Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"ATV EX CROSS BULGARIA 2013"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "ATV EX CROSS BULGARIA 2013"

След едногодишно прекъсване полигона в Дълбок Дол отново ще събере всички любители на АТV спорта.
    От 31 август до 1 септември състезателите ще мерят сили в навигация из Троянските Балкани и ще покажат умения на затвореното добре познато трасе.
    Организатор на проявата е „Клуб 4х4 Адвенчър”, а директор на състезанието е Тодор Христов с добре познатия си екип от професионалисти.
    Мероприятието е съвместно с III кръг от Националния Автокрос Шампионат и сме подготвили много шоу, изненади и награди !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:EX-JPG.jpg
Прегледи:1
Размер:445.0 КБ
ID:6021078

От: "ATV EX CROSS BULGARIA 2013"

И малко снимки от предишното издание, като специално за Денка изградихме "Денкин мост", ама тя не си го хареса

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jpg.jp.jpg
Прегледи:1
Размер:447.1 КБ
ID:5505168

Коментар

Тодоре, Христов, прави ми джърси, че ако и този път ме ... ще си стоя само на кетъринга /дано да са Валентино/.

Тъй де записвам се, дали за състезанието или за кетъринга за още се не знае.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Плаче ми се чак Много ми се идва!

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
          Плаче ми се чак Много ми се идва!
          Кой те спира?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

АТВ и Автокрос по-хубаво, не може да бъде, чакаме подробности..
            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Тодоре, Христов, прави ми джърси, че ако и този път ме ... ще си стоя само на кетъринга /дано да са Валентино/.

Тъй де записвам се, дали за състезанието или за кетъринга за още се не знае.
              Генчев, Соня от кетъринга пита специално за тебе, щото разчита да й пробваш новите кИбапчета, антикризисни
              Фланелки ще има, сега мисля дизайна и смятам да бъдат най-яките досега
              Направил съм и специално трасе за теб - късо, не друса и няма да се разлива бирата

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                Генчев, Соня от кетъринга пита специално за тебе, щото разчита да й пробваш новите кИбапчета, антикризисни
                Фланелки ще има, сега мисля дизайна и смятам да бъдат най-яките досега
                Направил съм и специално трасе за теб - късо, не друса и няма да се разлива бирата
                Това за фланелките ще е много добро, ако се случи.
                Аз съм сериозен, като пия не карам. Само ако може контролите да са повече и със задължителна почивка.
                А и на Дълбок дол на питстопа малко кегче студена бира.

Аз съм си скромен...

Коментар

Бе то ясно че е за "каручките" а за маторетките как стои въпроса или да почвам да чистим паяжините.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз да попитам като съм без GPS ще мога ли да се комбинирам с някого да си покараме и из балкана..
                    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Бе то ясно че е за "каручките" а за маторетките как стои въпроса или да почвам да чистим паяжините.
                      я забарши каручката и идвай како се скатаваш че мноо ме нервите с дочков ще се кача и аз на матора и тогавааааа

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Всичко зависи от Джордж Хаджиев, каза, че ще си помисли, защото моторите не са чак толкова проходими на трудното трасе из Дълбок Дол
                        Има идея, но Жоро ще реши след Секс Дейса

Първоначално публикуван от Преслав Василев - preskata Преглед на мнение
                        Аз да попитам като съм без GPS ще мога ли да се комбинирам с някого да си покараме и из балкана..
                        Може, но класирането ти е заедно с него

Коментар

Следя темата с интерес ...........
                          Навигацията колко км ще бъде?
                          0887 246718

Коментар

Тодоре, имате един фотограф в повече, за състезанието, от мое лице.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                              Тодоре, имате един фотограф в повече, за състезанието, от мое лице.
                              Ще те кача при Валтера, че той винаги е на интересни контроли

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
                              Следя темата с интерес ...........
                              Навигацията колко км ще бъде?
                              Засега идеята е 2 обиколки по 40 км. като за клас "Генчев-Слабов & Co" може и една обиколка по трасето и три около кетъринга
                              Сега сериозно, за Експертите две обиколки, за останалите една, но всичко зависи от атмосферните условия, ще го решаваме на място, но това е концепцията.

P.S.

Тодор Христов съм, но съм в сервиза на Кольо и няма комп, затова пиша от неговия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X