Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Херкулес край Копринка" - Весело отборно ендуро състезание, 17.11.2011 г.

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
    Можеш да ми го изпратиш и да го кача на фтп-то на форума ако желаеш де
    Къде да ти го пратя ?

Коментар

Още две клипчета:

Коментар

Коментар

Ето клиповете от камерата ми
          http://www.youtube.com/watch?v=jRmj69X7l1M
          http://www.youtube.com/watch?v=wxLIcBvqseU
          http://www.youtube.com/watch?v=KfMdMAvy64I
          http://www.youtube.com/watch?v=vdmATueAxgs
          [FONT=System][COLOR=#4169e1]по-силен! [/COLOR][/FONT][IMG]http://media.snimka.bg/2181/010617190.jpg[/IMG][IMG]http://media.snimka.bg/2813/011881135-big.jpg[/IMG]

Коментар

Дойде време и аз да пусна малко снимки за втори път.
            Отдавна си мислех за подобно състезание около Копринка, още повече през този сезон язовирът няма вода, още повече почти никой не е карал в този район и още повече нямаше да се занимаваме с горски - морски, ловни стопанства и дружинки през вече активния ловен сезон. Много хора бяха скептични, че няма да има каране в хълмист район като този, но се убедихте, че може да стане интересно състезание поради разнообразието на терени и форми, които предлага Копринка.
            Земята около язовира е мека, пясъклива, та дори и камъните по които се катерихте са някакси приятно заоблени. Разбира се, че състезанието можеше да стане далеч по-екстремно, но целта на занятието не беше всички да каталясат и вечерта да не могат да си пият лимонадата с кеф. Отборните състезния имат своя чар и той се състои в това, че напрежението не е толкова голямо, рисковете за неприятни инциденти са по-малки и винаги можеш да разчиташ на свой съотборник и в най-трудната ситуация. Дори си мисля за следващия сезон да направим вече две такива състезания: едното - отложеното до Емине, а другото - пак локално, за закриване на сезона и отново някъде в центъра на България, за да е достатъчно удобно за всички.
            Радвам се, че отзивите за "Херкулес" са положителни, а аз си направих два пъти кефа, един път при правенето на трасето и втори път при снимането по интересните места ! Сега ще видите от снимките, че съм абсолютно прав !
            Малко предистория ... докато правих тресето снимах наоколо, а Копринка наистина е много красиво място, особено през есента !
            Дори тази вечер получих съобщение от един от най-добрите фотографи на ендуро - Клаудиус Василеско, който ми писа, че за пръв път вижда такава невероятна симбиоза между ендуро и природа !

Образувалия се плаж широк около 300м и дълъг километър беше чудесно място за общ старт.

Оказа се обаче, че обиколката на язовира е около 35 км и затова се наложи онази разходка до тракийското светилище над Бузовград.

Разбира се, че по южния бряг имаше много по-атрактивни скали, но целта на състезанието, както вече споменах, не беше състезателите да каталясат.

По северния бряг беше почти само рали и нямаше какво интересно да се измисли, но преминаването през малките меки поточета взе
            няколко жертви ей тъй, на майтап.

Мислех в горния край на язовира, от към Павел Баня да направя няколко преминавания на коритото на Тунджа, но и идеята за мокрене
            не ми допадна твърде много като майтап.

Това да си добър навигатор, като Пламен Кунев не всеки път е предимство ! От записите на камерите видях, че техният отбор се е движил точно по трака, но много от останалите тимове са използвали правилото за 100-те метра отклонение и особено в отсечката към стената са си карали по пътя избягваки например ей тия камъни, които бяха доста завързани.

За догодина имам друга идея за състезанието, но трябва да започна осъществяването й по-рано и ще стане много интересно !

Хубаво е човек да има надеждни помощници при организирането на такива мероприятия !

Състезателите бяха толкова много, че дългия обектив, който бях взел не можеше да хване цялата редица, подредена на плажа пред "Лазур" !

Откакто спря цигарите, Капитанът изобщо не е атрактивен състезател, колкото и да се кипри.

Половината редица.

Биби, Габи, Денка, Зори също бяха на стартовата линия. Имаше още две състезателки, но нямаше кой да им докара машините. Ами помагайте бре хора !

"Кибо" и счетоводителят на Херкулес.

Отборът от Варна. На тях дължим чудесното филмче, направено от компилации на двете камери, с които бяха оборудвани. Браво !

Това е редицата състезатели с мотоциклети, но съм я снимал чак от халите в Павел Баня, че да я побера цялата !

Стартът много не ми допадна, но първият пък беше ужасен, затова Гено го повтори.

Много добре тръгна целият отбор "Трейс - Пуси брейкърс", но 125-цата 2Т на ендуро шампиона издържа само 200м след старта. Чудя се на кого му хрумна тази размяна на мотоциклети, при положение, че 300 издъжа на косъм при такива стартове ?!?!

Следата тук е оставена от Ники Сървайвъра.

И траялка имаше дори в състезанието ! Нямах време да се мотая със старта на ATV-тата и бързо заминах към Павел Баня, защото от там всъщност започваше интересната отсечка по южния бряг.

Тунджа първо прекосиха кравите, но хубаво, че бяха дръпнали с около 5 минути аванс, иначе щеше да стане мазало !

Първи се зададоха Пламен и Радо, а след тях Манчо Йорданофф ...

Всъщност тримата нямаха кой знае каква преднина, защото леко суетене около реката и останалите ги затрупаха.

В суматохата имаше и такива случаи, но този състезател извади късмет, че моторът му падна на пясъка ! Други обаче няма подобен късмет ...

Тракът минаваше малко встрани, но като видяха джипа, всички се юрнаха към него.

Сега обърнете внимание на този състезател, който е вляво на кадъра и като че ли леко губи стабилност !

Тук е изгубил стабилност окончателно ...

... и тук някакъв ТМ е почти вече под вода.

Бързо изправяне, но е твърде късно !

Краси Колев и Цанко "The mad" вече са изпреварили някой мотористи.

Вече почти всички са преминали през реката и е останал само райдъра с ТМ-а и с екзотичното лилаво яке, комбинирано атрактивно със зелени ботуши.

Следва кратка пауза да подредя още снимков материал ...
            Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 21-11-12, 09:19.
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Първи екстрийм:

Следваше втора контрола, която бе едва на 30м в отклонение от главния черен път. Когато пристигнахме, там вече вреше и кипеше.

Ненката се движеше отново все в челото !

Там горе беше бъкано с кимион ! Бях скрил около 60 пакетчета, а някои се оплакаха, че не са намерили, но явно не са търсили както трябва, защото тук ги бях пръснал в радиус на повече от 10 метра.

"Виж ги тия бунаци бе!"
              Оставих състезателите да се запасяват с подправки за луканкте и тръгнах към първия екстрийм. Единствен правилно се ориентира към него Гургулин Волев. Останалите забиха в гората, където изобщо нямаше трак. Полафихме известно време ...

Снимачният екип заемаше местата си, а репортерът на местния вестник застана точно в трасето и извади тефтера да си води записки

Зададоха се първите състезатели водени от кого мислите ... ?

Разбира се, че от Пламен Кунев !

Малко остана да изкара каменния праг, но не успя.

Гъби ...

Той пък затвори следващия възможен път нагоре.

За Радо вече бе останал по-труден вариант.

Никой не искаше да дреме долу на пътя и по камъните настана навалица.

А долу се бе насъбрала тълпа като на Ерзберг.

По едно време габровските отбори окупираха всички възможни качвания нагоре. Джартолини, като по-нахален ...

Още малко от екшъна на това интересно място, което си бях подготвил специално за снимки, ем до пътя, ем има атракция. да си призная честно, като правих трасето го изкарах от третия път, а първия път така се търкалях, че двама рибари дойдоха да ме видят дали съм жив

Радо намери на 10м встрани друго качване, но малко се осмелиха да го пробват.

Важно беше да се придвижиш напред, където съотборниците вече ще могат да ти помогнат !

Данчо бая загледа гората нагоре, защото по пътеката беше станала голяма тапа.

Вторият, който качи камъните по почина на Радо беше Антон.

Габровлии пробваха пък друго място.

По "царския път" само Митко Митков (ММ) го изкара като по учебник !

Отново габровката трупа.

Оставих ги да продължават, а аз трябваше да се преместя към другите камъни, където първите вече щяха да пристигнат скоро ...
              -------------

Коментар

Бях казал на Жоро, че ще дойда дори и без машина, тъй като и АТВ-ти и Джипа ми са на трубчета, защото от предишни издания знаех за големия купон и готината атмосфера на тези майтапчийски състезания.

Благодарение на много неохотното съгласие на Генчев младши да ми даде да покарам кавасакито му яхнах зеленото чудовище и се подредих на старта.
                Стартирахме, но като първия новобранец загасих мотора и останах последен. Моя отбор Боляри благодарение на добре избраното място за старт беше дръпнал доста напред и доста газ раздадох за да ги настигна, но още преди първия праг, където се бяха натъркаляли като опълченците на Шипка много АТВ-та и мотори успях да влезна в групата. Там на прага беше като на война, хора и машини на купчини, имаше търкаляща се каска, закопали се машини, съжалявам само, че тук няма качена снимка на мястото все още. Трасето не ме кефеше, не обичам да карам "на заварка", но пък машината изобщо не ме изморяваше и никъде нито за момент не съм закъсвал, за разлика от съотборниците ми, които здравата се окопаваха и поединично и групово. Даже Пачароза, който беше оставил мотоциклета си на водопой се втурна да ни помага в единия от случаите. Забуксувах само на изкачването към една контрола в дясно от пътя на 1 хълмче, от която път напред нямаше, но след като разчистих малко клоните се качих успешно и почна голямото търсене на подправките. Гледах да се движа по трака, защото първата контрола изобщо не се виждаше отдалеч, т.к. фигурата беше свалена и докато не отидеш до брега на язовира не я виждаш. Оглеждах всяко дърво, навес и изобщо всяко "подозрително" място. Подмамих колегите и на "циците" и им загубих времето. На светилището тръгнаха преди мен, а аз останах да търся "дедовия"... После ги настигнах и изпреварих, защото този вид каране по обли камъни са ми любимо занимание, особено по трака на Хисарското състезание. Финиширахме неусетно и безпроблемно.

Вечерта разбрах, че отбор Боляри сме на второ място.

Благодарности към съотборниците че ме включиха и мен!

Състезанието си беше много забавно и приятно.
                Благодарности на целия екип организатори.

Много се изкефих на внушителния брой машини, които застанаха на стартовете. Старта на мотоциклетите ми вдигна максимално адреналина, който изгледахме понеже "каручките" стартирахме след моторите. Единствено мога да го сравня с клиповете на Десо и Тодор от Льо Туке.

Купона вечерта също беше на ниво, макар, че обслужващия персонал нещо не беше много въодушевен да ни сервира.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ на организатори и участници за незабравимите емоции!
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Пристигнах и първите се зададоха ...

Следващите камъни бяха преди фалшивата контрола с малките цици, ама Светльо явно си пада по такива, щом е принудил съотборниците си да търсят наоколо
                  Представям си какво търсене е паднало от някой по-екзотично настроени на тази контрола !

Тук първи пристигнаха MG Бабите.

Камъните не бяха сложни за минаване, но пък ефектни за снимки, също както ги правят на световното по ендуро !

Втори минаха отборът на Племен Кунев.

Снимката не е твъде на фокус, но за темата върши работа.

Тук обаче варненци се позабавиха малко ...

Тук са вече и остатъците от отбора на Трейс, но без капитана си те карат само за кеф.

По камъните се качват и отборът на Power - Хрищени.

Този отбор по принцип се движеше най-стройно и ако някой някъде закъсаше, останалите веднага се втурваха да помагат.

Отбрът на младежите от Габрово.

За съжаление нямаше как без мотор да отида до следващата контрола "Капутите". Мястото беше много ефектно за снимане, но така пък щях да изпусна останалите интересни места. Качих екипа на колата и се запътих към пресичането на река Гюрля.

На реката срещнах Фъра, който обикаляше да гледа сеир.

Мястото беше далеч по нагоре от там, където бях затънал аз по-предишния ден и меката тиня по-малко. Зададоха се първите ATV-та ...

... появиха се и моторите на Иван "Дебелия".

Между другото, всички те минаха безпроблемно !

Ето го и Светльо Генчев.

На ATV-тата им беше по-лесно, защото гумите им са по-широки и не потъват толкова.

От "майсторите" първи реката пресякоха старозагорци. Ники Сървайвъра нямаше проблеми, въпреки че намали доста скоростта.

Радо обаче бра ядове.

На Тони съпругата пак му бе забъркала явно някакъв вълшебен бъркоч ... не се удържаше направо !

Всички, които затънаха се увериха, че тинята е като лепило и собствените усилия само не са достатъчни.

От другата страна все пак едно ATV бе затънало и също го теглиха.

Радо беше изваден от съотборниците за секунди и "Силите" продължиха първи по трасето нататък.

ATV-тата рядко затъват така, но пък направят ли го става страшно !

Дори и Генчев дойде на помощ, но май само за кураж беше неговото присъствие ... Фъра пък е бизнесмен и му е забранено да помага по устав !

Гъби точно предния ден ми правеше забелжка, как като някой бунак съм се нахакал в онази кал ...

Този, когото дърпат, кой предполагате, че е ... ?!

Останалите MG Баби са заедно с варненския тийм.

Яката работа ! Този мъж май не беше българин, но името му не ми прилича и на руско ... по-скоро Латвия, Естония нагоре.

Изоставих рекичката и се запътих към могилата на калето, макар ей това място също да заслужаваше внимание ! Паднало е къртене там, сигурен съм, защото по качването през гората изобилстваше от почва премесена с борови иглички.
                  СЛЕДВА ...
                  -------------

Коментар

Е за този момент говори Генчев.

Докато моята кочина е на простора аз си снимах и дърпах каручки.
                    Прикачени файлове
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Това качване от юг никак не беше лесно, когато го направих за първи път. От там преди време се бях спускал, когато водих една австрийска група около язовира, но качването ми се струваше съмнително. Качих го от първия път, но на 1-2 места бях на косъм.

Онзи ден отдолу имаше храсти и не можеше да се засилва толкова, но когато на състезанието застанах отгоре видях, че храстите са ги омачкали вече хубаво. Е, все пак си беше атракция и приятно за гледане. Джартолини тук е наклонил глава гледам ...

Поради голямата равна площ долу ъгълът изглежда, че е около 60 градуса, но всъщност не е толкова.

Още няколко кадър от там ...

Гос'ин Филчев се появи по едно време, след като преди това никъде не успяхме да се засечем.

Дълга върволица от състезатели.

Ето го и Пеш, както му казва австралиецът Джейкъб. Жалко, че By Whoj се удави рано !

Двамата юноши на габровци изведоха достойно отбора си до второто място, браво !

Нашият Марко. Пак разбрах съборил някого, макар и този път без да иска

Тук пък, тази пътека изобщо не предполагах, че ще затрудни състезателите, а се оказа, че имало голямо ровене.

Може би това, че почвата е много мека се е оказало фатално или пък объркан трак нещо ...

Майчето има много кадри от там, но са пуснати на онова, другото място !

Качването е от тук, но после тракът се отклонява наляво по тясна пътечка, а не излиза на черния път горе !

Малко АТВ-та, че да не ми се обидят, но този път реших да ги пощадя и им оставих само първия праг на северния бряг. То е срамота да ги бях наблъскал в някой джандем, когато наоколо е пълно с приятни, меки пътчета - точно да си правиш кефа с АТВ !

Моторите слизаха по стълбите на язовирната стена, където имаше малка клопка - рязка отбивка вдясно покрай мрежата по средата на самите стълби. Гледам, че почти всички са се хванали в нея ! АТВ-тата сечаха направо през гората и всички се събираха вече заедно малко преди контролата с амазонките и тампоните на Христо.

Не ходих чак до Мегалита, а се запътих към финала. Най-бързите атевисти вече бяха финиширали и позираха за снимка.

Цанко Лудия и Краси Колев.

Да, обаче готиното Янче ме видя и ми вика: "Хайде да отидем да посрещнем моторите на някое интересно, романтично място !"
                      Е, как да й откажеш ?! Интересно място към финала вече нямаше, но пък за романтично веднага се сетих в близката горичка

Аз тези оранжеви подметки как ми асоциират за КТМ !

Зададе се и първият отбор на тези от Хрищени ! Радо.

Данчо и Сървайвъра.

Тони

След около 5 минути в корията пристигнаха няколко отбора, които се бяха захапали за второто място яко.

ММ-а сигурно и той беше пил някой шербет, нали е фармацефт ?! Минаваше направо като танк без да му пука изобщо от препятствията !

Ненката - опит и акъл. Перфектната за ендурото комбинация !

Жалко за отборът на Пламен от Варна, но ми се струва, че след като водеха доста време, пичовете каталясаха след средата на трасето.

Авторите на хубавия клип от състезанието. Още веднъж "браво от мен" и благодарности !

Мястото не беше кой знае какъв екстрийм, но все някой ще направи някоя простотия, за да стане интересно

Някой си бута мотора и Митко Нинджата например връхлита върху него ...

Но Митко затова е нинджа, а не другата подобна дума, започваща с "М" и скача на секундата !

Сега вече ми стана ясно Мартин с кого си е сменил мотора преди старта !

Галин Неделчев. Хубаво кара това момче, но рядко го прави напоследък.

Газ към финала.

Още малко кадри от дъбовата горичка ...

Отборът на Пейо Серкеджиев се позабави нещо ...

Закса - кадър с опит в ендурото !

Отбор "Стиви Уондър" долу-горе си оправда името

Бат Дак също вече е на цвайка, но понякога и тя е на него, а е лека Браво на този отбор ! Точно заради това, че тактиката им бе най-вярно постоена спечелиха. Иначе из този район никой от Crazy job не кара и той си е мое откритие.

Камерменът е малко поиздран, но се случва, когато обърнеш очилата обратно на каската.

Отборът на сборната формация от звезди "Застраховател Алианц" направо се изложи този път.

Счетоводителят на Харкулес. Как му е стигнал бензина, чудя се ! Някъде го е пускал по инерция сигурно

Този не е главния съдия, Гено беше и свърши чудесна работа !

Тия Хусаберги нещо ... Единият затъна, другия го виждате в какво състояние е !

Убъфци !

Смилен вече не държи рекорда по фрийстайл, а той принадлежи на Митака. На едно от малките деренца на северния бряг той направи заедно с мотора предно салто с два винта. А да го видя сега Пастрана ще може ли да го повтори !

Дичето - млада надежда от новите попълнения в Crazy job. Има една дузина приятелки и все сериозни !

Синът на Тони - Марти N0.2. Добре кара малкият, но му трябва още малко опит !

Габровци трябва да черпят много ей този състезател. Доведе ги до второто място !

Инженерът на габровския тийм.

Габровци май бяха с най-много отбори заедно с нашите, браво !

Зори се представи достойно в отбора на звездите при АТВ-тата. Този отбор спечели с лекота.

Десо, отдавна не го бях виждал и е радостно, че се влкючи ! Поздравления за успешната преквалификация !

Ето го бе. Някой път обещавам да му изпея песента "Не знаеш умора"!

Денка включихме в АТВ тимовете, надявам се колегите им да не се сърдят ! Те финишираха трети при тези машини.

Ето го и убавецът - подводничар.

Какъв беше коментарът във Фейсбук ? "Отдавна съм финиширал, но никой няма. Да не съм на някое друго място ?"

Избрах комплекс "Лазур", тъй като е тематично свързан с гръцката митология и косвено с Харкулес. Каква находка, а ?!

Красив язовир е Копринка и се надявам всички състезатели да са се повеселили добре в обиколката около него ! Весели кадри от вечерта нямам, стар човек съм, отидох да си легна рано !
                      До нови срещи през новия ендуро сезон !
                      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 21-11-12, 18:51.
                      -------------

Коментар

Привет и от MG !
                        Състезанието беше супер,карането по трасето през цялото време беше голям кеф
                        ....завършихме трети,в оспорвана битка като през повечето време се сменяхме със старозагорци и варненци в челото !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:MG BAB4KI.JPG
Прегледи:1
Размер:340.7 КБ
ID:5427765

.....имаме си и грамота,обилно полята....познайте с какво

Име:IMG_1266.jpg
Размер:112.1 КБ
ID:5427766

Останахме доволни с много положителни емоции ,благодарим на Жоро за чудесното състезание !
                        Поздрави от нас,догодина пак ще дойдем

Име:IMG_1237.jpg
Размер:149.2 КБ
ID:5427767Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1219.jpg
Размер:95.0 КБ
ID:5427768
                        "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                        MG Racing Team

Коментар

Име:P1030335.jpg
Размер:175.5 КБ
ID:5427817Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030336.jpg
Размер:124.1 КБ
ID:5427818Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030337.jpg
Размер:117.0 КБ
ID:5427819Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030338.jpg
Размер:113.2 КБ
ID:5427820Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030339.jpg
Размер:114.7 КБ
ID:5427821Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030340.jpg
Размер:123.0 КБ
ID:5427822Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030341.jpg
Размер:112.8 КБ
ID:5427823Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030342.jpg
Размер:97.7 КБ
ID:5427824Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030343.jpg
Размер:123.4 КБ
ID:5427825Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030344.jpg
Размер:140.3 КБ
ID:5427826

Коментар

Име:P1030345.jpg
Размер:131.6 КБ
ID:5428577Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030346.jpg
Размер:160.7 КБ
ID:5428578Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030347.jpg
Размер:232.2 КБ
ID:5428579Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030348.jpg
Размер:256.4 КБ
ID:5428580Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030349.jpg
Размер:257.4 КБ
ID:5428581Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030350.jpg
Размер:231.4 КБ
ID:5428582Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030351.jpg
Размер:241.2 КБ
ID:5428583Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030352.jpg
Размер:249.8 КБ
ID:5428584Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030353.jpg
Размер:229.0 КБ
ID:5428585Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030354.jpg
Размер:224.8 КБ
ID:5428586Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030355.jpg
Размер:254.7 КБ
ID:5428587

Коментар

Име:P1030356.jpg
Размер:225.4 КБ
ID:5428817Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030357.jpg
Размер:208.9 КБ
ID:5428818Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030358.jpg
Размер:236.1 КБ
ID:5428819Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030359.jpg
Размер:234.0 КБ
ID:5428820Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030360.jpg
Размер:248.2 КБ
ID:5428821Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030361.jpg
Размер:242.6 КБ
ID:5428822Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030362.jpg
Размер:198.1 КБ
ID:5428823Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030363.jpg
Размер:250.3 КБ
ID:5428824Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030364.jpg
Размер:232.4 КБ
ID:5428825Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030365.jpg
Размер:119.7 КБ
ID:5428826Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030366.jpg
Размер:133.7 КБ
ID:5428827Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030367.jpg
Размер:122.5 КБ
ID:5428828Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030371.jpg
Размер:159.2 КБ
ID:5428829Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030372.jpg
Размер:116.5 КБ
ID:5428830

Коментар

Браво, Пачароза !
                                От тия места не ми остана време да снимам, но ти си го направил докато ти съхне мотора
                                -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X