Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи АТВ събор с.Калайджии (Велико Търново)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първи АТВ събор с.Калайджии (Велико Търново)

Първоначално публикуван от iunga Преглед на мнение
    + две атв-та от Исперих,запазихме си стая вече,в балкана не сме карали,но криво ляво ще се влачим зад вас
    Айдеее, Юнга, не се прави на ущипан.
    Криво ляво, магарето на село.
    Ще давате газ вйе, ама сега да не плашите конкуренцията нали

То последно време по нашия край, само шампиони се пръкват
    ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

И ние от Бяла сме там.

Коментар

"22:00 ядене и пиене до сутринта" ей това се казва програма жалко че не мога да дойда

Коментар

не Емо ,джигита които ще е с мен,е много зелен още,с него ще си карам,иначе много ми се искаше да ти натрия нослето
          Момчиле,момчетата от Бяла рейсинг не съм ви виждал от година,много се радвам че ще се съберем
          снимка и от мен Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_012.jpg
Прегледи:1
Размер:180.8 КБ
ID:5686619
          Прикачени файлове

Коментар

Оказа се, че има момент в който да съжалявам, че си продадох АТВ-то.
            Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
              Оказа се, че има момент в който да съжалявам, че си продадох АТВ-то.
              Ела поне за купона.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Ела поне за купона.
                Ще тренираме с моторите за Копринка . Но Ви желая весело изкарване и безаварийно каране.
                Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                  Ще тренираме с моторите за Копринка . Но Ви желая весело изкарване и безаварийно каране.
                  Дидо, вземай пример от Пачароза, ползвай жокер - ОБАДИ СЕ НА ПРИЯТЕЛ.
                  Щах да ти ослужа с едно АТВ, и без това ми станаха много в гаража.
                  Новото и то ми пристигна, и започвам да го кича за следващия сезон.
                  От сега усещам липсата на двете червени цвайки
                  Въпреки че винаги сме заедно, се изненадвам от случайностите, виж навътре в ляво
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:damas1.jpg
Размер:139.7 КБ
ID:5686782
                  ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

https://www.facebook.com/iungata.iun...8/?pnref=story скромно клипче от хубавото събитие

Коментар

Да почните де си продавате керучките ли. Двама мотористи да ви бият.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20151018_14_54_57_Pro.jpg
Размер:120.1 КБ
ID:5687090
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Добре че повечето "каруцари" са предимно хора и никога не оставят паднал човек в гората.
                        А това че ти лично грам не оценяваш това е твой проблем.
                        Със здраве ...

Коментар

Първоначално публикуван от boianpas Преглед на мнение
                          Добре че повечето "каруцари" са предимно хора и никога не оставят паднал човек в гората.
                          А това че ти лично грам не оценяваш това е твой проблем.
                          Със здраве ...
                          Май нещо не те разбирам кое не оценявам защото яз намерих Калин от Бяла под АТВ-то спрях и го извадих.

Не е лошо да обясниш кой е паднал и кой го е оставил.
                          Последно редактирано от Pacharoza; 19-10-15, 10:24.

Коментар

Говоря за изпълнението от сатиричния театър Сълза и смях
                            Където са спрели 5 АТВ-та да ти извадят машината от дерето ,а ти си се превивал като ударен и като са я извадили си запалил и си заминал без даже и благодаря.
                            Няма нищо лошо в желанието човек да е първи но не на всяка цена поне според мен.
                            Трябва да има малко спортсменство.
                            Както казах жив и здрав и успехи занапред както в Мотор така и с АТВ

Коментар

Първоначално публикуван от boianpas Преглед на мнение
                              Говоря за изпълнението от сатиричния театър Сълза и смях
                              Където са спрели 5 АТВ-та да ти извадят машината от дерето ,а ти си се превивал като ударен и като са я извадили си запалил и си заминал без даже и благодаря.
                              Няма нищо лошо в желанието човек да е първи но не на всяка цена поне според мен.
                              Трябва да има малко спортсменство.
                              Както казах жив и здрав и успехи занапред както в Мотор така и с АТВ
                              Алооо чули не дочули ставаш смешен.Благодарил съм на хората който ми извадиха машината но няма как да знаеш защото не си видял от последния ред .А пък човека който ми я извади е първи и той е МОТОРИСТ така че който го може го може а на калпавия х..... върната ще му пречи..

Пък ако случайно съм объркал в суматохата и ти си ми извадил каруцата сори ще ти благодаря ще дам медала. Аз дойдох да си направя кефа и го постигнах. Кажи ми кой си че не зная и ще ти връча медала на Копринка.

Искам да благодаря на организаторите за хубавия празник получи се страхотно събиране даже и състезание стана супер сте.
                              Последно редактирано от Pacharoza; 19-10-15, 12:26.

Коментар

Видяхме за какво беше дошъл.
                                Медала си го дръж за спомен
                                На състезание едва ли ще ме видиш вече ...
                                А другия път ако се кача да ви гледам на вр. Чумерна като тръгнеш да минаваш отгоре ми с мотора може да усетиш някой сап зад врата
                                Аре влачи ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X