Обява

Свий
Няма добавени обяви.

STAR WARS - Режисура Crazy Job

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: STAR WARS - Режисура Crazy Job

Часове броени има, ИНВАЗИЯТА наближава..... Да се спи е редно вече, но защо ли няма го съня ми..
    Нека дните следващите два ЕНДУРОТО да бъде с вас!!!
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
      Часове броени има, ИНВАЗИЯТА наближава..... Да се спи е редно вече, но защо ли няма го съня ми..
      Нека дните следващите два ЕНДУРОТО да бъде с вас!!!
      Защо ли не си само ти тоя на които не му се спи
      0888 074 049

Коментар

Добро утро,като гледам май никой не спи,Честит празник,лек път и попътен вятър.
        Последно редактирано от hristo jivota; 05-11-11, 06:07.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
          Луда работа.Разбрахте ли нещо.
          Аз нищо само че към 10-10.30 трябва да сме на старта и ще падне каране.Това ми е предостатъчно.
          Пачо,дано този път не направиш прехода 200км,защото се мръква рано и няма да мръзнем на контролите
          Успех на всички участници.И нека СИЛАТА бъде с вас,в противен случай ще имате нужда от GPS и много бензин.И да се пазите от ЧЕРНИ ДУПКИ и ЗАБЛУДЕНИ БЛАСТЕРИ/ловът винаги продължава/.Звездните патрули ще регистрираме преминаването на всички спидери и НЛО
          Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Паднах в плен на зли грипориански бацили. Да му ......се не види. Знаех си че не трябва да се присъединявам към тъмната страна на силата ама.... който не слуша учителя Оуби Уан ще зяпа монитора. Успех и безаварийно на всички участници пожелавам от далечната система Боледувия.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Хайде Жоро пусни малко снимки да зяпаме!!
              ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

кога ще излезе класирането?

Коментар

Гледайте и се кефете,тази идея е на Ендуро-клуб Ботевград.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4011657U.jpg
Прегледи:1
Размер:60.7 КБ
ID:5316507

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4011723o.jpg
Прегледи:1
Размер:72.5 КБ
ID:5316508

Коментар

Първоначално публикуван от ktm.todor Преглед на мнение
                    кога ще излезе класирането?
                    Пише го в заглавието на темата.
                    Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Отборното каране винаги носи емоции, купона беше (не)запомнящ се, който не е присъствал мисля че е загубил!
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Подготовката преди старта. Всички кораби готови за излитане.

Инструктаж на джадаите.

Тук вече са на другата планета.

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

За тези, които им е писнало да четат моите глупости ще дам оценка с няколко думи:

ГОЛЯМ КЕФ, ЖЕСТОК КУПОН!

А да напиша и малко по-подробно за преживяното: Те това Бело камъне било на края на света, даже накрая на галактиката. Тръгнахме в петък, а стигнахме в събота къде 01 и кусур часа. Никой не се беше обадил за резервация ама въпреки това хората ни настаниха. Сутринта аз, сина ми и Стоянчо яхнахме каручките и се юрнахме по някакъв улей /беше маркиран/ да качваме байрите. Закасвахме, спирахме, пукахме гуми, врътнахме 38 км по ГПС, но стигнахме навреме за записването и старта.
                          Много приятно се учудих, че каручките са повече от двуколесните. Там дозакърпих машините, долях бензин на кавасакито и регулирах съединителя. На целия плац кипеше предстартова треска, отборите крояха планове за състезанието.
                          Стартирахме аз, сина ми Иван и Стоян в 1 отбор. Въпреки многото прах държахме добро темпо и бързо настигнахме първите. Всички бяха много нахъсани за победа. Само, че Кавасакито изгуби токовете и се принудих без инструмент да го ремонтирам. Изгубихме 15 мин и си мислехме, че вече сме вън от играта. Продължихме плахо напред и стигнахме голяма група АТВ-та спрели на раздумка по-повод това, че Сената е скъсал верига. След още 10-тина минути продължихме напред. Трасето беше много приятно, бързо, но разнообразно. По едно време след паметника загубих Иван и Стоян, помислих, че са "отишли за гъби" и спрях да ги чакам. Зори ме стигна и тръгнах полека напред. А децата били по трака и спрели да ме чакат мен. Финиширахме без повече технически проблеми и с изненада установихме, че бяхме втори. Състезанието наистина беше много яко, само тази прах така здраво ме задръсти, че още не мога да я изкашлям.
                          В заключение за междузвездните войни: Много готино беше, и Иван и Стоян бяха във перфектна форма, получи се много добро каране и въпреки техническите проблеми и опитите на вражеските отбори да съботират нашето представяне се класирахме много добре. Като отбор, не като индивидуални участници мисля, че карахме най-добре.

Продължението е в:
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...48#post1668348
                          Последно редактирано от s_s1; 07-11-11, 16:01. Причина: линк
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Страхотно събитие се получи! Много приятно се изненадах че този път атв тата сме толкова много - дано и за напред да е така!
                            Стоян Стоянов NESSEBARMOTO
                            0887259409

Коментар

Състезанието беше много интересно ! Имаше мръсна кал на фона на сухото иначе трасе, но тя бе между състезателите. Крадоха се ключове на ATV-тата, спираше се бензина на съперниците, умишлено се правеха тапи на по-трудните места, придружено с ръгане, блъскане, хапане, лъгане и псуване. Но "на война, като на война", всички прийоми са позволени и в края на краищата всичко беше много весело.
                              Класиране при моторите:
                              1. Crazy job 1 (Кокера, Марти, Сървайвъра, Данчо)
                              2. Crazy job 2 (Магарето, Пейчо, Радо, Ачо Пастрана)
                              3. Бухово 1 (Сиренцето, Шойлев, Виктор Стоянов, Цецо Минков)
                              4. Климент (Наско Петров, Христо Кръстев, Румен Драганов, Милен Йосифов)
                              5. Варна (Пламен Кунев, Монката, Данчо Максимов, Иван Маринов)
                              6. Габрово (Смилен Пастрана, Теодор, Руди, Габриел)
                              7. Чирпан ( Пламен Пенев, Тодор Колев, Иван Павлов, Милко Вълчанов)
                              8. Тюфлек Рейсинг "А" (Веско Димитров, Деян Вълчев, Петър Андонов, Светозар Алексиев)
                              9. Курбан job
                              - Свободно измерение
                              - Боляри 2
                              12. Бухово 2
                              14. Загора
                              - Банска група
                              15. Тюфлек Рейсинг "Б"
                              16. Средна гора

ATV:
                              1. Пирати Габрово (Стоян Стоянов, Симеон Стоянов, Емил Трайков)
                              2. Баджанак Рейсинг тийм (Иван Генчев, Светослав Генчев, Стоян Стоянов)
                              3. Сима Тийм (Миро Дочков, Зорница Тодорова, Ангел Енкин, Красимир Колев)
                              4. Луди UTV-та (Цанко Лудия и Еди)
                              5. Crazy job ( Капитана, Асен Арсов, Светослав Деков, Билян Чакъров, Ангел Николков)
                              6. Филчев "Винпром" тийм (Дончо Цанев, Евгени Филчев, Никола Русев, Сената)

Гено финишираше корабите на Бяло Камене, а аз и принцеса Рени снимахме по трасето.
                              Утре ще пусна снимки, а обширен репортаж за състезанието и Закриването по Хоби ТВ ще можете да гледате съвсем скоро ...
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

"ЗАГУБЕНИТЕ"

Eвгени Филчев
                                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X