Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЪРДЖАЛИ ЕНДУРО - 2 , 21.10.2012 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КЪРДЖАЛИ ЕНДУРО - 2 , 21.10.2012 !!!

За вторипът в рамките на няколко месеца Кърджали ще бъде домакин на Ендуро състезание.
    В един ден ще бъдат съчетани ендуро крос и каране по маркиран трак.
    На 21.10.2012 от 9:00 ч. в центъра на града до Водното Огледало ще старира ендуро кроса,същия ден от 13 ч. е старта на ендуротеста.
    Такса участие - 15 лева.
    Тарсето в гората е 15 км. ще се кара няколко обиколки.
    GPS няма да бъде нужен, трасето ще бъде 100 % маркирано.
    Наградите за първите три места си заслужават
    За въпроси към организаторите :
    Антон Кимбъла - 0878 616 337
    Николай Колев - 0899 927 100
    Beta 525 RR
    Mercedes G 280 i
    Toyota Hailux 3.0 TD
    UAZ 452

От: КЪРДЖАЛИ ЕНДУРО - 2 , 21.10.2012 !!!

ПРОГРАМА НА СЪСТЕЗАНИЕТО________ 1.ОТ 8.30 - 9.30 НА 21.10.2012г. ЗАПИСВАНЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ И РАЗДАВАНЕ НА НОМЕРА ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ 15лв. - (ВОДНО ОГЛЕДАЛО до въжения мост ) GPS 41° 37.950'N ; 25° 22.020'E ______________________________________________ 2. В 9.00 часа Официално откриване (ВОДНО ОГЛЕДАЛО ) _______ 3.Точно в 10.00 часа СТАРТ НА ЕНДУРО КРОСА (СПЕЦИАЛНО ПОДГОТВЕНО ОТ КЛУБА ТРАСЕ -ВОДНО ОГЛЕДАЛО )____________ 4.В 12.00 НАГРАЖДАВАНЕ ЕНДУРО КРОС 1място 300лв. 2място 200лв. 3място 100лв. (ВОДНО ОГЛЕДАЛО ) ____________________ 5. В 13.00 СТАРТ В ГОРАТА ПО МАРКИРОВКА (без GPS) (СТАРТА Е ОТ МОТО ПИСТА КЪРДЖАЛИ) - организирано предвижване на всички състезатели до трасето. ____________________________ 6. 17.30часа НАГРАЖДАВАНЕ НА КАРАНЕТО ПО МАРКИРОВКА 1място 300лв. 2място 200лв. 3място 100лв. (РЕСТОРАНТ РИБКАТА)
    Beta 525 RR
    Mercedes G 280 i
    Toyota Hailux 3.0 TD
    UAZ 452

Коментар

Хотел Устра-тел 0361 64722
      1ка- 49 лв- вкл. закуска
      2ка- 63 лв- вкл. закуска
      3ка- 85 лв- вкл. закуска

хотел Искра
      2ка - 40 лв без закуска

Моторите и друга техника ще може да се оставя за вечерта в базата на Артметал-07
      за всякакви въпроси:
      0878616337 - Кимбала
      0899927100 - Николай Колев
      0899927117 - Данаил Николов

Beta 525 RR
      Mercedes G 280 i
      Toyota Hailux 3.0 TD
      UAZ 452

Коментар

хотел Резиденция
        2-ка 45 лв без закуска
        1 ка 35 лв без закуска

0899927118
        Beta 525 RR
        Mercedes G 280 i
        Toyota Hailux 3.0 TD
        UAZ 452

Коментар

Ето колеги днес присъствах ,но само на първото състезание.Ето и снимки и видео ще добавя.Някой може да се познае
          Снимки: http://nalis.snimka.bg/motorcycles/2...tezanie.708565

Коментар

Ето и видео материал.Пуснете направо канала.
            http://www.youtube.com/watch?v=SY2Cw...eature=mh_lolz

Коментар

Ето обиколка и половина на трасето, кадрите са от камерата на колегата Атанас Ангелов.

Коментар

Финалът на ендуро кроса

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Интересно,защо в темата няма нито едно мнение,нито за подготовката нито озиви след състезанието при положение,че според мен се получи едно от най-хубавите и стегнати състезания за сезона с чудесна организация,много учасници и публика.Поздравления за организаторите,мисля,че в тази криза,ако някой прави състезание трябва да е с подобен или същия формат.Нямаше и миг забавяне или излизане от графика и май за пръв път виждам публиката да остане до края,та дори да гледа награждаване,дано и на състезателите им е харесало и да са останали удоволетворени,защото за гледане беше супер.

Коментар

Всички мнения, клипове и снимки са във Facebook много жалко !

Коментар

Първоначално публикуван от iopy Преглед на мнение
                      Интересно,защо в темата няма нито едно мнение,нито за подготовката нито озиви след състезанието при положение,че според мен се получи едно от най-хубавите и стегнати състезания за сезона с чудесна организация,много учасници и публика.Поздравления за организаторите,мисля,че в тази криза,ако някой прави състезание трябва да е с подобен или същия формат.Нямаше и миг забавяне или излизане от графика и май за пръв път виждам публиката да остане до края,та дори да гледа награждаване,дано и на състезателите им е харесало и да са останали удоволетворени,защото за гледане беше супер.
                      Точно така адаш, всички отзиви, коментари и отразяване са във фейсбук, и за моя радост, няма нито едно негативно мнение.
                      Тук в този форум, ендурото, офроуда и другите им производни не са на дневен ред вече, виж политика и разни там глупости ДА.

Мен ме боли повече от теб, но явно така е било писано да бъде. Още веднъж РЕСПЕКТ за организаторите, беше супер състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от ВЛАДИМИР-ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                        Всички мнения, клипове и снимки са във Facebook много жалко !

Е аз пък нямам гей бук, значи ще ми разказваш!
                        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от iopy Преглед на мнение
                          Драги колеги, другарки и другари.
                          Аз анонсирах темата в форума, причината за това е че имам регистрация тук
                          Клуба в Кърджали ме помоли да пусна анонс и тук , все пак не всички имат Сорат Тефтер
                          Крос Клуб Кърджали може би съществува от много отдавна, но моето първо Ендуро каране беше там, началото на 2009 г.
                          Тогава имаше няколко мотора, 4 години по-късно виждате как се разви клуба,вече са над 30 мотора, и като за пръв път направиха 2 състезания.
                          Там има много млади и амбициозни хора, благодарение на който се състояха тези 2 състезания.
                          За подготовката няма никакъв анонс защото аз съм в Стара Загора....
                          Относно мненията за самото състезание, аз лично чакам хора като Chinela и Жоро например , да пуснат някоя снимка да изкажат мнение , те са хората за това.
                          Винаги съм чел техните репортажи с голям интерес.
                          И все пак, добре е да има отзиви, било то негативни или позитивни.
                          От тези отзиви организаторите ще вземат и поука за още по перфектно състезание до година.
                          Не очаквах да се получи толкова добро състезание в рамките на един ден, но виждате...
                          За мен лично състезанието беше уникално!
                          Очакваме мнения, отзиви и репортажи
                          Beta 525 RR
                          Mercedes G 280 i
                          Toyota Hailux 3.0 TD
                          UAZ 452

Коментар

Тръгнахме за Кърджали, и главния виновник за това е всеобщо известния Митко Шмида с който се заговорихме седмица преди това на мотокроса в Севлиево.
                            Тръгнах по-скоро с приключенска и авантюристична идея отколкото състезателна, но спомените от последното ми състезание през 2008ма бързо се възвърнаха
                            Видях се с много стари дружки от ония години в зората на шампионата, запознах се с нови готини пичове.
                            Искам да изкажа големи благодарности на всички момчета и Председателя които направиха състезанието толкова успешно и с толкова стегната организация. Наистина всичко беше на ниво и съм сигурен че всички състезатели както и публика са останали повече от доволни.
                            Определено ме запалихте отново да дойда за няколко дена и да покараме заедно по красивите местенца наоколо !!!
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да кажа и аз стана едно мнаго добро състезание с много млади момчета които се решиха да карат и видяха че не е чак толкоз строшно.Ще се радвам да продалжат и занапред с участия.
                              Аз останах много доволин а на който не му е харесало ако има такъв да го Д......А
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X