Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BG-X Enduro Championship с.Кърнаре 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BG-X Enduro Championship с.Кърнаре 2012

Хайде и от мен една.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение2997.jpg
Прегледи:1
Размер:212.0 КБ
ID:5411877
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Добре де, Хайде и от мен една снимка.

Име:Nuovo Corel PHOTO-PAINT 11.0 Image.jpg
Размер:57.8 КБ
ID:5411896
      и още една

Име:2.jpg
Размер:105.6 КБ
ID:5411897
      Последно редактирано от 121; 24-09-12, 22:40.

Коментар

Тез снимки много страшни ( СТРЕСИРАХА МЕ ) . А и от предния път още ми е прясно.
        ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от neweso Преглед на мнение
          Тез снимки много страшни ( СТРЕСИРАХА МЕ ) . ......
          Нищо страшно няма! Трасето е много яко, и се минава/поне частта която покарахме/ без сериозни затруднения - въпреки, че Стоян каза, че в това време от падналото дърво на горе, нямаме шанс .
          Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
            Нищо страшно няма! Трасето е много яко, и се минава/поне частта която покарахме/ без сериозни затруднения - въпреки, че Стоян каза, че в това време от падналото дърво на горе, нямаме шанс .
            Точно така няма нищо страшно но по трасето където ща е състезанието а не по това където сте карали.

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
              Генчев ще изпуснеш. Днес минах да видя каква я върши Пачароза и бях много изненадан. Има от всички елементи за всеки Най-тъпото е, че всичко прави сам и рядко някои му помага, но го прави с желание. Сигурен съм, че ще се получи готино състезание със готини закачки Най-малкото трябва да дойдете за да уважите труда и средствата който е хвърлил за вас за да ви направи кефа, а не да спорите за 30лв.
              Трайче, ти къде прочете, че споря за това дали да има, или да няма такса? Не е неуважение към труда на организаторите, просто съм на работа и ще се опитам да се измъкна, но може и да не успея.

Нормално е да има такса, никога не съм ревал срещу таксите, били те високи или ниски. Който реве срещу таксите, нека да спонсорира едно такова състезание, или просто да се включи адекватно с личен труд.

А аз за 5 месеца само около 20-30 км. съм навъртял, последните 3 изобщо не съм припалвал машината, така, че за каране просто не ме бройте. И като гледам снимките ми идва на акъл, че само каменоломна може да се спретне... Ако дойда ще е само за софрата. Така, че организатора да напише малко повече подробности за банкета, ако обича.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

29ти в 18.30 Сопот ресторант Язовира.

Коментар

Генчев не съм визирал теб за спорене на такса бре човек Просто по-напред в темата имаше претенция към тези 30лв. и затова го написах

Коментар

Трасетата за хоби и АТВ са "арни" По-сериозни екстреми има само експертите. Но времето се очертава сухо и няма да има проблеми. Единствено на 2-3 места е по тясно но щом минавам с мотора без да застъргва кормилото ще минете и вие. На всичкото отгоре за да не си трошите каручките по Х-кроса ще карате 2 дена навигация. Не би трябвало да има недоволни.
                    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                    0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от neweso Преглед на мнение
                      Тез снимки много страшни ( СТРЕСИРАХА МЕ ) . А и от предния път още ми е прясно.
                      Никакъв проблем няма и да се запишеш да караш клас Хоби,но това вече е въпрос дали ще го приемеш да ти е в достойнството,иначе трасето за клас Експерт няма как да бъде лесно,все пак това е състезание по Екстремно Ендуро.

Коментар

Има ли някакви условия и критерии за записване в клас хоби и клас експерт? До колкото разбрах и двете трасета ще са хубави, но някакви по-съществени разлики ще има ли? Питам защото в Кърджали нямаше никакво значение къде ще участваш, трасето беше еднакво.
                        IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Аз пък като още по нагъл да питам ще има ли възможност да се запиша хоби, но след Х-кроса в събота да ми бъде качен и трак за експерт и да тръгна след експертите, а в неделя да си карам и хоби навигацията? И без това съм там, поне да си покарам.
                          Иван Маринов
                          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от Venio Преглед на мнение
                            Има ли някакви условия и критерии за записване в клас хоби и клас експерт? До колкото разбрах и двете трасета ще са хубави, но някакви по-съществени разлики ще има ли? Питам защото в Кърджали нямаше никакво значение къде ще участваш, трасето беше еднакво.
                            На експерта трасето е по изморително.

Коментар

Добра идеа Ванка, и на мен ми се прави нещо подобно.
                              IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                                Аз пък като още по нагъл да питам ще има ли възможност да се запиша хоби, но след Х-кроса в събота да ми бъде качен и трак за експерт и да тръгна след експертите, а в неделя да си карам и хоби навигацията? И без това съм там, поне да си покарам.
                                Ти после ще искаш сигурно и две порции да ти сипят от агнешкото, една за "хоби" и една за "експерт"
                                То това си е вече клас "СПЕЦ" с отделни награди е там
                                Ако пък не ти е стигнало няма никакъв проблем да останеш и понеделник да ги минеш и на обратно траковете.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X