Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гочо и Алисия in Wonderland - Отборно ендуро състезание край Копринка
Свий
X
-
От: Гочо и Алисия in Wonderland - Отборно ендуро състезание край Копринка
Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнениеАз съм доволен.Стана хубаво състезание.
А Курбан Джоб нямаме финал щото се самоизтрепахме.
[ATTACH=CONFIG]648454[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеТоя номер как става, да не го е газил влак?
А на въпросът ти, ако получиш отговор, няма да повярваш, така че.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеРадвам се, че ти е харесало състезанието Ванка!
А на въпросът ти, ако получиш отговор, няма да повярваш, така че.....
Коментар
-
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Отново много добро и забавно състезание се получи "Копринка 2013" !
Благодарности на Жоро и компания за което от "Бабите""91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Коментар
-
В Събота преди отборите пристигна потдръжката
"Защо ли не отидох при тях ...................."
тук си помислих, че бият някой......
.....ама се сетих, че е преди състезанието
"...само в язовира не влизайте"
"Дайте ми Алисия и няма да карам" мислеха си някой
Догодина в експерт ще е шампиона в "Хоби"
ЗвИздитИ
с моя обектив не мога да хвана всичките 110 мотора
Жоро измисли атрактивен старт, който никой не дочака
много беее......
Офарчето е към медийте тази година
"Абе стрелата на Жоро не видях"
Тръгнахме да водим изостаналите
ама не можаха да качат това прагче и се отказаха
В очакване на първите
И те не закъсняха
Добре,че беше Тони да ги задържи да не се почупят със скока
да скача някоййй.....
не е объркана снимка.Това е главният съдия,така контролира за нарушения по трака
Първият скочил
Ради каза, че е карал бързо и има време за цигарка
Тук се изплашихме малко, но се оказа, че няма ортопедични щети
на Данко крилцата нещо не работиха
медиите
-Абе тези що си хвърлят моторите, ами не скачат бе м.........
Като не се счупи нищо някой пробваха с брадва
тук беше интерестно......
Много добре се получи
Виновника за Ендурото в БГ !
Тези си искат трансфера.....
....за бившият съотборник
От награждаването не съм правил снимки защото бях тръгнал с дълкият обектив и не ставаха добре
Супер състезание стана, много участници и зрители.Поздравления!!!Последно редактирано от Smilen; 13-11-13, 01:36.NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"
Коментар
-
Много готини снимки от незабравимо преживяване.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Хиляди благодарности на организаторите и от нашия отбор Осмококерес.Мерси за възможноста да участваме в този ендуро празник.Тази година не можахме да участваме в класирането заради счупена навигация,но догодина ще дойдеме с три.А трасето и времето бяха уникални.Поздрави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнениеХиляди благодарности на организаторите и от нашия отбор Осмококерес.Мерси за възможноста да участваме в този ендуро празник.Тази година не можахме да участваме в класирането заради счупена навигация,но догодина ще дойдеме с три.А трасето и времето бяха уникални.Поздрави.
Коментар
-
Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 13-11-13, 22:22.Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеАйде сега навигацията виновна....
Коментар
-
Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнениеХиляди благодарности на организаторите и от нашия отбор Осмококерес.Мерси за възможноста да участваме в този ендуро празник.Тази година не можахме да участваме в класирането заради счупена навигация,но догодина ще дойдеме с три.А трасето и времето бяха уникални.Поздрави.
Венци ,трябва да им правите предварителна седмична климатизация ,че то от 2 700м и косур,като дойдите в тея ширини все ша ошантавяват
Коментар
-
Да напиша и аз моите вчепатления от ташаклийското състезание, организирано от Жоро Хаджиев... или както му викаме на галено Гочо.
Та, чета една сутрин аз, че ще участваме в приказНО състезание и си рекох, тоест помислих си, че за да участваш в дадена приказка, то ти, ние, вие или който и да било друг, трябва също да е приказен герой.
Точно това ме разтревожи много, аз съм бил форумен "герой", но приказен никога, освен когато комшийките ме одумват на сладка приказка пред блока.
Нещо се отнесох като Генчев и няма кой да ми дочете глупостите докрай, та затова по същество...
Прочетох още веднъж приказката за Алиса ин ВЪНДЕРЛАНД, пуснах си и няколко нейни клипа във ВиБокса, раздрусах кълки на стола и се отчаях тотално.
Никъде не се вписвах, нито в приказната версия, нито в чалга такавата.......вече започнах да се ядосвам, че не съм станал футболист поне...бунак с бунаците.
И както си седях отчаян, една нахална муха кацна на монитора ми........И ООООооооо чудо, веднага реших, че ще съм муха без глава, а отборът ми ще се казва мухи без ....
Да де, но откъде да намеря дегизировка на муха, пък и никой не ми се върза на акъла, трябваше да измисля нещо по-романтично, поне зрителките да разчустваме, ако не друг.
И така се роди Идеята за пИпИрудките, за което вина има и Дедо /който трябва го познава/, за другите сорри.
Та да се върна към вчепатленията, те са ужасно добри, дори на моменти и емоционално тревожни, но общо казано отлични, другото го е написал Генчев.
Състезанието протече точно по сценарии, нашият отбор направи приказно представяне, тоест, вечерта всички приказваха за нас...
По масите се коряха сценарии, кой и как ще се дегизира за догодина, което мен и колегите много ме зарадва, трудът на Гочо и моя не е отишъл по дяволите...
Още веднъж благодаря на Гочо, на колегите от нашия отбор, на учителката ми от първи А клас, на продавачката в магазина от който купих крилата, на моите родители, на Еди Пенчев, на Жорж Ганчев, на Бойко Борисов и Лютви Местан и не на последно място на НЕдоВолен Сидеров.... Благодаря Ви.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеСледва дебаркирането в река Тунджа и сагата "Пипирутки" ...
...
[ATTACH=CONFIG]649537[/ATTACH]
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеСледва дебаркирането в река Тунджа и сагата "Пипирутки"
[ATTACH=CONFIG]649541[/ATTACH]
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]649556[/ATTACH]
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]649572[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]649573[/ATTACH]Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар