От: MG Enduro X 2017
Те са дърти и печени сеньорите, Пачароза и Габриел си минаха без яд, другите изцепиха по стълбите и си взеха наказанието
Единствения глупак бех аз
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
MG Enduro X 2017
Свий
X
-
Благодарим ви пичове.....радваме се ,че ви радваме
и го оценяваме....хвърлихме доста усилия ,всички са много уморени ,но и много доволни
"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Коментар
-
Много балансирано трасе, отлично маркирано .. организация ,ленти ,маркери ,контроли - всичко за пример. Единствено можеше да се пуснат отделните класове през 10минути например, предвид преодоляването на общите екстрими за да намалеят тапите.
Силата е нищо без контрол.
Коментар
-
Обмисляхме го, но нямаше начин! Последния участник стартира има няма и 5 минути преди Димитър Цветков(Трънката) и Тедо да завършат първа обиколка.Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнениеМного балансирано трасе, отлично маркирано .. организация ,ленти ,маркери ,контроли - всичко за пример. Единствено можеше да се пуснат отделните класове през 10минути например, предвид преодоляването на общите екстрими за да намалеят тапите.
offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
Браво на MG и Co. Много и добре свършена работа. Навигацията беше добре подбрана много разнообразна и интересна. Имаше много коварни места които взеха доста жертви вкл. и мен. Не трябваше да се подценява наглед лесното 20км трасе. Мен ми допадна да сме по едно трасе всички, поне се видях с хора по трасето. Никои не ми е пречил да премина, даже си беше интересно. На много места имаше и доста публика. Със сигурност ще има доста материал за гледане. Малко отегчително ми доиде 3-тата обиколка! Щеше определено да бъде по добре за състезателите, но не и за публиката, екстремите да бъдат към края на обиколката за да се разредят.
Затвореното трасе беше добре направено с добре изградени препятсвия и голяма част ендуро. Щеше да е хубаво ендуро часта да имаше алтернативи защото беше много дълга и тясна. На повечето такива правят поне две линии.
Като цяло се чуствах част от едно голямо събитие. То не бяха тенти, арки, дронове фотографи.... И най-вече нямаше проблеми от към класиране и времеизмерване. Поздравления на екпа за един добре направен кръг. Определено сте добри и в никакви случай не се отказвайте да организирате за 2018!
Ето едно видео от Xcros-a на Про:
Коментар
-
Искам и аз да ви благодаря пичове, спретнахте страхотно състезание, радвам се много, организацията беше на ниво надминахте колегите от Банско които избиха рибата миналата година. Много ленти, табелки , хора по-трасето и какво ли още не, трасето беше много балансирано! Още нещо ще ви кажа ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ОТДАВА ВИ СЕ МНОГО!
Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Поздравления за организаторите! Страхотно състезание!
Казвам го в качеството си на начинаещи в BG-X (....едва второ участие ни беше). Ценен опит натрупахме. Можеше и по-добре да се представим, но здраве да е, .......и по-малко проблеми с машините ест
.
Тракът на експерт беше страхотен. Получи се и голям плюс за всички участници .......95% от времето карахме на сянка в изненадващо голямата жега за сезона.
Можеше и за нас в открития рудник да ни спретнат още едно екстремче, че втората половина беше малко скучна. В тази връзка, смело мога да кажа че определено първата четвърт от обиколката бе много по-трудна в сравнение с останалата част. Но пък за сметка на това имаше там имаше публика .......по двата екстрема, а това надъхва
.
Така, че отново едно голямо благодаря на организаторите!
Надяваме се догодина пак да сме там!
Ето и нашите кадри, гледайте на HD
:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар