Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големият принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Големият принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

    Колеги,
    обещах тази вечер да ви посоча датата на веселото отборно ендуро състезание, което правим всяка година, за да закрием сезона.
    Поради многото проблеми с организирането на толкова голям ресторант и голяма хотелска част, съобщавам ви, че състезанието ще се състои на 12 НОЕМВРИ.
    Утре ще ви дам повече инфо за мястото, хотелската база и сценария на състезанието.
    Обещавам да ви направим приключението запомнящо се, имайте още малко търпение и сформирайте отборите !

    Още подробности ...
    Състезанието ще се проведе в Стара Планина, а не както досега около Копринка, тъй като всички комплекси около язовира са заети с мероприятия до края на годината.
    База, секретариат на състезанието, основен хотел, ресторант за празненството по закриването - Комплекс "Зорница" - гр.Казанлък. Ресторантът разполага с 200 места.
    Хотелът е луксозен, но за мероприятието имаме отстъпка в цените: единична стая - 69 лв, двойна стая - 70 лв, апартамент - 75 лв, деца до 5 г. - безплатно, деца между 5 и 12 г. - редуцирана цена на 50%.

    http://www.zornica-bg.com/

    Телефоните за заявки ги има на сайта на комплекса.
    Може да се ползва на същите цени и хотел "Палас" в центъра на града. Хотелът разполага с охраняем паркинг. Офертата си заслужава определено, хотелът е абсолютен лукс !
    Други хотели, които ще ви препоръчаме и се намират съвсем близо до "Зорница":
    1. Хотел "Терес" - http://www.hotelteres.com/
    2. Хотел "Шампион" - http://skchampion.com/
    3. Хотел "Веста" - http://www.hotel-vesta.com/
    4. Хотел "Пъстървата" - http://pastarvata-bg.com/

    Малко по-далеч, но по-бюджетни са:
    1. Комплекс "Крънско ханче" - http://www.kranskohanche.com/
    2. Папанова къща, с.Енина - http://www.booking.com/hotel/bg/papanovata-house.bg. Тел за връзка: 0886 722 726

    В събота вечер, в ресторант "Зорница" ще бъдат наградени и призьорите от BG X-Enduro Championship.

    Състезанието ще премине в стил както досега, няма да бъде много трудно, но ще има 1-2 кратки участъка, в които състезателите от отбора е препоръчително да си помагат. Абе, носете си нежни, леки въженца от по 5-10 метра От тези участъци, отборите ще получат превъзходен снимков и видео материал !
    По протежение на цялото трасе, отборите ще изпълняват леки, закачливи задачки, които този път обещаваме да са по-добре измислени, за да няма прецакани.
    Сценария и подробности за самата надпревара очаквайте скоро ... и споко, ще търсите и покемони !

    Вече може да сформирате отборите по следния начин:
    АТВ - отборите се състоят минимум от по 3-ма състезатели;
    Мотоциклети - отборите се състоят минимум от по 4-ма състезатели.

    ---------------------------------------------------------------

    Художествен сценарий на състезанието:


    Големия принц с малката ерекция
    (съвременна народна приказка от Братя Грийн)

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prince-charming-naked.jpg
Прегледи:1
Размер:135.8 КБ
ID:6122256







































    Имало едно кралство, което се наричало Бълумбия. Кралят управлявал уж чрез сенат, но половината сенатори били гейове, а другата половина лордове, като Евгени Минчев и поданиците отправяли към тях постоянно цитати от Христо Стоичков. Кралството не произвеждало почти нищо и се издържало най-вече от трафик на наркотици, продажба на оръжие, контрабанда на цигари и от малкото жълтици, които гурбетчиите вкарвали в страната. Свестните бълумбийци постоянно напускали страната, тъй като не виждали бъдеще в западащата и корумпирана държава. Това устройвало напълно краля, защото останалите в кралството нискоинтелигентни хора, нямали висок критерий нито към живота си, нито към управлението. Достатъчно им било да имат малко пари за свински уши и бира, за да са доволни.
    Кралицата - Кера "Мола" се чудела по цял ден какво да прави и затова обикаляла МОЛ-ове и чалга клубове. Кралят постоянно й правил забележки да не ходи да пазари от МОЛ-овете, защото от там пазарят само средностатистическите хора, но Кера, както всички глупави жени в Бълумбия, много й се искало да се покаже точно там и да се изфука в калабалъка. Кралица Кера дори спечелила преди време VIP Брадър, защото била толкова тъпа , че хората я чувствали като от тяхната черга.
    Кралят и кралицата имали син - Принц Нидялку. Нидялку учел в първи клас на местното основно училище наравно с другите деца, защото няколко частни учители, които се занимавали с него, вече били сложили край на живота си.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4145242s.jpg
Прегледи:1
Размер:310.0 КБ
ID:6122257






































    Кралското семейство

    Минало време и кралицата започнала да настоява да женят вече принца.
    - Време е, мама, да ти намерим свястна жена, стига си заглеждал учителките и учителя по физкултура !
    - Мамо, аз съм едва в първи клас, къде ще се женя ? Моите съученици защо не се женят ?! - възразил принца.
    - В първи клас си, но твоите съученици са на по 7 години, а ти си на 20, моето момче !
    За такива неща, кралицата не се церемоняла много, обиколила за няколко вечера всички чалга дискотеки и избрала на Нидялку средно-тунингована, само с цици и джуки невеста. Тя се казвала Мерлина (Марийка). Не трябвало да кандърдисват Мерлина много-много, защото върху предложението за принцеса, тя помислила задълбочено около 5 секунди и казала "Да".

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tumblr_nk4z5bfm8S1radm8no1_1280.jpg
Прегледи:1
Размер:186.5 КБ
ID:6122259









































    Кралят не бил много съгласен за новата принцеса, но кралицата извадила железни доводи:
    - Виж какво скромно момиче, дори няма на задника силикон !
    Замислил се кралят, замислил: "Английската принцеса не го хареса, датската не го хареса, онази от Того, дори и тя не го хареса ... " - па се съгласил.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:chateau-temberma-2.jpg
Прегледи:1
Размер:338.3 КБ
ID:6122261







































    Принцесата на Того пред двореца

    Вдигнали сватба голяма, три дни и три нощи пили, яли и се веселили, дори Милко Калайджиев бил там, а младите момчета тайно завиждали:
    - Колко гот майка ти да ти намери жена, а ние по цял ден пишем "zdr ko pr" !
    Минала сватбата и дошло време за първата брачна нощ. За булката Нидялку, разбира се бил втория, но принцът пък бил съвсем девствен. Мъчил се той вечерта, мъчил се, ама нищо не ставало. Мерлина помагала със всички средства и чалъми, за които била "чувала от нейни приятелки", но работата не ставала. Отишла тя по едно време до тоалетната, щракнала си едно селфи по навик на големите огледала и написла кратък sms на Гочо (Нереза): "ae se vidim utre ". Много била разтревожена и кралицата, която чула случайно всичко, докато минавала край спалнята на мледоженците. Тутакси решението било взето: "Ще го водя на знахар да му помогне !"
    Още на другия ден, кралицата хванала за ръчичка принца и го завела при най-известния знахар в кралството - маг Ставри. Щом чул разказа на кралицата, магът се съсредоточил в една топка и заспал.
    - Ало-о - разгневила се кралицата - хайде, че мръкна ! Вземай се в ръце, че да не те пратя в някоя измислена телевизия да знахарстваш в ефир на зрителите !
    - Добре, добре - сепнал се Ставри - ще му оправя проблема, но записвайте какво трябва да ми донесе, че е много сложно ! Първо: ще трябва да премине през девет планини, да прегази девет реки, да си вземе един мотор от Ерзберг (без да оставя никакво ДНК) и да замине с него в Хималаите. Там ще трябва да убие огромния дракон, когото само Чък Норис е побеждавал, после да обладае затворената в плен от дракона принцеса ...

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:00000000-091.jpg
Прегледи:1
Размер:428.1 КБ
ID:6122260






































    - Чакай, чакай - прекъснала го кралицата - ми на него нали не му става, бе тъпанар ?!
    - У-у, вярно ! - припомнил си магът - Нека тогава убие и двамата, но от двореца на дракона трябва да донесе вълшебната луканка "Молерите" или "Орехите", то все едно и също, защото без нея няма как да свършим работата. След това трябва да запали пак мотора, да мине да вземе някой-друг милион от хасковска банка и да замине към Скалистите планини. Там ще се наложи да убие непобедимата, огромна, безсмъртна, четириглава змия, да напълни от вълшебния извор едно празно шише от минерална вода и да го донесе тук. (За сведение, Чък Норис бил убивал само триглави)
    - Е, как ще я убие тая змия, като е безсмъртна ? - попитала кралицата.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01.jpg
Прегледи:1
Размер:463.8 КБ
ID:6122262







































    - Вярно, че беше така ! - припомнил си магът - Нека тогава я върже поне със свински опашки.
    - Чакай, чакай - визроптала отново кралицата - какъвто е прост, абсурд да свърши цялата тази работа ! Не може ли баща му да подкупи дракона и змията и ония да изпратят луканката и водата по куриер ?
    - Няма начин ! Т'ва да не тий Бълумбия ? - развикал се магът - Че ние получаваме супсидиите, които кралят разпределя от там !
    - Ми аз, за да изпълня всички тия изпитания, трябва да ходя на уроци при Теодор Кабакчиев, Динко от Ямбол, Катката от Хасково и дори при Пачароза ! - обадил се плахо най-после принц Нидялку.
    - Нямаш време за уроци ! - отсякла кралицата - Гочо (Нереза) няма да те чака, я !
    Наистина нямало време за губене, на другия ден принцът заредил батериите на айфона и на гармина, запалил своя стар DR 600 и навил масура към Алпите, за да го замени за чисто нова "Бета ръ-ръ" и да продължи нататък по график.
    Минали месец, два, три, през които всички от двореца с нетърпение чакали принца да се завърне, но той все не си идвал. Младата принцеса толкова много се притеснявала, че постоянно изпращала sms-и с текст: "4akam te s netarpenie", но те все отивали по погрешка или при Нереза, или при Слона, или при Бивола.
    Вече го били отписали, когато принц Нидялку се появил на червена Бета ! Раздърпан, отслабнал поне с 20 кила, но с луканката и водата в ръце, и право при знахаря Ставри.
    - Ето ти луканката, ето ти и водата, казвай сега какво да правим нататък ! - нетърпеливо попитал принцът.
    - ОК брат, слушай сега внимателно ! - заострил вниманието му Ставри - Преди да си легнете тази вечер, ще дадеш на принцесата да изяде луканката, после ще сложиш до нея на нощното шкафче бутилката с водата. След като си легнете, тя ще ожаднее много, ще се обърне да вземе бутилката с водата, тогава ще я хванеш отзад през кръста и ще и го ... - извднъж магът се плеснал по челото - ама чакай бе, то май на теб не ти ставаше ?!

    КРАЙ <> КОНЕЦ <> END

    =======================================

    Както вече сами се досещате, ще трябва да помогнем на Принц Нидялку да свърши по-лесно цялата работа с луканката, но без събитията накрая в спалнята.
    Ще преминете през 9 планини, ще прегазите през 9 реки, ще изпълните малко задачки по контролите, ще преодолеете 2-3 по-сложни местенца, на които ще ви поснимаме и това е. Успокойте се, няма да е много сложно и трудно! Все пак сте отбор и на места, ако се наложи, ще си помагате.
    АТВ-тата имат много приятно трасе и също няма от какво да се притесняват.
    Ще има ориентиране по азимут, а накрая на "мисията" ще бъде проверена вашата наблюдателност по време на състезанието, затова не е сигурно, че най-бързите ще спечелят, както всъщност става всяка година досега.

    Важно уточнение за категория Мотоциклети:
    Във всеки отбор, може да има само по един състезател от клас PRO !!!
    Това се прави с цел, да има равнопоставеност между отборите и всички да имат шансове, така че, отборът на "суперзвездите" се налага да бъде разформирован.

    Трасето ще бъде около 90 км, с междинно презареждане на една от контролите. Носете си надписани туби с гориво !
    Подробностите по мисията ви ще бъдат разяснени преди старта на състезанието.

    Носете си също по 10 жълтици, които ще внесете като депозит и които накрая ще бъдат раздадени на първите класирали се като награден фонд ! (от размера на събраната такса ще решим на първите 3 или на първите 6 отбора)

    Записвания, подписване на декларации и предаване на GPS-ите, 11 ноември (петък): 19-22 часа (хотел Зорница) и 12 ноември (събота): 8:00 - 10:00 часа.
    Трак ще се качва само на 1 бр. (ЕДИН БРОЙ) GPS на отбор, както беше през 2015 година !!! Моля, отборите да напишат името на отбора си на стикер, залепен на GPS-a !
    Онези отбори, които нямат възможност да дойдат в петък вечер, моля да изпратят GPS-ите си по свои колеги или по куриер до хотел "Зорница" !
    Записването на отбора ще става един по един, само при наличие на всички участници в него ! Изключения - никакви !!!
    На всеки отбор ще бъдат раздени стикери за идентичност за пред контролите.
    Отбор, които не пристигне на контрола в пълен състав, няма да получи заверка за съответната контрола.

    Накрая на "мисията" ще бъде проверена вашата наблюдателност по време на състезанието, затова не е сигурно, че най-бързите ще спечелят, както всъщност става всяка година досега.

    Старт на състезанието 11:00 часа, от полигона зад комплекс "Зорница".
    По-късно ще качим схема и координати на мястото на старта.
    Моля, бъдете точни !!!

    Ако имате някакви въпроси, сега е момента !

    ===================================

    Малко пояснения относно ориентирането по азимут, защото този път няма да бъде толкова просто !
    Преди старта ще ви бъде показана видима точка на хоризонта (сграда, характерно дърво, връх, скала, публичен дом). До нея ще трябва да си намерите off road път, като ползването на асфалт е абсолютно забранено ! На точката ще ви чака контрола, която ще завери вашето преминаване през нея. Напомням ви, че заверка се получава, само при наличие на всички състезатели от отбора !
    Важна подробност: Точката не е означена върху картата на GPS-a. Ще трябва да я намерите по памет. Споко, няма да се изисква кой знае колко памет, точката ще е характерна за местността, но може да се намира на 5-10 км от стрта ! Най-важното за вас е да намерите най-краткия и бърз път до нея, за да изпреварите останалите. Местните няма да са с предимство, защото гарантирам, че почти никой не е ходил там !
    От точката на азимута (след като получите контролата) ще тръгнете отново без трак до началото на трака. Него ще намерите лесно, като си служите със зума на GPS-a. Пускам схема на ситуацията, за да ви стане по-ясно:

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:AZIMUTH.png
Прегледи:1
Размер:433.8 КБ
ID:6122282







































    Пускам тези по-различни елементи, защото те много често намират приложение в практиката и за да проявите малко творчество. Цяла година карахте само стандартни състезания, сега малко разнообразие.


    Показвам схема и на мястото на старта с GPS координатите. Както вече споменах, намира се съвсем близо до комплекс "Зорница". В 10:30 ще има също организирано тръгване към мястото на старта от паркинга пред Зорница.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Shema.png
Прегледи:1
Размер:331.3 КБ
ID:6122283









































    GPS координати на старта: N42 38.009, E25 24.753

    Пропуснал съм да напиша, че в събота вечер, в ресторант "Зорница" ще бъдат наградени победителите в отборното състезание и призовите тройки в BG X-Enduro Championship за състезателен сезон 2016.
    1. Мотоциклети Клас PRO
    2. Мотоциклети Клас Expert
    3. Мотоциклети Клас Hobby
    4. Мотоциклети Клас Сеньор
    5. Мотоциклети Клас Жени
    6. АТV Клас Еxpert
    7. ATV Клас Hobby

    Както вече знаете, всички призьори трябва да са във фракове, а дамите в официални рокли !!!
    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 01-11-16, 14:24.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

    http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

  • #2
    От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

    Пфууу, я си мислех че ще гониме Покемони тая година че мноо актуални, че у нашийо отбор я съм най младеж нищо че ще сбереме 2 века стаж. Досеги гледах у Уикито ко е туй ерекция че съм я забравил тая дума
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

    Коментар


    • #3
      От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

      Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      ... Досеги гледах у Уикито ко е туй ерекция че съм я забравил тая дума
      Туй не се ли получаваше като ти се възпали нещо ?

      Коментар


      • #4
        От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

        Жоро, на 05.11 са изборите а на 12.11 ще има балотаж.........
        Практична ли е датата ?

        Имам предложение,
        Предвид хилядите класове и т.н. , предлагам да има награда за НАЙ-ДОБЪР ОРГАНИЗАТОР за истеклия сезон.
        Която да бъде връчена на Закриването на сезона.
        ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
        [SIGPIC][/SIGPIC]

        Коментар


        • #5
          От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

          Отдавна очаквано събитие /Не е ерекцията на Три Пера/.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

          "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

          Коментар


          • #6
            От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

            запазвам си име за отбора. "Morning Glory" Ще рече "утринна ерекция"

            Коментар


            • #7
              От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

              препоръчва за умрелия отбор на Ренди името "Rigor Mortis" Да си му търси значението������

              Коментар


              • #8
                От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                Запазвам името на нашия отбор, "Покемоните".

                Коментар


                • #9
                  От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                  Има ново инфо в първия пост, четете внимателно, няма да повтарям !
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

                  http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

                  Коментар


                  • #10
                    От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                    Първоначално публикуван от komarowski Преглед на мнение
                    Жоро, на 05.11 са изборите а на 12.11 ще има балотаж.........
                    Практична ли е датата ?
                    .
                    Балотажа ще е на 13.11. Имаш достатъчно време да се прибереш и да си гласуваш.
                    Диян Димитров

                    Коментар


                    • #11
                      От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                      Записвам и нашия отбор с името "Малките принцове"
                      NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

                      Коментар


                      • #12
                        От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                        Записвам и аз нашия отбор с името "Балканските принцове "


                        Sent from my iPhone using Tapatalk

                        Коментар


                        • #13
                          От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                          Охо кво става тука? Имена на отбори се запазват а?
                          Нека тогава да запазя за моя отбор "Vaginatarians"


                          Sent from my iPhone using Tapatalk

                          Коментар


                          • #14
                            От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                            Още един отбор АТВ,

                            "Дрътите кьорави принцове пирати". БЯХМЕ 300, А ОСТАНАХМЕ 3-МА - САШО, МУСТАФА,АСЕН и газззззззззз

                            Нашия отбор ще кара с превръзка на едното око, за да даде шанс на младите " ВАГИНАТАРИАНС".
                            Заложено е шише мастика, загубилия да се утика !

                            Ръкавицата е фърлена .......

                            В групажната разпра може да се включи секи , който има готовност да изпие всичко поръчано от победителя !!!!

                            Моля само за сериозни обаждания

                            Офертата не важи за отявлени алкохолици , и техните семейства и роднини.
                            Последно редактирано от komarowski; 20-10-16, 06:52.
                            ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

                            Коментар


                            • #15
                              От: Големия принц с малката ерекция - Отборно ендуро състезание

                              Първоначално публикуван от komarowski Преглед на мнение
                              Още един отбор АТВ,

                              "Дрътите кьорави принцове пирати". БЯХМЕ 300, А ОСТАНАХМЕ 3-МА - САШО, МУСТАФА,АСЕН и газззззззззз

                              Нашия отбор ще кара с превръзка на едното око, за да даде шанс на младите " ВАГИНАТАРИАНС".
                              Заложено е шише мастика, загубилия да се утика !

                              Ръкавицата е фърлена .......

                              В групажната разпра може да се включи секи , който има готовност да изпие всичко поръчано от победителя !!!!

                              Моля само за сериозни обаждания

                              Офертата не важи за отявлени алкохолици , и техните семейства и роднини.
                              Значи, на ВАГИНИТИИтарианс, не ръкавица а въже трябва да им хвърлим ,защото ще са след нас!!!

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X