Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Червената шапчица - отборно ендуро състезание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Червената шапчица - отборно ендуро състезание

Няма да правим промени в последния момент, плюс това материалите вече са подготвени !
    И какво пречи да се заменят гащи за сутиен например ?
    Отначало беше добре, защото в играта не бяха измислени схеми. Нали знаете, че българинът е схемаджия No.1 в света ?!
    Споко, свели сме възможностите за шашми до минимум ! Точно затова ще карате с по един GPS на отбор и сте длъжни да го пазите.

Презареждарено, щом съм написал да си носите туби, разбира се, че ще бъде на бензиностанция ! Разсъждавайте, когато четете де !
    Презреждането ще се извършва с кола - репатрак. Които мислят, че ще са на ръба, могат да си вземат около литър-два с тях. Които са с цвайки, направо да пълнят тубите. Сутринта в събота всички туби трябва да бъдат в двора пред хотел "Импулс" !
    Сега остава да ме питате: "Какво по литър-два да си вземем ?"

В края на краищата, на мен не ми е ясно, какво толкова вкарвате в една игра ?! Карайте си, забавлявайте се и толкова.
    Първите години това състезание беше наистина за забавление, а сега го вземате прекалено насеризоно.

Хайде, успех на всички отбори и ще се видим на Копринка !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

И още нещо важно !!!
      Окомплектовайте отборите си добре преди рагистрацията, тъй като веселбата си е веселба, но всички трябва да попълнят декларации. Попълват се декларациите на всеки, разписват се, предава се GPS-a и тогава се записва отбора.
      Няма да правим никакви изключения, някой да се разписва после и разни такива. Всички пред нас, поименно !
      -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        ...
        Няма да правим никакви изключения, някой да се разписва после и разни такива. Всички пред нас, поименно !
        Ох, че си стооог..., недей така бе баате, ще изплашиш Кумчо Вълчо...
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Жоро, с тези правила ме лиши от водачеството на отбора - напомни ми да почерпя в събота вечер

Презреждането ще се извършва с кола - репатрак. Които мислят, че ще са на ръба, могат да си вземат около литър-два с тях...
          Какво по литър - два да си вземем

Коментар

Tъй като е доказано че шашмите на дребно излизът по скъпо Азе сметам да подходим по радикално, обещавам на Началника на мероприятието кило Джак ако тури 2 часа на един отбор който ще му прошепна на място, и още едно кило от същия отбор които пък ще го загубят от нас.

п.п. Денев за тези литър два става на въпрос, а и не за вашия отбор Вие си правете други шашми.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Тенев, напълно споделям подхода Ви, а и не съм се запритеснявал твърде, ако ме разбираш

Коментар

А още преди да сме стартирали искам да подам констатация:

Кърджалии ще участват с 3 отбора като четвъртият го пазят в засада и ще се ползва само на маса, е бива ли така едни да карат други да пият не честно някакси поне спрямо тях си, нас кучета ни яли.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Ох, че си стооог..., недей така бе баате, ще изплашиш Кумчо Вълчо...
                  Лесно не се плашим спокойно.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                    Tъй като е доказано че шашмите на дребно излизът по скъпо Азе сметам да подходим по радикално, обещавам на Началника на мероприятието кило Джак ако тури 2 часа на един отбор който ще му прошепна на място, и още едно кило от същия отбор които пък ще го загубят от нас.

п.п. Денев за тези литър два става на въпрос, а и не за вашия отбор Вие си правете други шашми.
                    Това ми звучи доста користно и преднамерено въпреки че не се споменават имена. Некак си ме притесняват тия демократични и легални подходи.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                      Това ми звучи доста користно и преднамерено въпреки че не се споменават имена. Некак си ме притесняват тия демократични и легални подходи.
                      Ти специално имаш още 2-ва варианта за честна загуба:
                      1.Писахме по горе за него.
                      2.Да си продадеш отбора за една задна гума, естествено че зелена Митаска.
                      3.Мотора ти е все още при мене!!!

Коментар

ВНИМАНИЕ !!!

Днес ви измислих още едно интересно занимание. Ще се наложи да стреляте. Избирате си един от отбора, който стреля добре, той се качва в стрелбището, което е на трака и изстрелва 5 куршума. Всеки изстрел встрани от мишената означава 2 минути наказание за отбора. Ще се стреля с пистолет - късоцевна "Берета", затова не задълбавам в точкуването, а просто в границите на силуета. Щом попадението е в силуета (черното), той се смята за успешен.
                        Един съвет. Не тичайте към рубежа за стрелба, тъй като ще сте задъхани и стрелбата ви няма да бъде точна ! След 5-я изстрел ще получите сертификат с печат, вземате го и продължавате по трака. Сертификатът се предава при пристигането на финала заедно с GPS-a и картончетата, които сте намерили в трасето.

Стрелбището е около километър преди финала, веднага щом излезете на асфалтов път. Отвън ще ви чака контрола. Тя ще пусне избраният за стрелба, само ако отборът е в пълен състав. Докато стрелящият не излезе от стрелбището, няма право друг състезател да влиза за стрелба !!!
                        Успех в стрелабата !
                        -------------

Коментар

ВНИМАНИЕ !!!

Днес ви измислих още едно интересно занимание. Ще се наложи да стреляте. Избирате си един от отбора, който стреля добре, той се качва в стрелбището, което е на трака и изстрелва 5 куршума. Всеки изстрел встрани от мишената означава 2 минути наказание за отбора. Ще се стреля с пистолет - късоцевна "Берета", затова не задълбавам в точкуването, а просто в границите на силуета. Щом попадението е в силуета (черното), той се смята за успешен.
                          Един съвет. Не тичайте към рубежа за стрелба, тъй като ще сте задъхани и стрелбата ви няма да бъде точна ! След 5-я изстрел ще получите сертификат с печат, вземате го и продължавате по трака. Сертификатът се предава при пристигането на финала заедно с GPS-a и картончетата, които сте намерили в трасето.

Стрелбището е около километър преди финала, веднага щом излезете на асфалтов път. Отвън ще ви чака контрола. Тя ще пусне избраният за стрелба, само ако отборът е в пълен състав. Докато стрелящият не излезе от стрелбището, няма право друг състезател да влиза за стрелба !!!
                          Успех в стрелабата !
                          Някое пиченце некаде нема ли да сложиш за забавление
                          За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
                            Някое пиченце некаде нема ли да сложиш за забавление
                            Разбира се, но само за сеньорите !
                            -------------

Коментар

Жоро, заеби ги тия пия пистолетчета, виж да уредиш да стреляме с гранатомет, че точно там нещата куцат.

П.П. И както се казва в един виц, "само да стрелям, на опашка не се бях редил"......

Коментар

ВНИМАНИЕ !!!

Днес ви измислих още едно интересно занимание...
                                Добре, че състезанието е утре, че ако беше след седмица, както си я подкарал всеки ден с идеите, сигурно трябваше да изядем Червената шапчица и да онодим баба й ... или беше обратното, забравих вече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X