На 26.10.2013г. от 11.00 часа ендуро крос; от 13.00 часа в гората по маркери и навигация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КЪРДЖАЛИ 2 BG X ENDURO
Свий
X
-
От: КЪРДЖАЛИ 2 BG X ENDURO
Утре ще обявим хотел телефони за резервация и др. Състезанието ще е само в събота. Ендуро кроса ще е елементарен без прекалено атрактивни препятствия. Навигацията ще е като 40-50 км. разходка сравнение със състезание на MG Enduro X 2013.
За камъни дума не съм казал да знаете.Колев
-
Регламент на Състезанието
1. Записване на състезателите и качване на тракове от 17.00 на 25.10.2013г. до 10.00 на 26.10.2013г.
2. Записване по E-mail: enduro_kj@abv.bg (име_фамили_ мотор_ клуб_ телефон)
3. Класирането ще се извърши от съдийска комисия.(наши хора приемат КЕШ)
4. Такса за участие 20 лв.
5. Награди - пликове и статуетки 1. 2. 3. СТАНДАРТ и ЕКСПЕРТ
6. Навигацията и Ендуро кроса са еднакви за СТАНДАРТ и ЕКСПЕРТ
7. Трасето ще е маркирано (за по сигурно ще има и трак и контроли)
8. Трудност-по ниска от средната.(50% каране - 50% ориентиране)
9. Престоя в кръчмата след 23.00 часа на 25.10.2013г.(петък) носят допълнителни точки.
ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
0899927100 Николай Колев;
0899927117 Данаил Николов
Ако някой има въпроси да пише или да звъни по GSM
Недоволните - точка 3 в скобите решаваме всички проблеми криза е.
Ще има приличен хотел по 20 лв. леглото в центъра на града.Колев
Коментар
-
Първоначално публикуван от Делта Преглед на мнениеРегламент на Състезанието
1. Записване на състезателите и качване на тракове от 17.00 на 25.10.2013г. до 10.00 на 26.10.2013г.
2. Записване по E-mail: enduro_kj@abv.bg (име_фамили_ мотор_ клуб_ телефон)
3. Класирането ще се извърши от съдийска комисия.(наши хора приемат КЕШ)
4. Такса за участие 20 лв.
5. Награди - пликове и статуетки 1. 2. 3. СТАНДАРТ и ЕКСПЕРТ
6. Навигацията и Ендуро кроса са еднакви за СТАНДАРТ и ЕКСПЕРТ
7. Трасето ще е маркирано (за по сигурно ще има и трак и контроли)
8. Трудност-по ниска от средната.(50% каране - 50% ориентиране)
9. Престоя в кръчмата след 23.00 часа на 25.10.2013г.(петък) носят допълнителни точки.
ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
0899927100 Николай Колев;
0899927117 Данаил Николов
Ако някой има въпроси да пише или да звъни по GSM
Недоволните - точка 3 в скобите решаваме всички проблеми криза е.
Ще има приличен хотел по 20 лв. леглото в центъра на града.
Коментар
-
Маршрут:
Трасе с дължина 33км
Ще се правят две обиколки. Тези които мислят че ще е нужно презареждане да си предвидят туби на старт-финала.
Точки:
За индивидуалния шампионат състезателите получават точки по точковата система на BG X-Enduro Championship
Награди:
Парични награди и призове за класирали се на 1,2 и 3 място
Задължения, забрани и санкции:
Забранява се отклонение от трака на повече от 100м ! За отклонение от 100 до 500 м участника се наказва с 1 час наказателно време. За повече от 500 м - наказание 4 часа.
При липса на трак-лог или повреда в GPS устройството, състезателят не получава класиране.
Траковете на състезателите се пазят в архив и всеки състезател може да направи справка час след обявяване на класирането.
Всички състезатели желаещи класиране в BG X-Enduro Championship трябва да притежават GPS за състезанието!Колев
Коментар
-
Понеже Жоро имал проблеми с достъпа, пускам временното класиране преди надпреварата в Кърджали. Нямаше ли обща тема за шампионата или аз ослепях!?
BG X Enduro Championship - временно класиране
Коментар
-
Искам и тук да благодаря на колегите от К.К.К. за перфектната организация, перфектното трасе и топлото гостоприемство.
За мен те създадоха поредният ендуро шедьовър, винаги съм се чудел откъде е този ентусиазъм и трудолюбие.
Ще пусна и няколко снимки, колкото да не е без хич, защото в Кърджали не е хубаво да си губиш времето в снимане, каране му е майката.
Поредната спирка за по цигара и наторяване на нивите, в колите не се пуши, не и поне преди да премахнат забраната частично.
При пристигането ни в Кърджали, колегите веднага ни подложиха на дрегер, искат да сме трезви и с празни стомаси, за да може да изядем и изпием повече ТАМ.
Първи мина Данко, за наше учудване наистина мина, но пък за сметка на това, на следващата сутрин закуси подобаващо.
После и останалите...минаха.
На зазоряване, гледката пред хотела ни.
И от самото състезание, но щом ме видяха да снимам, веднага ми взеха фотоапарата и ме изгониха да загрявам по баирите.
Още веднъж Ви благодаря!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар