Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чесън и скариди 2014" или Шипка - Емине - Шипка на 21 и 22 юни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Чесън и скариди 2014" или Шипка - Емине - Шипка на 21 и 22 юни

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
    Има ли яснота, горе долу колко човека са се записали?
    Дочков, що за въпрос ?! Знаеш, че в ендурото такава яснота има едва 30 минути преди старта !
    Досега около 10 човека са ми казали, че ще водят по 10 човека всеки, ама ще видим ...
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Това време не се спря да вали , събота неделя ще вали в планините и на североизток , а ние трябва да си сложиме перки на задните части )

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Аз разкрих каква ще е изненадата в Слънчев бряг....това е наградата за 1-2 и 3то място.
        [ATTACH=CONFIG]719722[/ATTACH]
        Aми нека се знае каква е наградата за да има стимул да се кара .Ванка аз съм поканен като келнер на тези крехки награди защото ако им свърши коктейла какво правим ............../ Айде изненадата Само аз и Жоро я знаем .Успехи на всички ЕнДу Раджииииииии.

Коментар

за да му се проясни на Дочков записвам:
          - Цанко Лудия 1111
          - Зоро Злото
          атв
          Зорница Тодорова

Коментар

Много мили хорица - прояснители. Жоро, няма ли да е по добре да дойдем с джетовете направо на Шипка?!
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

И аз мисля, че отлагане на състезанието с една седмица, ще е много мъдро решение.
              Въпреки логистиката и резервациите, въпреки организацията, на тая кал и високите реки.....350км?????

П.П. Ако не го отложим с една седмица, шампионите които са 2-3ма, ще имат проблеми в неделя с насрещния трафик.
              Възможни са челни удари, а това не е никак за подценяване, нали?
              Последно редактирано от Chinela; 19-06-14, 17:58.

Коментар

Аз мисля, че е най - добре да се отложи поне с две седмици, че да мога и аз да се включа, ама ако не се отложи ще се радвам, че няма да мога да карам, като гледам кво ще е лайняно по Балкана ... а и Тарзанчето сподели в неделя, че скоро негови познати са карали около Чумерна и е било нещо страшно от пороите.
                Последно редактирано от ЗМЕЙ; 19-06-14, 18:00.

Коментар

И моето мнение е, че ако се отложи с една седмица ще е добре. Другата седмица го дават добро време и водата наистина ще се изтече. Сега говорих с кантонера на Шипка каза, че е мазаво горе. Нека и други, които имат информация за времето и обстановката по трасето да кажат как е. От София до Търново вали нон стоп, предполагам ще е така и утре.
                  IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Най-добре отлагане с 1-2 седмици. Карането в сегашните условия няма да е такова удоволствие както в по-нормално време . Ще се изгуби много от атрактивноста на състезанието няма да е приятно и за асистенцията . Ние идваме за удоволствие .

Коментар

Ехеее какво сте заревали,времето си е супер няма прах,мухи какво по хубаво от това за такива като мен където карат без очила
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                        Ехеее какво сте заревали,времето си е супер няма прах,мухи какво по хубаво от това за такива като мен където карат без очила

+1

Ерзбер да не го отлагат заради някакъв си дъжд ........... или сняг.

Коментар

Сакън недейте, Аз що се карам цяла седмица с жената да ме пусне нахалост(ще ви тежи на съвеста туй), все пак караме нещо кат ендуро а не супермото.

п.п. За очилата важи в пълна сила и за мене и нема толкова потене.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Утре сутринта тръгваме 12–13 ендуристи от Чирпанската група да ви очертайми пътя,Ако има х...й ,ще го ядем първи.Ний сме го планувалии, резервирали и организирали от близо месец,така че ще вложим всички сили да го изкараме маршрута само че до Котел,там имаме резерве спане,моабет и сутринта продължаваме към морето.Само за инфо Чирпан –котел е към260 км през Шипка.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              И аз мисля, че отлагане на състезанието с една седмица, ще е много мъдро решение.
                              +1

Коментар

Пичове,
                                най-разумно според мен е да отложим състезанието за другия уикенд !
                                Днес ходих на изток и положението никак не е розово. Там за 15 мин. само полета се превръщаха в езера, а има риск и реките да не могат да се изтекат. Не че не можем да се заяждаме и да сме инат, но не си струва да се търсим два дни из планината и да си провалим състезанието. Освен това, в Източна България и то точно в Стара Планина прогнозите са и в събота за дъжд !
                                След всичко изброено, може и какпка да не капне, но аз нямам право да рискувам, защото ако ни хване проливен дъжд, както днес, има две реки, които няма как да прекосим, защото са в дъното на големи водосборни басейни. В коритото на едната река след Котел караме с километри, ако си спомняте трасето от миналата година !
                                Затова, като организатор на състезанието решението ми е:

Състезанието за 21 и 22 юни се отменя и се насроччват нови дати, а те са 28 и 29 юни !

Мисля, че доводите ми ще бъдат разбрани правилно ! Програмата и регламента си остават същите, надявам се да се видим по-следващия уикенд на Шипка !
                                Ендурото и сексът не са шега работа !
                                -------------
                                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                                http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X