Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
    Нищо лично към никой, ние ще си открием на 30 март. На повечето хора им се кара сега, не им се чака повече.
    Няма лошо,всеки има право да кара,прави когато и каквото си поиска.
    Пак казвам,че нито мога,нито искам да задължавам някой.
    И на нас ни се кара и си и караме,нищо че тия дни при нас беше бедствено положение.
    Но ние ще си отидем на организираното от години,от мото клуб ТРАКИ мероприятие на 13 април.
    Според мен много по хубаво е да е на ЕДНО и гората е пълна с мотори,атв и т.н.т. ,и вечерта става по голям купон,хората да са повече.Не виждам смисъл от раздвоявания и тем подобни неща,ама всеки си знае.
    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
      Ха ха ха,пила козата цяла нощ и се заяжда с лъва.
      Минков,ще си намериш майстора някога !!!

П.П.Аз лично бих уважил и двете дати,само да метна патериците до тогава.
      Защо само 2 дати?

Мартенската съвпада с Габровското състезание на Узана.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
        Виж сега мойто момченце казвам се Методи Димитров и съм от Копривщица.
        Значи,за да ме видиш КОЙ СЪМ и да ти се ЯВА ще излезна специално заради теб на 30 март до горе,и ще се запознаеме по подробен начин,за да ме запомниш много добре за дълго време,защото още от преди години нещо ми пишеш все на въпреки и няма да стане както го мислиш ти.
        Ако имаш нещо лично към мен да ми казваш на въпреки или не,ето ти тел:0878972240 обади ми се още днеска да се видиме и разбереме.
        ОФИЦЯЛНОТО ОТКИВАНЕ НА СЕЗОНА ЩЕ Е НА 13.04.2013!!!
        А ти може да си правиш и неофициални откривания всеки ден,слабо ме интересуваш.
        Казвам кога ще е,но нито мога нито искам да задължавам някой да идва тогава или не и т.н.т!
        Съжалявам но аз не звъня по телефоните както твоя "гуро" Нито организирам нещо! Района решава кога ще открива не някакъв си клуб! Първо не съм и не знам как е било някога, но съм питал и ми е обяснено, че не е имало никога никаква организация! Та така ти и твоите траки си откривайте когато искате, а ние и част от пак тея Траки ще си откриваме на 30 МАРТ!

Не искам и дори да те познавам по простата причина, че ти подкрепяш човек който допринесе или организира ПРОВАЛА на може би най-доброто състезание за 2012 г..... няма какво да кажа.

АЗ, АЗ лично призовавам всеки който НЕ харесва такива прояви срещу ендуро спорта да дойде да открием на 30 МАРТ!!!!
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
          Ха ха ха,пила козата цяла нощ и се заяжда с лъва.
          Минков,ще си намериш майстора някога !!!

П.П.Аз лично бих уважил и двете дати,само да метна патериците до тогава.
          Нямаш думата...

Коментар

Ето и телефони за връзка и резерваций за спане(мото клуб Траки: 0888429595,0894494966)
            Може ли малко инфомация за мото клуб Траки? Те не са ли рокери и какво общо имат с ендурото? Колко от тях карат по планините?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
              Съжалявам но аз не звъня по телефоните както твоя "гуро" Нито организирам нещо! Района решава кога ще открива не някакъв си клуб! Първо не съм и не знам как е било някога, но съм питал и ми е обяснено, че не е имало никога никаква организация! Та така ти и твоите траки си откривайте когато искате, а ние и част от пак тея Траки ще си откриваме на 30 МАРТ!

Не искам и дори да те познавам по простата причина, че ти подкрепяш човек който допринесе или организира ПРОВАЛА на може би най-доброто състезание за 2012 г..... няма какво да кажа.

АЗ, АЗ лично призовавам всеки който НЕ харесва такива прояви срещу ендуро спорта да дойде да открием на 30 МАРТ!!!!
              Първо нещо не те разбирам тези думи какви са ГУРО,МУРО,..УРО и не знам си кво,пиши по разбрано за да мога да ти отговоря както по добава.
              Второ като не звъниш по тел,аз звъня дай си го ако искаш,или дай някаква среща да си чукнем преди 30,че няма да мога да издържа до тогава без да те виждам.
              Трето бъди сигурен,че аз искам да се запознаем както съм ти написал по горе и все ще се видим да знаеш.
              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Адашко,много обичаш да се правиш на хитър понякога но този път направи гооооооооляма грешка.Не мисля че отговора ти на темата засягаше самата тема но определено си засегнал Методи/но човек каквото сам си направи ,друг не може/.Силни думи си написал от които лъха неприязън не само към Траки.Описваш някакви *айна и тем подобни неща без видима провокация от друга страна.Батйовото ,бъди мъж на 30 март и ни ги кажи в очите.И да бъде ясно:ние не подткрепяме никой а искаме да открием сезона със всички,ако е възможно!!!И ние знаехме за 30 но после се промени датата заради колегите от Габрово.

Коментар

Може ли малко инфоrмация за мото клуб Траки? Те не са ли рокери и какво общо имат с ендурото? Колко от тях карат по планините?
                  За мото клуб Траки подробна информация не мога да ти дам да действително рокери са и малко са тези които карат по планините,но специално аз от както ходя по откривания и закривания преди доста години може би,напълно сериозно има поне девет,десет години и повече дори,все те си го правят най вече Стоян Халата и за нашата група мисля и за другите винаги всичко е било много готино и организирано.Плюс това знам от него че го организират от 1981г за това дали е така или не,не се наемам да споря,но не виждам кой знае какво значение има това.Аз не знам ти сигурно имаш нещо лично с него ли не мога да те разбера какъв ти е проблема и не ме интересува толкова,искам просто да не се развали отриването а не нещо друго.
                  Но дори и така да стане не ми зависи живота от това,та да се самоубивам или не знам кво,и затова се оправяй и не ме дразни излишно повече.
                  Последно редактирано от М.ДИМИТРОВ; 25-03-13, 21:39.

Коментар

Може ли малко инфомация за мото клуб Траки? Те не са ли рокери и какво общо имат с ендурото? Колко от тях карат по планините?
                    Това е единия от двата рокерски клуба в Сопот,а ендуро клуба се казва X-treme,но не е важно кои го организира,а начина по който се избира датата.Не може някой,който не се интересува от ендуро и мотокрос календара да взема решения за датата.Трябваше да си остане за 20-ти и "никой" нямаше да иде да гледа световното ,а щеше да дойде на откриване
                    Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Официалното откриване е на 30 март (тази събота)!!!

Коментар

Официалното откриване е на 30 март (тази събота)!!!
                        А организираното и официалното на истина от години ОТКРИВАНЕ ЩЕ Е НА 13 АПРИЛ!!!
                        Пак ти казвам,това че някой хора си имате лични пречки или интереси не знам и се цепите на 15 откривания,не означава че хората трябва да се съобразяват с с вас!!!
                        Дано поне не заблудиш много хора от далече да дойдат и да сте 5 мотора на кръст,че тогава не знам как ще се оправяш.
                        Предполагам че наистина ще сте 5 мотора,приятно каране.

Коментар

До сега има над 200 заявки тъй, че не се тревожи

Коментар

До сега има над 200 заявки тъй, че не се тревожи
                            И къде ги подавате тези заявки?
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Събитието е не организирано, което ще рече че единствената разлика с "Официално Организирано" е без вечерен купон(музика и танциорки), повечето хора не излизат вечерта за тези работи, а за да си направят кефа, да покарат и да се видят с познати.

...Предполагам че наистина ще сте 5 мотора,приятно каране....
                              В неделя ще кача снимка колко по 5 човека ще сме.

Поздрави и приятно каране и на вас на 13-ти
                              Some call it a hobby, we call it a way of life!
                              Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                                И къде ги подавате тези заявки?
                                Къ'т си пишем с приятели и познати и се питаме един друг и така нататък по вергата... По граждански му "заявка"!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X