Един въпрос за каручките.Искат ли Х-крос или 2дни навигация.
Чеки малко сега: Миналото лето навигацията беше "газ на заварка" по прашни селски пътища, поляни, сметища и тук-таме пътища с трайна настилка. Ако и тази година е в същия формат навигацията аз лично не я искам. Х-кроса втория ден се получи много по-добре. Ако има читаво трасе за каране в гора/планина бих искал само такова да карам. Стара планина е уникално красива и винаги ми е приятно да карам по нея. Но ако ще навигираме в прахоляк през сметищо и ще дрифтим по стар накълван асвалт, по-добре е да си стоя на кетъринга и да си смуча ладно пиво.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Чеки малко сега: Миналото лето навигацията беше "газ на заварка" по прашни селски пътища, поляни, сметища и тук-таме пътища с трайна настилка. Ако и тази година е в същия формат навигацията аз лично не я искам. Х-кроса втория ден се получи много по-добре. Ако има читаво трасе за каране в гора/планина бих искал само такова да карам. Стара планина е уникално красива и винаги ми е приятно да карам по нея. Но ако ще навигираме в прахоляк през сметищо и ще дрифтим по стар накълван асвалт, по-добре е да си стоя на кетъринга и да си смуча ладно пиво.
Трака ще ви е супер 60-70 километра Стара Планина.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256
Аааа, въртиш ме нещо - според програмата ти в събота, 18.05.2013 хобитата трябва да прескачат някакви гадости, дето си ги нахвърлял по ливадата, а навигацията е в неделя, 19.05.2013.
17 петък
записване от18 до 21ч.и в ресторант "Язовира" - Сопот.
18събота
8 до 9.30 записване на трасето в с.Кърнаре
10.30 старт експерт навигация по GPS 80км.
10.40 АТВ по GPS
11.00 старт хоби Х-крос
18.30 на ресторант "Язовира"
19неделя
9.30 старт хоби по GPS 25км. 2 обиколки.
9.40 АТВ по GPS
10.00 старт експерт Х-крос
15.00 игра изненада победителя печели агне.
17 петък
записване от18 до 21ч.и в ресторант "Язовира" - Сопот.
18събота
8 до 9.30 записване на трасето в с.Кърнаре
10.30старт хоби по GPS 60-70км.
10.40 АТВ по GPS
11.00 старт експерт Х-крос
15.00 игра изненада победителя печели агне.
18.30 на ресторант "Язовира" задължително печено прасенце.
19неделя
9.30 старт експерт навигация по GPS 80км.
9.40 АТВ по GPS
10.00 старт хоби Х-крос
15.00 Награждаване
Това ще е програмата.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256
Да бе да . Да ни било по-гот. Виж само да няма пясъци че там мойте каручки почват да раждат.
Верно ли казваш че няма да има затворен кръг ? Верояттно обаче там ще бъде за агнето на мотористите, да могат да го носят.
За нас обаче приготви ТЕЛЕ че сме с по-голяма товароносимост.
ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар