Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.



    Херкулес (Hercul's, Herakles, Ἡρακλῆς , Hēraklēs, Бат Бойко и т.н.) се е родил в Тива (Гърция) тогава, когато южната ни съседка не е била в Европейския съюз, а той е бил в нея. В гръцката митология наборите ми – летописци го наричаха Херакъл. Както може би предполагате, той е син на Зевс, който прескочил при простосмъртната булка Алкмена и за да направи най-после нещо свястно, дори забавил изгрева на слънцето с 24 часа. Няма да проследявам цялото родословно дърво на Херакъл, че ще се наложи да си водите записки ! Искам само да заостря вниманието ви към следните факти: „Той е първият съпруг на Мегара, вторият съпруг на Омфала, съпруг на Деянира, след някои други, на Авга и след смъртта си на богинята Хеба, освен това любовник на Иола и на Абдер“ !!! Демек наш човек ! Сега вече ви стана ясно, защо съм се спрял на него и на подвизите му.

    Херкулес бил дарен с голяма сила. (не съм писал „надарен“, ще стане ясно по-късно защо). Както всеки по-силен мъж и той е бил голям бунак, та вместо да обогати още по-горния списък, Херкулес се връзвал на акъла на разни идиоти да тича насам натам и да върши подвизи. Всъщност още като малък той трепел разни хора и животни, за да се забалява. Когато бил пеленаче, удушил подобно на М.Митков две пепелянки в харманлийско, после убил своя учител, който му направил забележка да не пише СМС-и по време на час. Амфитрион се уплашил от необуздания му характер и го изпратил в планината да пасе кравите. По някое време обаче богинята Хера минала през харманлийско, където търсела таланти за поредното тъпо реалити по Nova и така открила Христо Стоичков и Херкулес. Пратила ги съответно в школи да доразвият талантите си. Ицката в ЦСКА, а Херкулес при Евристей. По някое време на Евристей му писнало от простотиите на Херкулес и взел да го юрка насам-натам по състезания или по мисии, като например да донесе моцерала от Италия, а после и босилек от Мала Азия, че да може шефът с кеф да си яде капрезето и да си пие ракията. Така се родили и 12-те подвига на Херкулес, които били наосвани и хиперболизирани от жълтата преса, но аз сега ще ви разкажа какви са били в действителност, защото все пак съм съвременник на събитията. Внимавайте много, няма да повтарям !

    Подвиг първи – Немейският лъв


    Немейският лъв бил огромен добитък, силен, най-вече нахален и вилнеел в гората край Харманли, но чат-пат и в самия град, особено из чалга клубовете ! Лъвът държал Харманли в ръцете си все едно, че градът бил негова собственост и въпреки, че няколко пъти прокуратурата предявявала обвинения срещу него, съдът все го оправдавал. Херкулес за тази мисия се уговорил с Гургулин Волев да заминат двамата, но Волев точно преди тръгване констатирал, че моторът му няма масло, жилото на газта му е за смяна, радиаторът му е пукнат и антифризът му е изтекъл, а на всичко отгоре няма и презервативи ! „Брът‘чет, изчакай 5 минути и тръгваме !“ – обърнал се той към Херкулес. Най-якият чакал, чакал близо час, писнало му и заминал сам, като пуснал на своя авер от Харманли - Витко Витков СМС: „Тръгнах, запази за довечера маса в „Приказките“ !
    ... след като вечерта Херкулес обърнал скромно пет обикновени гроздови, на следващата сутрин отишъл рано-рано в пещерата на лъва (незаконно построена край яз.Ивайловград), докато животното не било още изтрезняло, ударил му една кюския по тиквата и лъвът се гъкнал та умрял. Вечрта в „Приказките“ била голяма оргия, хвърчали силикони и задници и така се поставило началото на Харманлийските игри. Зевс и той бил там, напил се много, нашмъркал се и докато държал две чалга певици за гъзовете, създал на небето съзвездие увековечавайки подвига на Херкулес. Нарекъл го „Лъв“.



    Подвиг втори - Лернейската хидра


    Нищо не представлявала нашата родна, триглава ламя в сравнение с Лернейската хидра ! Онази притежавала цели 9 глави, едната от които дори била безсмъртна. На всичко отгоре хидрата имала и бодигард – ракът Цветан, който бил въоръжен и много опасен ! Лирнейската хидра държала обширен район около блатата на Бургас и заграбвала постоянно атрактивни имоти около морето, най-вече в парк „Странджа“. „Мамата си е..ло, тука ще видя зор!“ – си помислил Херкулес, докато подписвал в гражданското с поредната си булка - Мис къмпинг „Градина“. За целта той звъннал предварително на своя приятел от този район – Гявол Атанасис, който по изключение не бил в чужбина. Вечерта двамата се напили в „Лазур“, като Херкулес дори участвал в две-три сбивания, за да потренира. На следващата сутрин нашите взели две брадви, качили се на две ATV-та и пристигнали пред пещерата на хидрата (съвсем законна, баш на плажа, на 5 етажа и при това с Акт 16) да секат глави. Херкулес без много да мисли ... то не му се и отдавало де, нахълтал в пещерата с боен вик: „Да ти е .... !“ 37 минути здрава борба и нищо. По едно време Херкулес изскочил от пещерата и се развикал към Атанасис: „Абе ти да не си ми дал китайска брадва бе ?“
    Борбата станала ожесточена и след време 2:24.06 от пещерата взели да хвърчат главите на хидрата. Една, две, три, четири, пет ... но по едно време изхвърчала и главата на Херкулес. „Супер, 5:1 за Херкулес!“ - констатирал радостен Гявол и заминал да уведоми пресата. В бързината Атанасис настъпил любимия на Хера рак, който се мотаел около шефа да чака заповеди и го убил. Хера потънала в скръб и създала в памет на Цветан съзвездието ... досещате се кое !

    Подвиг трети: Керинейската кошута


    Тази кошута била доста красива, с големи форми, но била и бая проста. Казвала се Златка. Златка постоянно тичала насам-натам, но хал-хабер си нямала къде отива и само тъпчела посевите на хората. По принцип живеела в хотел „Щерев“ –Сопот. Както всички знаете, Сопот е столицата на Полша ! „Ох, котьо-о, тая мисия ми ъресва!“ – възкликнал Херкулес, след като разгледал снимки на животното от един сайт за компаньонки. Изпратил Херкулес СМС с кодово название „домати с моцарела“ на посочения телефон и зачакал потвърждение, но нищо ... бил забравил да прибави „босилек“, ама на калпава глава краката теглят. Героят намерил кошутата и седнал да си лафят на 4 очи.
    - Искам дворец на Санторини до този на Дионисий, кон КТМ „секс дейс“ и каляска „Ламборджини“ – заявила кошутата – и тогава идвам с теб !
    - Абе аз що не ти ... – ядосал се Херкулес, зашил на Златка два шамара и я завел набързо в Микена.
    - Ще я взема да ми свири, че нямам флейтистка в оркестъра – заявл Евристей и прибрал атрактивната кошута.



    Подвиг четвърти: Еримантският глиган

    Като си мисля така, хубаво е, че едно време в Гърция нямало защита на авторските права, че иначе щеше да настане голям спор между Аргонавтите, Тезей, Персей, Харкулес, Атлас, Одисей и кой ли не още за тоз глиган, ама това е важен въпрос и е в прирогативите само и единствено на Върховния съд ! Та ... Еримантският глиган, както всички подобни нерези вилнеел из планините на Пелопонес. Мъкнел, крадял, извършвал незаконна сеч и изнасял дървесината за Рим, защото не било вече останало в Пелопонес нищо друго за крадене освен гората. Прокарало прасето с помощта на богинята Диана лобистки закони в парламета на Спарта, които да защитят зулумите му, а за врагове на гората посочил ендуристите, та те да бъдат изкупителната жертва за пред позатъпялите напоследък от глад пелопонески избиратели. Нямало как да се пребори Херкулес срещу тази добре организирана мафия, затова се наложило първо да пусне иск до обора с кентаврите, че да им заостри вниманието. Да, ама на кентаврите хич не им пукало кой е крив и кой прав, щом получавали отчисления от стадото прасета и отклонили иска като неоснователен. Ядосал се тогава Херкулес, грабнал лъка и отровните стрели и подкарал кентаврите по ред на номерата ! Накрая хванал Емиратския глиган и го завел в Микена, хвърляйки го в обор със строг режим. Ясно било, че глиганът щял да излезе за добро поведение най-много след година и половина и вече бил дал изявления пред пресата, че прекратява със свинските истории.

    Подвиг пети: Авгиевите обори


    На Евристей му писнало Херкулес все да оцелява навсякъде и решил да го наведе, пращайки го да изчисти Авгиевите обори, които били задръстени яко от акота. „Когато не става със сила с акъл става!“ – посъветвал Посейдон нашия герой и помогнал на Херкулес да отклони реките Боянска и Перловска, та да отнесат лайната от обора, намиращ се на площад Нар.събрание. От тогава и лафа за нещо изключително замърсено – авгиеви. Да се вреш из големите лайна си е гадна работа, затова акцията била призната за подвиг.

    Подвиг шести: Критският бик


    Горкия бик, хич нямал късмет ! Посейдон изпратил в дар на цар Минос голям, охранен бик, и му поръчал да го заколи в чест на боговете. Да, ама цар Минос решил, че може да изкара някоя субсидия от ЕС, като го прехвърля от царство в царство и го показва на проверяващите комисии имитирайки, че има цяло стадо такива бикове. Да, ама в Крит пристигнал Херкулес по поръчка на Евристей, който искал бика на всяка цена в стадото си в Микена, откраднал го и му го закарал на ход. По-късно Евристей помислил, помислил и го натирил от стадото, тъй като му се струвал прекалено опасен със силно индивидуалното си поведение. Бикът ударил копито към Атика с надеждата все пак да се интегрира в столицата, обаче на „Църна маца“ го набарал Тезей, който му теглил ножа, добавил му екологично чиста соя и го превърнал в салам тип „Стара планина“. Трагедия !

    Подвиг седми: Царицата на амазонките


    Не, този път Херкулес не е трябвало да я убие, макар да го влечало много ! Ето историята: Евристей дълго се чудил в какво изпитание да постави Херкулес, че да го направи за резил пред боговете и понеже якият герой вече бил нашамарил кошутата Златка, учителят решил да го прати да донесе коланът на царицата на амазонките – Хиполита. „Хич нямам подход към жените, ще взема да направя някоя беля“ – помислил си Херкулес и решил да вземе със себе си извесният покорител на женски сърца, донжуанът от Тракия – Манчо Йорданофф. Дюшеш дошло на Херкулес, че Манчо в момента бил в Солун за стока и героят нямало да се разкарва чак до Иринополис (днешна Стара Загора), та да го взема ! Заминали двамата в страната на амазонките, а девойките умрели от смях като видели Херкулес гол (за справка – снимката).



    Да се подиграват с Who-я на героя вече било нахалство ! Не издържал полубогът на провокацията и подкарал яко амазонките ... с шамари. Пленил Херкулес най-готината от тях и я закарал в лагера, та онази да играе цяла вечер кючек на него и на Манчо Йорданофф. Все пак двамата джентълмени се отнасяли кавалерски с пленничката, давайки и възможност да си почива по 47 секунди на всеки два часа кючек. На сутринта, след като вече била гледала шоуто от реалитито на лайф, самата Хиполита пристигнала при нашествениците и подавайки доброволно колана си прошепнала с треперещ глас: „Искам и аз !“

    - Аре се чупиме, копеуе – подвикнал Херкулес на Манчо след като прибрал колана и двамата усукали до дупка газта на конете, че да се приберат по-скоро и да докладват на Евристей за изпълнената задача.


    Подвиг осем: Укротяване на Цербер


    Мисля, контолите на състезанието да са 8 на брой, затова ще спра с подвизите на Херкулес до тук, като обобщя в осмия подвиг “The best of Herakles” всичко по-интересно, което се е случило с героя до края. И така Евристей решил най-после да се отърве от Херкулес, като му възложи непосилни задачи, а те били: Първо да мине и да прибере червените крави на Герион, а после да доведе в Микена и триглавото куче, което пазело Enter/Exit-а в подземното царство на Хадес. Тръгнал Херкулес, но забравил какво точно му бил поръчал шефа, тъй като той никога не бил изпълнявал до сега по две мисии наведнъж. Освен всичко, драхмите му били на свършване и той взел със себе си известният икономист от Италия - Джартолини, за да му контролира разходите.
    Островът на червените крави бил далеч на изток, но Херкулес и Джартолини се яхнали на бързия кораб „КФМ 950 Adventure” и пристигнали за нула време. На входа на острова имало надпис „Always ride red !”. Заоглеждал се Херкулес за кравите, но наоколо имало само лилави крави, тъй като по това време течала рекламната кампания на „Милка“. И точно в този момент като изпод земята пред нашите изскочил самият Герион. Симпатяга бил Герион, имал 3 глави, 6 ръце, 6 крака а пред останалите му подробности всяка жена би изпаднала в умиление.
    - Ш-ш, ало-о, посерковците ! Кво прайте тука с тия слаби оранжеви крави бе ? – се обърнал любезно Герион към гостите, като потраквал едновременно и трите си меча по трите си щита, на които пишело „The Power of Dream”.
    - Ъм чи нищо – смутили се Херкулес и Джартолини при вида на огромния, въоръжен до зъби великан – тъсим пачи крак ! (тук летописците не са уточнили за КТМ ли става въпрос или за гъбата със същото име)
    - Ся ша ви дам аз едни гъби – заканил се Герион и развъртял еновременно и трите меча пред лицата на неканените гости.
    - Що Зевс не тий напраил поне два задника бе, нещастник грозен, че така ще се наложи да се изреждаме след малко само на един – невинно започнал да се закача и Херкулес, извадил глока, на цевта на който пък пишело: „Ready to Race” и застрелял и трите глави на чудовището.
    - Тц,тц,тц, може ли такова разхищение ? Шест патрона изхаби за три глави ! – възмутил се Джартолини на Херкулес.
    - Що не го застреля ти бе, отворко ? Не видя ли шлемовете му, карбон/кевлар с три слоя оплетки !
    Натоварили Херкулес и Джартолини кравите, заредили гориво, колкото да стигнат до царството на Хадес и тръгнали.
    - Само на изроди и грозни кифли мий тръгнало тия дни ! – възмутил се Херкулес, когато застанал пред пазача на подземнито царство.
    Кучето Цербер било също симпатяга с 3 глави и ги гледало толкова дружелюбно, че Джертолини на секундата запял летния хит „Дим да ме няма“.
    - Тоя пък що го взех е мен ? Не стига, че никаква не я върши, ами на всичко отгоре се наложи да бутаме кораба последните 3 километра, защото ни свърши горивото ! – възмутил се Херкулес и извадил предварително приготвения за Цербер голям кокал.
    Никой не може да устои пред големия кокал ! Трите глави на кучето яростно се сбили помежду си за плячката. Херкулес само гледал сеир и чоплел тиквено семе, защото Джартолини не му разрешил да си купи слънчоглед, тъй като бил с една стотинка по-скъп. Кучето по някое време припаднало, Херкулес само го завързал, натоварил го на кораба и отплували към Микена.
    - Виж колко си прост ! – развикал се Евристей на Херкулес – кво ся ш‘гу прая тва кучи тука ? Я да го връщаш обратно на Хадес !
    Здравенякът–добряк натоварил пак кучето и заминал отново в командуровка до подземното царство. Да, ама в това време Бат Бойко прекарвал от там поредното метро и работата се усложнила ... Зевс през цялото време бил изтегнат на фотьойла и гледал с интерес реалитито, но по някое време му станало жал за горкия Херкулес, че все го лашкат насам-натам, бъзикат се с него и го прибрал на Олимп провъзгласявайки го за Бог.
    Всяка прилика с действителни лица и събития НЕ е напълно случайна !
    Такса участие - 10 лв. Таксата ще бъде разпределена, както всеки път между първите три отбора !

    ................................
    Надявам се, че прочетохте внимателно подвизите на Херкулес, защото те ще са тясно свързани със състезанието, което ще се проведе на 17 ноември 2012 г (събота) край язовир Копринка ! Обяснявам набъзо правилата, защото те ще са много лесни: По трасе с обща дължина от около 50 км ще трябва да откриете и донесете на Евристей (познайте кой е той) знаци от осемте ПРАВИЛНИ контроли. Казвам „правилни“, защото по трасето ще има и „фалшиви“ контроли и само тези, които добре са запомнили подвизите на Херкулес ще могат да се ориентират правилно !
    Пример: Карате по трасето и срещате табела с нарисуван слон, но знаете, че Херкулес не е чукал например слон и подминавате табелата. И да търсите около табелата със слона, няма да намерите нищо, така че продължавате. Следващата табела е „глиган“. Знаете, че героят е убил глиган край Харманли, спирате и започвате да ровите, докато намерите подходящ знак, който ще бъде заровен или закачен на дърво в радиус от 50м, вземате един знак и продължавате ... и така обирате всички 8 знаци, докато стигнете Микена, т.е Старт/Финала.

    Навигацията ще бъде само по GPS ! На отбор ще е необходим поне един GPS, за да се включи в състезанието. На някои контроли по трасето ще има табели със знак „στάση“, което означава „Стоп“ . На това място целият отбор трябва да се събере, за да му бъде направена снимка БЕЗ КАСКИ И ЕДИН ДО ДРУГ.

    Отборите мотоциклети са съставени най-малко от 4 състезатели.
    Отборите ATV са съставени най-малко от 3 състезатели.
    Записване и предаване на GPS-ите за вкарване на трак между 09:30 и 11:00 часа – събота, Хотел/Ресторант „Лазур“.
    Старт на състезанието 11:30 часа, пред хотел "Лазур", край язовир Копринка, Казанлъшка околия.

    http://www.hotel-in-bulgaria.com/bg/...ant-lazur.html

    На ваше разположение ще бъде също Хотел/Ресторант „Златна котва“, който е в съседство.
    http://www.bghotelier.com/detaili-hotel-zlatna-kotva
    Евтин хотел в района е Хотел „Роза“ (от юг на язовирната стена):
    http://www.bghotelier.com/detaili-hotel-roza-koprinka
    Още един хотел в с.Копринка:
    http://www.bghotelier.com/detaili-hotel-saltakovo
    Резервации си правете ВИЕ самите !!!


    Партито, на което ще можете да режете на воля кабели на телевизори, на което също ще бъдат връчени наградите и призовете от отборното състезание и от BG X-Enduro Championship ще се състои в ресторант „Лазур“ в събота вечер от 20:00 часа.

    В програмата: Музика, едини, пиини - 3000 кибапчита и 15000 кифтета, джакузита и т.н.

    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 08-11-12, 11:36.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

    http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

  • #2
    От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

    Остава да си намеря 3 бунаци, пък ако ги водя аз, ще финишираме в Атина
    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 08-11-12, 09:09.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

    Коментар


    • #3
      От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

      бат Жоро, направил си поредното уникално представяне
      на компетишънъ. Кърджали ще участва.

      Коментар


      • #4
        От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

        Копринка ще се пресича ли...
        Mitsubishi L200 DobbleCab

        KTM XC 450 RW 2009
        KTM 350 SX 2011

        Коментар


        • #5
          От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

          Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
          Копринка ще се пресича ли...
          Не се предвижда, Мики, но ако много настоявате ... Иначе Туджа ще се пресича, както обикновено.

          Радвам се за Кърджали ! Тази година вие ни поднесохте едни от най-приятните изненади !
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

          http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

          Коментар


          • #6
            От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

            На дъното на този язовир е разположен Град Севтополис, би било хубаво да минем от там да се принесен изцяло в онова време и да му ударим по едно с Севт и Еркулес
            Beta 525 RR
            Mercedes G 280 i
            Toyota Hailux 3.0 TD
            UAZ 452

            Коментар


            • #7
              От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

              Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
              Остава да си намеря 3 бунаци, пък ако ги водя аз, ще финишираме в Атина
              Пачо нали вече си намери отбор хаха Да ти дадем по още един ГПС да не излагаш отбора, поне в рамките на България да финишираш?
              Иван Маринов
              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
              ЕНДУРО ВАРНА

              Коментар


              • #8
                От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                Искам да ви съобщя, че няма да има садизъм по отношение на трасето. Подобно на първото състезание в Кърджали, ще се обикаля язовира, но ще се разчита най-вече на ташаците по контролите и на красивите места, за да могат да се направят достатъчно интересни снимки. За сега ще снимаме аз и симпатичната и атрактивна колежка Яна Станчева, но ако има други желаещи, нека ми се обадят, за да им уредя транспорт !
                Кандардисвам Чинела да пусне клип по време на карането и дано се навие ! Разчитам също на Краси Колев и Коча Филчев, които миналата година дадоха много интересни материали.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

                http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

                Коментар


                • #9
                  От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                  Мисля , че няма да е проблем да дойдем и няколко джипки от Стара Загора да ви се порадваме и да поснимаме.
                  ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                  тел. 0889 017703
                  0897 516030

                  Коментар


                  • #10
                    От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                    Със сигурност и тази година ще предоставим кадри от ТИТАНИЧНАТА битка

                    Коментар


                    • #11
                      От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                      Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                      Мисля , че няма да е проблем да дойдем и няколко джипки от Стара Загора да ви се порадваме и да поснимаме.
                      Гарга, ще ти се обадя да ти дам "заръки" за интересните места, иначе колкото и теренът уж да е елементарен, трудно ще ги намерите, особено като няма маркери !


                      Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
                      Със сигурност и тази година ще предоставим кадри от ТИТАНИЧНАТА битка
                      Краси, много ще се радвам ! Летописците, както знаете са важни !
                      Между другото, оная работа на Чинела нямало да стане. Така ме уведоми той снощи. Била изтънчена, крехка и го е страх да не я счупи.
                      Имаше пичове от мотористите, които снимаха сега в Кърджали и на шестдневката с едни Go Pro-та, нека ги вземат пак !
                      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 09-11-12, 08:47.
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

                      http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

                      Коментар


                      • #12
                        От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                        Гледайте внимателно за да няма после аз взех сабя пък то трябвало копие.

                        http://www.vbox7.com/play:c59d3bf007&start=1
                        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

                        Коментар


                        • #13
                          От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                          + две камери GoPro от Варна

                          Коментар


                          • #14
                            От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                            ... и една камера GoPro Hero2 от Велико Търново !
                            Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 12-11-12, 13:29.

                            Коментар


                            • #15
                              От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

                              Първоначално публикуван от 4е4и Преглед на мнение
                              + две камери GoPro от Варна
                              Супер !
                              Пламен ми се обади, че ще идвате, а гледайте да не забравите и Мони ! Искам да го поканя на танц ... на "Smoke on the water"
                              ...........

                              Днес сглобих трасето. Копринка има вода само на дъното и са се показали всички скали. В момента там може да стане много траялско състезание и да си изкарате чудесно до тъмно, както край язовир "Студен кладенец", но това друг път. Сега ще се съберем да покараме за кеф и трасето ще е леко, предимно по меки, приятни терени. За моторите ще има 2-3 прагчета на излизане от язовира, но затова сте отбор, за да си помагате, ако това се наложи.

                              ATV-тата ще могат да карат с 200 по чудесно оформените плажове с пясък, но внимавайте, защото от време на време изненадващо се появяват големи камъни !!!
                              Още една препоръка: Карайте точно по трака или след този, който ви води, за да не пропуснете контрола. Контролите - 8 на брой ще са поставени на местата, където много бихте се изкушили да направите шорткът !
                              Трасето е невероятно красиво и снимки от него имам пуснати на едно "друго място". Дано имам време да ги постна и тук !
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

                              http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X