро ще пуснем линк за записване, както и допълнителна информация.
    Ще се стартира по реда на записване и временно класиране в БГ-Х.
    Очакаме Ви!

    п.с.
    Първоначалната идея беше състезанието да се проведе на 26 май, но се оказа че тогава има избори и по принцип всички масови прояви са забранени.
    Надявам се датата която избрахме да не попречи по някакъв начин на колегите от Ендуро Враца и Хард Райдърс, които организират ендуро надпревара предния ден в рамките на Мотосъбора във Враца. Очертава се напрегнат ендуро уикенд в средата на месец май
    .

  • #2
    От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

    Първоначално публикуван от Enduro Club Kornitsa Преглед на мнение
    ...

    п.с.
    Първоначалната идея беше състезанието да се проведе на 26 май, но се оказа че тогава има избори и по принцип всички масови прояви са забранени.
    Надявам се датата която избрахме да не попречи по някакъв начин на колегите от Ендуро Враца и Хард Райдърс, които организират ендуро надпревара предния ден в рамките на Мотосъбора във Враца. Очертава се напрегнат ендуро уикенд в средата на месец май
    .
    Надявам се да не повлиае на нагласите на участниците. Ние ще уважим вашето състезание, както направихме и миналата година, като тази ще доидем повече!
    Успех.

    Коментар


    • #3
      От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

      Допълнителна информация за ендуро надпревара HARD ENDURO KORNITSA 2019


      Мероприятието е еднодневно – на 19.05.2019г. (неделя), със следната програма:

      9,00-10,00 часа - Посрещане и регистриране на участниците, попълване на декларации за участие, раздаване на GPS устройствата. Място: Сборен пункт - училищен двор с.Корница, Координати: 41.639620, 23.678390 https://goo.gl/maps/zBHomZgypXJ2oMz56

      10,00-10,15 часа:
      Организирано придвижване до Старт/Финала - язовир м.Ратковица, с.Корница – координати: 41.646865, 23.686692 https://goo.gl/maps/oAAH4SE1R6q8uHP78

      10,30-16,30 часа:
      Старт на Навигация по GPS, 65-70 км. Място: Старт/Финал

      16,30-17,30 часа:
      Хилклаймб. Място: Старт/Финал;

      17,30 – 17,45 часа:
      Награждаване, закриване на мероприятието. Място: Старт/Финал;

      Ще очакваме GPS устройствата да ги изпратите надписани, със заредени батерии, по куриер до Централен офис ЕКОНТ гр.Гоце Делчев ул.Драма, за Асан Имамов, тел.088 991 8558, не по–късно от 16 май, за да ги получим в петък 17 май. В случай че не е възможно да пратите GPS-те по куриер, може да ги докарате на място в заведението „При Барчо“ събота вечерта (18 май)– координати 41.641202, 23.676303, https://goo.gl/maps/STFWY1zzz6GfUgQd7.
      В неделя сутринта тракове няма да се качват!
      Както и миналата година имаме възможност да осигурим сигурен гараж за моторите за вечерта преди състезанието (събота 18 май) – на 50 метра от Сборния пункт е.

      Линк за регистрация: https://forms.gle/qLzomDKuPBYsgDgc8

      Навигацията е около 65 км по гпс, основно пътеки със 5-10% черни пътища. Гледайки прогнозата в началото на следващата седмица се очаква да вали, така че най-вероятно ще е доста влажно. В този смисъл препоръката ни е гумите да са нови или на до 70% износване за да няма изненади и мъки.
      Почвата е мека, калища тип люлин/севлиево няма.
      Задължително презареждане на 38-40км. Рисково е да се пробва да се мине трака с един резервоар затова си носете надписани туби с бензин.
      Пикапът в който трябва да оставите тубите ще е на Сборния пункт в деня на състезанието – училищния двор в Корница и тръгва в 10.30часа.
      Тракът е „развит“ по източните склонове на Пирин планина над с.Корница, така че в случай на повреда или свършване на бензина, просто пускате по инерция надолу и сте в Корница.
      Невъзможни места няма да има. На по-трудните места за Про клас ще осигурим хора за помощ, ако се налага. В случай че е много мокро – на всеки екстрийм или трудно място има заобиколен маршрут, трябва да се върнете назад и да потърсите заобикаляне отляво или отдясно по пътека.
      Класовете са ЕКСПЕРТ и ПРО. Кара се по един основоне трак – този на Експерт, като има 11 допълнителни участъка/отклонения, които влизат в трака на ПРО.
      Основната маркировка, която следят двата класа е червено-бяла - ленти и спрей.
      Състезателите от клас ПРО да внимават – видят ли маркери/стрелки по камъни/дървета със син спрей, значи там ПРО трака се отделя от този на Експерт.
      Стартира се по реда на заявките, като ще се вземе под внимание и временното класиране в БГ-Х шампионата.
      Няколко човека могат да карат с 1 ГПС в група, като тези групи ще стартират последни. Правилата за отклонение от трака са както в БГ-Х.

      Хилклайм-ът започва след навигацията в 16,30 часа. Стартира се по двойки, на елиминации, 2 от 3 чисти излизания на върха.

      Веднага след хилклайма е награждаването.

      #HardEnduroKornitsa2019

      п.с. Информация за настаняване:
      От София до Корница през магистрала Струма са 200км, отнема малко над 2 часа. Миналата година доста хора участваха без преспиване, с идване и връщане в рамките на 1 ден.

      За тези които планират преспиване - препоръчваме района на село Огняново на 20 км от Корница, което е спа курортно селище, с много хотели и къщи за гости с минерална вода. Варианти са също хотели в гр.Гоце Делчев (на 15 км от Корница), както и къщите за гости в Делчево (25км), Лещен (25 км), Ковачевица (35 км) - архитектурни и курортни селища.

      За всякакви други въпроси - не се притеснявайте да ми звъннете на 088 991 8558
      Последно редактирано от Enduro Club Kornitsa; 09-05-19, 10:02. Причина: добавяне тел. за връзка

      Коментар


      • #4
        От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

        Колега , тези който ще карат на Враца няма как да ти изпратят GPS-и. Може да не могат да дойдат и в събота вечер. Ще има и някакъв компромис?

        Коментар


        • #5
          От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

          Колегите от Корница обещаха за всички взели участие във Враца да направят компромис като може да се запишат в събота сутрин и тогава да им се качи трак. Надявам се това да не създаде проблем в организацията им.
          Поздрави, до скоро.

          Коментар


          • #6
            От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

            Първоначално публикуван от Desislav Cekov Преглед на мнение
            Колегите от Корница обещаха за всички взели участие във Враца да направят компромис като може да се запишат в събота сутрин и тогава да им се качи трак. Надявам се това да не създаде проблем в организацията им.
            Поздрави, до скоро.
            Да, в неделя (19 май) сутринта ще може да се качват тракове само на състезатели, които предния ден са участвали във Враца и естествено няма как да си пратят гпс-те след това.
            Надявам се, че още с пристигането си веднага ще си дадат устройствата за да им качим трака. Дано да ни стигне времето и качаване+проверка минат безпроблемно.
            Възможно е да има пренареждане на стартовия списък в последния момент, тъй като до последно няма да имаме гпс-ите и няма да знаем кой регистрирал се ще дойде, но ще го решаваме някак си.

            Коментар


            • #7
              От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

              Записаните до момента:
              https://drive.google.com/file/d/11bfzghfBibSbpXhvNhdsbjIX3Y1djV8O/view?usp=sharing



              Карта с основни точки и интересни места за зрителите:
              https://drive.google.com/open?id=1l6...Uj&usp=sharing


              В случай, че се колебаете дали си струва:
              http://www.youtube.com/watch?v=KGLjMkiG5sQ

              Коментар


              • #8
                От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

                Брифинг - информацията за трасетата

                https://drive.google.com/file/d/11rbqSvCAaIOkiVYz-FIJAqCnXuYebAFv/view?usp=sharing

                Коментар


                • #9
                  От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

                  Още на разклона за с. Корница започна тази хубава атмосфера като чух по местното радио интервю и разяснения от Асан Имамов за предстоящото събитие . Браво Асане на теб и момчета от клуба. Отново празник за душата си беше за мен това Вашето състезание, благодарности към всички Вас! Очевадно беше колко много труд и сърце сте вложили за това състезание и определено заслужавате най-висока оценка! Маркировката със стрелки син спрей по дървета, скали и камъни за ПРО и ленти по дърветата, беше супер (за Експерт Червени стрелки) ... само газ да си даваш и да се кефиш часове наред! Негово Величество Времето и То беше на наша страна, а природата около с. Корница, дар Божи за Hard Enduro! Какво повече му трябва на човека с 500-ката? Трака на PRO корав на места и много разнообразен, имаше си от всичко - така се прави! Липсваха ми онези дълги и изтощителни изкачвания от миналата година, но видях и снега, които е Ви е ограничил да не ги включите. Абе... МНОГО ми хареса! Всичко отново го бяхте направили на ниво достойно за кръг от BG-X шампионата! Огромен паркинг в училището само за нас, траковете качени навреме, организираното придвижване до старт-финала, присъствие на Ваши хора по самия трак, фотографи/ки с големи обективи (чакаме снимките ), МЕГА ЯКА И СЪРЦАТА ПУБЛИКА (не помня да е имало такава публика никъде на кръговете от шампионата!) , Евала! Както миналата година високоговорител на страрт-финала от, които ясно се чуваха разясненията, брифинг и тн. Благодаря и за обновения склон за хилклайминг! Шоуто, което ни направиха класните карачи Теодор Кабакчиев, Трънката ( Димитър Цветков), Руслан Цветанов и пича от Crazy Job беше впечатляващо и повече от добър финал за прекрасния и емоционален ден! Ще опитам в отделен пост да кача малко снимки, които направих на Rocket Ride Kotnitsa 2019 г. Уникално си прекарах!


                  Какво Ви е коствала цялата тази организация, да направите такова мащабно БЛАГОТВОРИТЕЛНО събитие, безплатно за над 100 участника - Вие си знаете! Колко точно участника бяха всъщност?

                  От мен ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ, надявам се скоро пак да ни поканите за подобна веселба! Много ми се иска да е по-скоро от догодина ... примерно, пожелавам си да отида на една щура надпревара в Корница още тази есен

                  Коментар


                  • #10
                    От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:134.6 КБ
ID:5814245Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:134.5 КБ
ID:5814246Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Прегледи:1
Размер:116.2 КБ
ID:5814247Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Прегледи:1
Размер:115.3 КБ
ID:5814248Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Прегледи:1
Размер:138.1 КБ
ID:5814249Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.jpg
Прегледи:1
Размер:144.6 КБ
ID:5814250Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7.jpg
Прегледи:1
Размер:163.3 КБ
ID:5814251Натиснете снимката за да я уголемите

Име:8.jpg
Прегледи:1
Размер:78.0 КБ
ID:5814252Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9.jpg
Прегледи:1
Размер:119.6 КБ
ID:5814253Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10.jpg
Прегледи:1
Размер:109.2 КБ
ID:5814254

                    Коментар


                    • #11
                      От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

                      Първоначално публикуван от EmoSKALATA Преглед на мнение
                      Колко точно участника бяха всъщност?
                      17 стартираха в Клас ПРО, Експертите 104, но там имаше много незаписани без номера, така че общо някъде към 150.

                      Участниците, които направиха фалсарт, времената им ги взехме от трак-логовете. на всички останали също направихме проверка.
                      Ето и класирането, включени са само тези които са си предали гпс за изтегляне на трака:

                      https://drive.google.com/file/d/1dmG...ew?usp=sharing

                      Коментар


                      • #12
                        От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

                        Публикация за състезанието:
                        http://riders.live/blog/3500-%D0%BB%D0%B2-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%80%D0%BE-%D0%BE/


                        Първият 1 част от трака на Експерт от камерата на завършилия на 9-то място.
                        http://www.youtube.com/watch?v=h-uA9_HT_2Q&t=652s

                        Още клипове
                        http://www.youtube.com/watch?v=fBs9FBsqTMw

                        http://www.youtube.com/watch?v=hYvSrVVDL2c

                        Коментар


                        • #13
                          От: HARD ENDURO KORNITSA 2019

                          Страхотно състезание !!!
                          Благодаря за съдействието от локалните момчета с джипове които ме разходиха по трасето и ми предоставиха възможност да гледам сина си от близо.
                          За първо състезание, 26 място в клас Expert е повеч от очаквано,успя да премине целия трак невредим и без щети по мотора

                          Още веднъж БРАВО на организаторите !!!!

                          Поздрави
                          Сергей
                          Three witches watch three Swatch watches.
                          Which witch watch which Swatch watch?

                          Коментар


                          • #14
                            От: HARD ENDURO KORNITSA 2019











                            Коментар

                            Активност за темата

                            Свий

                            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                            Зареждам...
                            X