Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
    ...(преди да почнат тези разцепвания е било толкова пълно).
    То няма разцепване!!! Има един отцепил се или изгонен!
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Аз предлагам ние манекените(или полянкаджийте както Живота се произнесе не отдавна) да откриваме на 07.04.2013г. за да е разцеплението пълно!!!
      KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Официалното Откриване на Ендуро-сезон 2013 е на 30 март,от там на татък всеки индивидуално може да си прави откриване всяка седмица!

Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

или всеки ден
          Стягайте се, че не остана
          Some call it a hobby, we call it a way of life!
          Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

И все пак аз не разбирам какво ще се открива. Но щом ще се кара на 30 март там съм.
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
              И все пак аз не разбирам какво ще се открива. Но щом ще се кара на 30 март там съм.
              Да закрием зимният и да открием летният сезон бе.
              Yamaha WR 200

Коментар

Ние откриваме всяка седмица по тоя маршрут ,та то няма да е нищо ново просто повече тряфик по трясето.
                0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                  Официалното Откриване на Ендуро-сезон 2013 е на 30 март,от там на татък всеки индивидуално може да си прави откриване всяка седмица!

А бе вие сте (с риск да обида някой наистина стабилен колега) ,карачи,откривачи,ендуристи,космунавти карачи номер 1 в България,а и чужбина сигурно,Що не напишеш че ИНДИВИДОАЛНО ги правиш ти тези мероприятия,и ти си тоя където може да си открива не всяка седмица,а всеки ден бе мойто момче.
                  Ти си ако се съди по форума номер 1 по всички параграфи все едно печелиш Ерзберк Родео 5 години по ред.
                  Тук е момента да те питам?
                  Ти КОЙ БЕШЕ,ЧЕ ДА ОТКРИВАШ И ЗАКРИВАШ И КАТО КЪВ СЕ ЯВЯВАШ, СПЕЦИАЛНО ТИ, искам просто да ми обясниш???
                  Мани го Халата,Сопот,ТРАКИ и още не знам си кой, в момента а и попринцип.
                  Говори ми (или в случая пиши ми) конкретно какво официално отриваш ти и какво подразбираш под думата официално и неофициално???
                  Защото аз разбирам под думата ОФИЦИАЛНО съвсем други работи.
                  Но както и да е то оправия няма.
                  Последно редактирано от М.ДИМИТРОВ; 28-03-13, 22:52.
                  КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                  (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                    Май не го познаваш добре защото умее да омайва. Точно заради тези левчета направеха в Сопот друг клуб и той остана сам.

Сега цеди само от вас и Хасково .
                    Пачо пак ти казвам,че мене тая работа с левчетата и цеденето не ме итересува ,защото всичко до сега е било точно и не ми е натежало или откраднато нещо от джоба напротив точно обратното.
                    Важното е да сме повече и да не се разцепваме,а за левчетата макар и малко да са все ще се намери кой да ги взима не се бой.
                    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Абе май се меся там където не ми е работата ама каква е тая врътка с официалното откриване? Къде е далаверата едно откриване да е официално? А и за да е официално какви са изисквананията? То или си е откриване или не е откриване. Ако има няква далаверка кажете и тука по морето да си направим официално откриване. Обещавам по вашия край официални мероприятия няма да организираме.

Нали идеята е да съберете да хапнете и пиинете. Защо са ви официалности?

Успех и безавариино на участниците в двете откривания.
                      Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
                        Пачо пак ти казвам,че мене тая работа с левчетата и цеденето не ме итересува ,защото всичко до сега е било точно и не ми е натежало или откраднато нещо от джоба напротив точно обратното.
                        Важното е да сме повече и да не се разцепваме,а за левчетата макар и малко да са все ще се намери кой да ги взима не се бой.
                        Прав си Мето всичко е било точно и изключение на едни 30 % от нощувки и още няколко от оборот на ресторанта.
                        И не забравяй че трябва да ме черпиш.

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                          Абе май се меся там където не ми е работата ама каква е тая врътка с официалното откриване? Къде е далаверата едно откриване да е официално? А и за да е официално какви са изисквананията? То или си е откриване или не е откриване. Ако има няква далаверка кажете и тука по морето да си направим официално откриване. Обещавам по вашия край официални мероприятия няма да организираме.

Нали идеята е да съберете да хапнете и пиинете. Защо са ви официалности?

Успех и безавариино на участниците в двете откривания.
                          Ванко е това е официално откриване

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:733850_554589917894357_1670397982_n.jpg
Прегледи:1
Размер:42.6 КБ
ID:5465618

Коментар

@ Pacharoza: Ако ме убедиш, че половината от тази снимка е истина още по тъмно ще стана и ще драсна черта от Габрово през Узана Карлово и към Бело камене.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              @ Pacharoza: Ако ме убедиш, че половината от тази снимка е истина още по тъмно ще стана и ще драсна черта от Габрово през Узана Карлово и към Бело камене.

Коментар

Готови ли сте за утре?
                                Последно редактирано от vatko; 29-03-13, 14:38.
                                Some call it a hobby, we call it a way of life!
                                Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X