Тез снимки много страшни ( СТРЕСИРАХА МЕ ) . ......
Нищо страшно няма! Трасето е много яко, и се минава/поне частта която покарахме/ без сериозни затруднения - въпреки, че Стоян каза, че в това време от падналото дърво на горе, нямаме шанс .
Нищо страшно няма! Трасето е много яко, и се минава/поне частта която покарахме/ без сериозни затруднения - въпреки, че Стоян каза, че в това време от падналото дърво на горе, нямаме шанс .
Точно така няма нищо страшно но по трасето където ща е състезанието а не по това където сте карали.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256
Генчев ще изпуснеш. Днес минах да видя каква я върши Пачароза и бях много изненадан. Има от всички елементи за всеки Най-тъпото е, че всичко прави сам и рядко някои му помага, но го прави с желание. Сигурен съм, че ще се получи готино състезание със готини закачки Най-малкото трябва да дойдете за да уважите труда и средствата който е хвърлил за вас за да ви направи кефа, а не да спорите за 30лв.
Трайче, ти къде прочете, че споря за това дали да има, или да няма такса? Не е неуважение към труда на организаторите, просто съм на работа и ще се опитам да се измъкна, но може и да не успея.
Нормално е да има такса, никога не съм ревал срещу таксите, били те високи или ниски. Който реве срещу таксите, нека да спонсорира едно такова състезание, или просто да се включи адекватно с личен труд.
А аз за 5 месеца само около 20-30 км. съм навъртял, последните 3 изобщо не съм припалвал машината, така, че за каране просто не ме бройте. И като гледам снимките ми идва на акъл, че само каменоломна може да се спретне... Ако дойда ще е само за софрата. Така, че организатора да напише малко повече подробности за банкета, ако обича.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Трасетата за хоби и АТВ са "арни" По-сериозни екстреми има само експертите. Но времето се очертава сухо и няма да има проблеми. Единствено на 2-3 места е по тясно но щом минавам с мотора без да застъргва кормилото ще минете и вие. На всичкото отгоре за да не си трошите каручките по Х-кроса ще карате 2 дена навигация. Не би трябвало да има недоволни.
Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Тез снимки много страшни ( СТРЕСИРАХА МЕ ) . А и от предния път още ми е прясно.
Никакъв проблем няма и да се запишеш да караш клас Хоби,но това вече е въпрос дали ще го приемеш да ти е в достойнството,иначе трасето за клас Експерт няма как да бъде лесно,все пак това е състезание по Екстремно Ендуро.
Има ли някакви условия и критерии за записване в клас хоби и клас експерт? До колкото разбрах и двете трасета ще са хубави, но някакви по-съществени разлики ще има ли? Питам защото в Кърджали нямаше никакво значение къде ще участваш, трасето беше еднакво.
Аз пък като още по нагъл да питам ще има ли възможност да се запиша хоби, но след Х-кроса в събота да ми бъде качен и трак за експерт и да тръгна след експертите, а в неделя да си карам и хоби навигацията? И без това съм там, поне да си покарам.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Има ли някакви условия и критерии за записване в клас хоби и клас експерт? До колкото разбрах и двете трасета ще са хубави, но някакви по-съществени разлики ще има ли? Питам защото в Кърджали нямаше никакво значение къде ще участваш, трасето беше еднакво.
На експерта трасето е по изморително.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256
Аз пък като още по нагъл да питам ще има ли възможност да се запиша хоби, но след Х-кроса в събота да ми бъде качен и трак за експерт и да тръгна след експертите, а в неделя да си карам и хоби навигацията? И без това съм там, поне да си покарам.
Ти после ще искаш сигурно и две порции да ти сипят от агнешкото, една за "хоби" и една за "експерт"
То това си е вече клас "СПЕЦ" с отделни награди е там
Ако пък не ти е стигнало няма никакъв проблем да останеш и понеделник да ги минеш и на обратно траковете.......
Коментар