Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чесън и скариди 2014" или Шипка - Емине - Шипка на 21 и 22 юни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Чесън и скариди 2014" или Шипка - Емине - Шипка на 21 и 22 юни

Нидялку, виж с'я, това със стартирането в 9 часа ме плаши, и не само мене.
    Аз съм забрал една чета от 5 човека, но се караме още за номерата и затова не сме се записали тук.
    Та, ако може в петък вечер да не "снимаш" до късно, а ми да си легнеш и да ни пуснеш по-рано поне с един час.
    Още повече, че моята група 45+ имаме /както много добре знаеш/ проблеми с простата и ставаме в ранни зори.
    До девет, вече ще съм преполовил пътя, после ще съм се отказал и накрая ще съм се удавил.....евентуално.

Много моля да се преразгледа стартирането, пиша го от името на поне 10 човека, тях ги е страх да ти пишат, понеже после си щял да ги псуваш.
    Аз им казах, че това няма кака да се случи, ти ходиш вече на уроци по етикет, заради твоя приятел Нидялку, не си същият Стоичков от 94-та.

Коментар

Бай Чинел не подхождаш правилно, бутилка Джак за Бат Джоро ако смени часовата зона с два часа напред, то ясно че сън ни не лови за разлика от младежта(те и без това ще си го вземат по-бърже времето и ги не бърка) ама едно е по ладовина да търкаш гуми и друго е по жегите и после да се кьориш на фарове като мое и да цъФнем по залез евентуално. Не знам кви са тея изненади ама некои не мое да плуваме освем ако не е до колене че тоя джет на афишо леко ма стреска.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Аз съм забрал една чета от 5 човека, но се караме още за номерата и затова не сме се записали тук.
        Та, ако може в петък вечер да не "снимаш" до късно, а ми да си легнеш и да ни пуснеш по-рано поне с един час.
        Още повече, че моята група 45+ имаме /както много добре знаеш/ проблеми с простата и ставаме в ранни зори.
        До девет, вече ще съм преполовил пътя, после ще съм се отказал и накрая ще съм се удавил.....евентуално.
        .
        Съгласен съм с Чинела. Освен това стартиране през една минута интервал, означава при 60 участника, последният да тръгне още един час по късно. Може да се помисли и този интервал да се намали малко.
        Диян Димитров

Коментар

Подкрепям по-ранното стартиране . Може да се помисли и за масов старт. Миналата година пристигнахме по тъмно на Емине ,въпреки по ранния старт.

Коментар

Нашата група също е за ранния старт, като се има предвид че сме много Хоби, то пристигането по морско, ще бъде между 3-4 сабале...
            Последно редактирано от БИЖО БИЖЕВ; 15-06-14, 20:09.
            Който оцелее ще закусва!

Коментар

Заявка за участие:
              Даниел Петров - 21
              Нено Стефанов - 77 клас "сеньоре"
              - "Имам и лична карта все още"

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                До девет, вече ще съм преполовил пътя, после ще съм се отказал и накрая ще съм се удавил.....евентуално..
                Ванка,аз пък мога да ви помогна с друго.
                Мога да забавлявам жените на четата докато си лекувате простатите на морето....!!

Коментар

Бат Джоро, сега последно, тоя "Джак" ще го вземаш ли или да си го пиеме сами с Чинела

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                    Ванка,аз пък мога да ви помогна с друго.
                    Мога да забавлявам жените на четата докато си лекувате простатите на морето....!!
                    От мене имаш две, едната върви в комплект с две ремаркета плюс куче, другата е доста по малко ползвана но доста по-добре възпитана(финансово) определено няма да успееш да ги забавляваш със сръбска музика и бой те отдавна са във Евро-зоната, есента като поприключа със морето може и да си ги взема, но все пак ако все още имаш тоя мерак може и за по дългосрочно да ти ги оставя, пари няма да ти оставям защото ще си развалиме приятелството.

п.п. Само кажи къде и как да ти ги оставя.

Коментар

Паце,Паце.аз само да помогна бе.
                      Ама ти пък и без пари да ми ги пратиш,ееееее вече не бива така бре !!!!

Коментар

Сега ... не ща да псувам, ама сещате ли се, какво ще стане, ако издърпаме старта в 7 часа например ? Защото, аз съм го ял много пъти, точно поради тази пословична наша ендуристка точност и дисциплина ! Ще се измъкнат в 7 без 10 поне десет човека за записване и за качване на тракове, които ще са тръгнали в 4 часа от Благоевград примерно и к'во да правиш, ще ги псуваш, ще има качваш трак и ще ги стартираш, защото са били толкова път и да не карат, някакси не иде.
                        И тъй като се видя, как Пламен Кунев и Мишо взеха дистанцията миналата година за около 8 часа, че чак им остана време да забиват и девойки из Емона, предполагам в най-лошия случай "пъргавите старчета" ще се справвят с ония въшкави 350 км за най-много 11 часа, което за двата най-дълги дни в годината е направо все едно да пристигнеш в Сънито по обяд. И тъй като съм неприклонен, обявявам старта за 8:00 часа и в посока Емине и в посока Шипка на другия ден. (къде ми е бутилката ?)
                        Обявявам също, че записванията приключват 7:30 и който е дошъл след това, ще кара само по усет и маркировка !

Ще се стартира по двойки на интервал от 30 сек.
                        Така добре ли е вече ?
                        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 17-06-14, 22:29.
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Ураааа Жоро ПРЕМИЕР, ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕДСЕДАТЕЛ на Народното събрание И ПАТРИАРХ.....не се сещам за повече думички с "П"...

Коментар

Решението е супер

Е...х ,добре ,че бяхме ние "старчетата" да се намесим,че всичко да си дойде на мястото

Успех на всички които ще участват

Коментар

Еххх щях да дремна 1ч.след вечерната сватба в петак но уви ще давам газ направо от нея за Шипка.дъртаци
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Аз мисля, че ние по МЛАДИЧКИТИ до 8.00 няма да можем да си изпием заплануваната ракия ще трябва последните питиета да са на ЕКС. Добре че Пачароза ще дойде към сутринта от сватбата да помогне.
                                Колев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X