Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BG X-Enduro Championship Кърнаре 23-24 април 2016

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BG X-Enduro Championship Кърнаре 23-24 април 2016

Не съм бил разбирал а,Стояне сега кой не разбира аз казах че само трима от про са завършили не знам защо ги викате разни измерватели да се наливат допълнително пари,онзи ден мои хора стоят на дъжда и то от съдиите,аз питам за определен номер дали е стартирал за да може да освободят поста защото водим всички състезатели да не остане някой без помощ те ми се правят се на тежкари,Васил Трайков чак налиташе на бой,от тук не минавай от там не минавай,трябваше да ги зарина с кал и както бях одрънкал две ракии да извадя тръбата от раницата да ги зачукам.

Коментар

Искам да благодаря на всички състезатели и гости които ме уважиха.За някой траковете бяха трудни за други леки но това е Ендуро Кърнаре. Всеки трак си отговаряше на името на някой им се вида труден Експерта но ако беше прочел постове № 48 и №67 щеше да му е по лесно,а клс Про дъжда го направи и той да отговаря на името иначе щеше да е разходка.Всичко е добре когато свърши добре благодаря ви още веднъж и ще се видим на Габрово.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        Нека Пантев да се консултира с Жоро за трака и да оправи грешката,като я оправи при Хобито.
        Хахаха - що бе Пачо, да не би да съм станал вече първи? Голям смях това състезание ей...
        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
          Хахаха - що бе Пачо, да не би да съм станал вече първи? Голям смях това състезание ей...
          Обясни кое му е смешното на това състезание да се посмеем и ние.
          И с кое пък вашето по не беше смешно като го подготвехте 20 човека а не един и с 2-3 пъти повече средства от моите.
          Последно редактирано от Pacharoza; 26-04-16, 21:51.

Коментар

Пачо не е смешно - жалко е. да се подиграваш така с хората.
            Визирам само нашия клас и конкретните простотии, които пряко ме засягат - мен и клуба.

Генерална подигравка беше клас хоби да мине по ендурокрос трасето на про и експерт.
            Ако не беше тази подигравка, Антон Синев вероятно щеше да e или втори или трети. Пича се отказа заради тази твоя простотия. Да напомня пак че класа е хоби и той е с 200 кила мотор!

Другата подигравка пак на затвореното беше, че ти е досвидяла 2 метра лента и масово наказахте момчетата. Бог ми е свидетел, кълна се в дъщеря си, всички преди мен на опознавателната не минаха през s-ката и съответно си я карахме направо първите няколко обиколки. А два метра лента щеше да реши този проблем.

За навигацията думи нямам - трасето беше разкош! (наистина го мисля - не е сарказъм)

Не ме разбирай погрешно! Уважавам труда ти и знам колко е зор, но такива дребни на пръв поглед глупости карат хората повече да не стъпят при теб.

Сега видях, че си допълнил:
            И с кое пък вашето по не беше смешно като го подготвехте 20 човека а не един и с 2-3 пъти повече средства от моите.

Тук не говорим за средствата а за принципите. Ако едно нещо няма да е както трябва, по - добре да не се прави.

Последно редактирано от Тодор Пашов; 26-04-16, 22:13.

Коментар

Първоначално публикуван от EmoSKALATA Преглед на мнение
              Здравейте колеги,

Нов съм в ендурото и не съм писал тук, затова първо се представям: Емил Грудев от клуб КЪРТАЧИТЕ. На Кърнаре 2016 се състезавах в клас "Про" - състезателен номер 505. В неделния ден 24.04.2016 стартирах последен в 10:23 часа.

Констатирам доста груба неточност в класирането ми от навигация "Про" и моля това да се корeгира. Участвайки в състезанието знам кой до къде е стигнал и от това, което сам съм видял от хората, които срещах по трака. В крайна сметка съм класиран последен, а аз претендирам, че съм 4-ти през вчерашния втори ден от състезанието. Аргументите ми са следните:

1. Днес данните от GPS-a ми бяха проверени от Жоро Хаджиев. Цитирам го дословно: "Емо, според онова, което показва GPS-a ти, трябва да си 4-ти от навигацията, но съм сигурен, че другите няма да ти признаят резултата, защото резултата не е регистриран преди награждаването"
              2. В регламента на състезанието не е описано в колко часа свършва състезателният ден. Пише кога започва състезанието, но никъде не пише кога свършва! На брифинга също не е казано кога е края. Самото започване на състезанието също не бе спазено, защото всички имахме качени на GPS-те трака на "Експерт" вместо "Про" Аз не съм бил уведомен, че състезанието ще бъде прекратено преди да се прибера!
              3. Стартиране през 5 минути. Аз стартирам в 10:23 часа, което е с 40 минути след първия. Чисто технически това за мен са 40 минути по-малко време, в случай че края на състезателния ден бъде обявен в един и същи час за всички ... без да се вземе под внимание часа на стартирането ми.
              4. Смятам, че е редно да се вземат под внимание и влошените метеорологични условия. Поройният дъжд и градушката значително утежниха състезанието по трака на "Про" и е логично времето за край на състезанието да бъде удължено.
              Тези, които ме познават знаят, че назад не знам! Вчера също не съм си и помислил да се откажа. Доста народ се отказа а аз съм класиран последен, дори след колеги от клас „Про“, някои от които не са минали 10% от това, което аз изминах по трака – Жорко Тупалков се отказал още в първите 200 или най много 500 метра. Смешно е, че е пред мене. Другите отказали се също пред мен ... смешно става това класиране и меко казано дискредитира коректността на оценяването, респективно спада стимула за участие. Добре е това да се вземе под внимание, че и без това в клас „Про“ вчера бехме само 9 състезатели.
              Само за протокола,не знам дали разбра но имаш наказание от 30 минути на зона без помощ,10 мин от съдията и 20 от организатора,та твоите 10 минути течака когато ти помагаше на Мишо защото твоя мотор беше пред неговия,но той категорично отказа да ти помага,каза аз 150 кг мотор не дърпам.Както и да е,но Мишо в случая там е без наказание защото помощта е от състезатели а не от публиката което не е нарушение на правилника,без наказание от 30 мин също са Димитър и Илиян те взаимно си изкараха моторите,иначе от всички състезатели включително и Теодор са с помощ въже.

Коментар

Състезанието си беше супер стига мрънкахте. Няма угодия егати. За Кърджали мрънкане, Кърнаре мрънкане... Има ли за вас състезание дето да ви харесва или само тия дето вие си организирате?! Всеки намира на другите недостатъците и после се другите на него и така! Като не ви харесва не ходете. Никой не ви задължава да участвате където и да било. Винаги има непредвидени ситуации но това е в спорта.
                Кърджали беше супер, Кърнаре беше супер! Чакаме Габрово!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Коментар

Първоначално публикуван от i.ivanov01 Преглед на мнение
                  Състезанието си беше супер стига мрънкахте. Няма угодия егати. За Кърджали мрънкане, Кърнаре мрънкане... Има ли за вас състезание дето да ви харесва или само тия дето вие си организирате?! Всеки намира на другите недостатъците и после се другите на него и така! Като не ви харесва не ходете. Никой не ви задължава да участвате където и да било. Винаги има непредвидени ситуации но това е в спорта.
                  Кърджали беше супер, Кърнаре беше супер! Чакаме Габрово!

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Извинявай ама мислех, че Кърнаре е част от шампионат а не някакъв алабализъм. Ако са махленски състезания без правила - оттеглям си думите и гък няма да кажа повече.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                    Пачо не е смешно - жалко е. да се подиграваш така с хората.
                    Визирам само нашия клас и конкретните простотии, които пряко ме засягат - мен и клуба.

Генерална подигравка беше клас хоби да мине по ендурокрос трасето на про и експерт.
                    Ако не беше тази подигравка, Антон Синев вероятно щеше да e или втори или трети. Пича се отказа заради тази твоя простотия. Да напомня пак че класа е хоби и той е с 200 кила мотор!

Другата подигравка пак на затвореното беше, че ти е досвидяла 2 метра лента и масово наказахте момчетата. Бог ми е свидетел, кълна се в дъщеря си, всички преди мен на опознавателната не минаха през s-ката и съответно си я карахме направо първите няколко обиколки. А два метра лента щеше да реши този проблем.

За навигацията думи нямам - трасето беше разкош! (наистина го мисля - не е сарказъм)

Не ме разбирай погрешно! Уважавам труда ти и знам колко е зор, но такива дребни на пръв поглед глупости карат хората повече да не стъпят при теб.

Сега видях, че си допълнил:

Тук не говорим за средствата а за принципите. Ако едно нещо няма да е както трябва, по - добре да не се прави.

Господин Пашов на вашето състезание хобито къде кара отделно трасе за сметка на моето което беше газ по поляната.Финалните Хобита си минаха цялото трасе по добре от 70% експерти, пък за 200кг. мотор съм го карал 3г. на състезания и никой не ми е правил отделно трасе.
                    И бъди точен за какви наказания става въпрос защото аз от теб чувам че е имало наказания на Х-кроса защото не съм наказван никой.
                    И Тоше не може всеки втори който си е купил мотор да вика аз съм "Ендуро състезател" просто не става имате си "Черните Рози" преместете се там при Пъна, първия който е за там си ти защото ти гледах цялото представяне и на Х-кроса и камерата от навигацията, едно е да искаш друго да можеш.

Ааа, уточни точно кои правила не са спазени от регламента.
                    Последно редактирано от Pacharoza; 27-04-16, 10:34.

Коментар

• От: BG X-Enduro Championship Кърнаре 23-24 април 2016

За мен състезанието си беше истинско предизвикателство. Доста трудно и натоварващо трасе на експерта. Признавам си ,че на моменти казвах по някоя нецензурна думичка по адрес на организатора, но тихичко щото нямах сила да викам. Не мислех, че ще го изкарам до края, но се случи и съм доволен от себе си. Като цяло ми хареса състезанието. Поздрави на организатора и спонсорите! Живот и здраве, догодина пак.
                      Диян Димитров

Коментар

Пачо си е герой все пак прави съзтезание почти сам самичък, нормално е да има простотии чат пат, ама там където и помагачите са повечко и дивотиите са повече. А колкото повече участници има увеличава броя на доволните и недоволните, безразлични няма така нещата са си много ОК. Таке че недейте да прибързвате да оплювате този или онзи организатор щото като гледам няма много нови желаещи да правят кръгове, даже по старите такива доста се колебаят дали да се метат пак във тоя филм.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          Само за протокола,не знам дали разбра но имаш наказание от 30 минути на зона без помощ,10 мин от съдията и 20 от организатора,та твоите 10 минути течака когато ти помагаше на Мишо защото твоя мотор беше пред неговия,но той категорично отказа да ти помага,каза аз 150 кг мотор не дърпам.Както и да е,но Мишо в случая там е без наказание защото помощта е от състезатели а не от публиката което не е нарушение на правилника,без наказание от 30 мин също са Димитър и Илиян те взаимно си изкараха моторите,иначе от всички състезатели включително и Теодор са с помощ въже.
                          Да Ице, знам за това наказание. Мислех да затворя тази страница но сега след като ти я повдигна темата ще пиша по-подробно и за това! На конкретното място бях изненадан най вече от отношението на Мишо 69 ... и думи нямам. Стартирах последен но съумях да изпреваря Мишо много преди това място - тоест бях пристигнал преди него до тази ноу хелп зона, където нямаше как да преминат два мотора едновременно. Беше редно първо моя мотор да качим с общи сили, а после и неговия ...че там сам минаване нямаше! Мишо ми вика „аре мърдай се, че ми пречиш"... предложих първо моя мотор да качим, че така и така съм преди него но отговора беше „ти не си от моя отбор... .аз 150 килограмов мотор няма да тегля“ (КТМ EXC 500 2016 г. не е 150 кг. но както и да е!) Можех и да не се мърдам, че нито са ми на шамарите нито на акъла но разума надделя и дадох път на г-н шампиона за да не стане сакътлък, че той нещо нервен го даваше и не беше много в час тогава щото взе да подскача до мене с фритюрника. Върнах си мотора най долу и отидох да му помогна, че Жоро Тупалов, които беше тук за да го тегли не можеше да откине ... И така след като изтеглихме Мишо (аз и Жоро) той си откачи въжето и отпраши без даже мерси да каже ... за извинение също не стана дума! Много грозно беше всичко това и ме е яд, че така постъпи защото го имах за приятел - до този момент!

В цялата тази връзка искам да повдигна и още една тема - за помощта на Жоро Тупалов в ролята си на „състезател“ той помага на Мишо и така Мишо нямал наказание на това място. Слагам в кавички състезател защото: Самия Жоро Тупалов стартира и се отказва след 200 или 300 метра ... може и 500 метра да са били но се отказва в самото начало на трака ..... след което се връща и по асфалта стига до това място наречено "Ноу Хелп зона" и в качеството си на "състезател" почва да обикаля по асфалта и където има пресечни или близки точки с трака се включва и помага (видях го няколко пъти да кръжи). Но конкретно за помоща на тази ноу хелп зона - какъв състезател е Жоро при положение, че той вече не е в играта .. той по шосето е стигнал до това място! (Предполагам, че сега някой ще каже, че го има в ендурото но на мен не ми се вижда ок тази отборна игра в случая) С две думи, според мен там на това място състезателите бяхме само аз и Мишо и всяка друга помощ трябва да се счита за странична! Тоест за мен Мишо 69 тук също трябва да има наказание за страничната помощ + наказание по точка 11 от правилника за неуважително отношение и също за действия застрашаващи друг участник. Казах!
                          Последно редактирано от EmoSKALATA; 28-04-16, 10:05.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                            Пачо си е герой все пак прави съзтезание почти сам самичък, нормално е да има простотии чат пат, ама там където и помагачите са повечко и дивотиите са повече. А колкото повече участници има увеличава броя на доволните и недоволните, безразлични няма така нещата са си много ОК. Таке че недейте да прибързвате да оплювате този или онзи организатор щото като гледам няма много нови желаещи да правят кръгове, даже по старите такива доста се колебаят дали да се метат пак във тоя филм.
                            Абсолютно точно.
                            0877 877 297

Коментар

Първоначално публикуван от EmoSKALATA Преглед на мнение
                              Да Ице, знам за това наказание. Мислех да затворя тази страница но сега след като ти я повдигна темата ще пиша по-подробно и за това! На конкретното място бях изненадан най вече от отношението на Мишо 69 ... и думи нямам. Стартирах последен но съумях да изпреваря Мишо много преди това място - тоест бях пристигнал преди него до тази ноу хелп зона, където нямаше как да преминат два мотора едновременно. Беше редно първо моя мотор да качим с общи сили, а после и неговия ...че там сам минаване нямаше! Мишо ми вика „аре мърдай се, че ми пречиш"... предложих първо моя мотор да качим, че така и така съм преди него но отговора беше „ти не си от моя отбор... .аз 150 килограмов мотор няма да тегля“ (КТМ EXC 500 2016 г. не е 150 кг. но както и да е!) Можех и да не се мърдам, че нито са ми на шамарите нито на акъла но разума надделя и дадох път на г-н шампиона за да не стане сакътлък, че той нещо нервен го даваше и не беше много в час тогава щото взе да подскача до мене с фритюрника. Върнах си мотора най долу и отидох да му помогна, че Жоро Тупалов, които беше тук за да го тегли не можеше да откине ... И така след като изтеглихме Мишо (аз и Жоро) той си откачи въжето и отпраши без даже мерси да каже ... за извинение също не стана дума! Много грозно беше всичко това и ме е яд, че така постъпи защото го имах за приятел - до този момент!

В цялата тази връзка искам да повдигна и още една тема - за помощта на Жоро Тупалов в ролята си на „състезател“ той помага на Мишо и така Мишо нямал наказание на това място. Слагам в кавички състезател защото: Самия Жоро Тупалов стартира и се отказва след 200 или 300 метра ... може и 500 метра да са били но се отказва в самото начало на трака ..... след което се връща и по асфалта стига до това място наречено "Ноу Хелп зона" и в качеството си на "състезател" почва да обикаля по асфалта и където има пресечни или близки точки с трака се включва и помага (видях го няколко пъти да кръжи). Но конкретно за помоща на тази ноу хелп зона - какъв състезател е Жоро при положение, че той вече не е в играта .. той по шосето е стигнал до това място! (Предполагам, че сега някой ще каже, че го има в ендурото но на мен не ми се вижда ок тази отборна игра в случая) С две думи, според мен там на това място състезателите бяхме само аз и Мишо и всяка друга помощ трябва да се счита за странична! Тоест за мен Мишо 69 тук също трябва да има наказание за страничната помощ + наказание по точка 11 от правилника за неуважително отношение и също за действия застрашаващи друг участник. Казах!
                              А защо не казваш от къде ме изпревари в реката и на колко метра от трака беше,не съм длъжен да ти помагам и не съм искал помощ от теб,даже ти казах да не ми помагаш , не съм те застрашил по никакъв начин.Отиди поне да гледаш някое състезание извън БГ да видиш кой е състезател и кой не е.Извинявам се на пачароза че заради мен някой мрънка,състезанието беше супер само времето не беше с нас
                              мразя да карам в гората!

Коментар

Ей тези мотористи големи мрънкалници!
                                Как ни един АТВ ист не се размрънка!
                                Състезанието беше истинско и много хубаво, а за тези които ги е страх от мечки да не ходят у гората!
                                Браво на орга тима!
                                Поздравления и на състезателите, всички се бориха мъжки, дори и жените!
                                2017-та пак!
                                Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
                                Honda TRX 450ER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X