Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Велико Търново "ХАРД ЕНДУРО 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Велико Търново "ХАРД ЕНДУРО 2011"

застраховката трябва да има кауза за участие в състезание с мотори,предполагам че всички застрахователи я предлагат,на място не сме осигурили застраховател,по простата причина че почти всички състезатели имат,все пак е последен кръг от шампионата,купона ще бъде в ресторант чифлика 2; организационния комитет ще бъде само и единствено на трасето

Коментар

също така на място при записване ще се попълва декларация за участие

Декларация за освобождаване от отговорност.

Осъзнавам, че това спортно събитие/състезание е изключително изпитание за духа и тялото и носи потенциална опасност за живота, сериозни наранявания, имуществени щети. Основните рискове могат да бъдат причинени от, но не само, терена, изградени трасета, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното ми физическо състояние, метереологични условия, автомобилен трафик. Също така от действия на трети лица като, но не само, участници, доброволци, зрители, треньори, официални лица, организатори, спонсори. Тези рискове се отнасят както за състезателите така и за доброволците, които взимат участие.

С настоящата декларация доказвам, че съм запознат с рисковете, които поемам при участието си в спортното събитие/състезание като състезател или доброволец. Осъзнавам, че мога да бъда ощетен поради невниманието и безотговорността на трети лица, опасна или дефектна екипировка или собственост стопанисвана и контролирана от трети лица или при непредумишлена човешка грешка.

Декларирам, че съм физически здрав, че притежавам необходимите умения за да участвам в състезанието и че действията ми не са противо показни на лекарско предписание.

Съгласен съм тази Декларация за освобождаване от отговорност да бъде използвана от организаторите и спонсорите на събитието, в което взимам участие и декларирам, че нося отговорност за действията си по време на спортното събитие/състезание.

Във връзка с записването ми за участие в спортното събитие/състезание, с настоящата декларация се ангажирам от мое име, от името на мои служители, колеги, роднини, наследници и други; (А): Да бъдат освободени от отговорност организатори, спонсори, зрители, други участници за смъртта ми, за инвалидност, за физически травми, за материални щети, за кражба на имущество и други нещастия, които могат да ме сполетят по време на събитието или по пътя към мястото на провеждане на събитието/състезанието. (Б) Споменатите в този параграф физически и юридически лица да бъдат обезщетени и защитени от всякакъв вид искове и оплаквания на трети лица в следствие на мойте действия по време на събитието.

С настоящата декларация давам съгласието си да получа медицинска помощ при нараняване, травма или болест по време на събитието, да бъда траснспортиран от ПСС и съм наясно, че част от тези дейности се заплащат и част от рискове могат да бъдат застраховани.

Декларацията за освобождаване от отговорност се прилага в границите на законовите разпоредби на Република България.

Декларирам, че съм прочел и разбирам съдържанието на декларацията.
      Име:..................................................................................................................................................... ............
      Подпис:........................................................ Дата:......................

РОДИТЕЛ ИЛИ НАСТОЙНИК НА НЕПЪЛНОЛЕТЕН (под 18 годишна възраст): Долуподписаният родител/настойник заявява, че той/тя, в качеството си на такъв е съгласен да освободи от отговорност всички страни описани по-горе от всякаква отговорност, искове, имуществени и неимуществени щети, които могат да бъдат предявени на горните страни и освобождава от отговорност споменатите страни от името на непълнолетния и родителя/настойника.

Име на родител или настойник:: ..................................................................................................................

Подпис:................

Коментар

Малко снимки от днескашната подготовка
        Прикачени файлове
        [I] Георги Недев
        Motocross Lifestyle !! :twisted:
        [/I]

Коментар

Съгласен съм тази Декларация за освобождаване от отговорност да бъде използвана от организаторите и спонсорите на събитието, в което взимам участие и декларирам, че нося отговорност за действията си по време на спортното събитие/състезание.

С това "освобождаване от отговорност" не мога да се съглася.

Коментар

състезанието ще се проведе в кв. Чолаковци
            старта и двата дни ще бъде на паркинга срещу ЗЗУ

http://www.google.bg/maps

Коментар

По всичко личи,че организаторите полагат страхотни усилия и демонстрират своето желание да направят най-доброто състезание за сезона,пожелавам им успех и дано колкото се може повече състезатели и зрители да възнаградят труда им със своето присъствие.
              Последно редактирано от iopy; 15-09-11, 09:11. Причина: доп

Коментар

Това е мястото на старта в събота и затвореното трасе в неделя:
                старт

Бивака ще бъде затворен и охраняван.
                Организаторите са подготвили много награди за призовите места - гуми от MAXXIS за първо място при мотори и атв, консумативи и аксесоари за второ и трето място
                Осигурен е кетъринг в бивака, както и купон в събота вечер в "Чифлика" в центъра на града
                Зорница Тодорова

Коментар

За настаняване съм си договорил хотел "Алегро" в центъра на града, в градската градина.
                  Цените за нас са 50 лв. единична, 70 двойна и 80 апартамент за 3 или 4-ма.Има и закуска в цената !

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    За настаняване съм си договорил хотел "Алегро" в центъра на града, в градската градина.
                    Цените за нас са 50 лв. единична, 70 двойна и 80 апартамент за 3 или 4-ма.Има и закуска в цената !
                    Sorry, двойната стая е 60 лева за вечер със закуска

Коментар

Пристигане във Велико Търново.
                      <br><
                      Появи се и Жорката

>
                      Проблем с едната Ямаха
                      <br><br><br><br>
                      Вицешампиона
                      <br><br><br><br>
                      Смилен и той е налиния
                      <br><br>
                      Редбул дава крила.
                      <br><br>
                      Последни указания.
                      <br><br>
                      Ремонт и на другата ЙОНИКА от отбора.Добре, че нямаше повече.
                      <br><br><br><br>
                      Старт хоби
                      <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
                      Старт експерт
                      <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
                      Последно редактирано от vent68; 17-09-11, 17:25.

Коментар

Гошко от Търново

Марти

Кокера

Габровци да кажат как се казва

Марти
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Габровци да кажат как се казва

Това е Жорката.
                          Наричан от нас Жоро кантара.Има защо.

Коментар

Малко материал. Извинявам се, че е от едно и също място но нямах по голяма възможност.

Последно редактирано от vent68; 18-09-11, 19:22.

Коментар

Велико Търново "ХАРД ЕНДУРО 2011"

Който знае да напише призьорите в отделните класове, както и броят на участниците.

Коментар

Който има снимки да ги пуска.Очаквамеикоментари добри или лоши

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X