Обява

Свий
Няма добавени обяви.

STAR WARS - Режисура Crazy Job

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: STAR WARS - Режисура Crazy Job

На това мероприятие пътищата из средна гора са като магистрали

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
      Преди малко чух, че в неделя - 30.10.2011 - ще местят времето с час напред. При това положение денят доста ще накъсее и в мен се породи притеснението да не замръкнем по горите - ще останат на практика не повече от 4 състезателни часа.
      Хмм...ти "огнедишащ" ли си или обикновен...
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

Преди малко чух, че в неделя - 30.10.2011 - ще местят времето с час напред. При това положение денят доста ще накъсее и в мен се породи притеснението да не замръкнем по горите - ще останат на практика не повече от 4 състезателни часа.
        Мите, хората пишат, че там са магистрали. Няма що да се притесняваш .
        Диян Димитров

Коментар

Габровци идват добре подготвени .

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

С този цвай ще ги изловим по миризмата..
            ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              Хмм...ти "огнедишащ" ли си или обикновен...
              Пълно менте съм, Милко

Първоначално публикуван от sunny88
              Мите, хората пишат, че там са магистрали. Няма що да се притесняваш .
              Дидо, от "небой се" най - много ме е страх Ти не искаш ли да се включиш с АТВ-то ? Тъй като ви гледам, даже хич няма да ви е проблем да сглобите 2-3 отбора.

Коментар

Дидо, от "небой се" най - много ме е страх Ти не искаш ли да се включиш с АТВ-то ? Тъй като ви гледам, даже хич няма да ви е проблем да сглобите 2-3 отбора.
                Аз се надявам дотогава да ми оправят мотора и да се включа с него. А колегите с АТВ-тата засега малко се дърпат.
                Диян Димитров

Коментар

Хайдеее и пресата идва.

Коментар

Дочувам нещо, че АТВ-тата щели да карат по обичайния път? Верно ли е това? Защото ако е така, то на мен и доста от хората които мислят да идват не им се друса по тоя път, поради простата причина, че е скучно Ако е така, аз мога да ви дам готов трак през които да минем. Жоро го знае за трак-а от янкин мост нагоре до х.Средногорец и от там да се спуснем на Бяло камене. Въпроса е да си направим кеф-а а не да ни е скучно

Коментар

И аз си мисля, че ако може атв-тата да вървят от различен от "джипарския" трак, ще е по добре, понеже там и голфове минават без проблем. Само трябва контроли или финала да се разберем.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

След като прочетохме, че Крейзитата ще участват с 2 отбора, от Тюфлек Рейсинг се включваме с 2 отбора и половина

Някакви новини, детайли, уточнения, допълнения ? Живо ни интересува формата на купите и вида на медалите

Коментар

Малко бавно стоплям, че адронния ми колайдер е секънд хенд купен на търг от форума заедно с плазмени вибратор и иии... преса за коса. Та имам няколко въпроса:

1. как се сформират отборите?

2. В петък вече в късна доба къде полунощ или рано събота сутринта ще има ли някой да ми каже трак от Бяло камъне до старта или ако може да се наеме лоцман за водач?
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Генчев лесна работа, mirodo знае как да ви прибере

Коментар

Уфф, досега съм се превивал от смах на вица на Пачароза и не можех да напиша нищо, ама след като ми мина едва днес, реших да ви дам последно инфо за войната.
                              АТВ-тата ще карат по различен трак от "официалния" машрут. Дължината на трасето им е около 65 км. Той е 50/50 съставен от трака на Емо Трайков и трака на моторите.
                              Всички, които имат запазени места в комплекса ще имат места и на софрата вечерта.
                              Всички, които ще бъдат награждавани за шампионата или във войната - също !
                              Непосредствено преди старта ще получите инструкции, ако ви доскучее много по трасето с какво ще се занимавате.
                              Отговарям на Змея, че медалите са от чисто злато, вкл. и бронзовите !
                              Отговарям изчерпателно и на Генчев: Отборите ще се сформират произволно !

Айде, до утре на старта !
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Луда работа.Разбрахте ли нещо.
                                Аз нищо само че към 10-10.30 трябва да сме на старта и ще падне каране.Това ми е предостатъчно.
                                Последно редактирано от Pacharoza; 04-11-11, 20:55.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X