Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро "Сопот 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро "Сопот 2011"

http://www.offroad-kazanlak.com/d_im...ETUGRQPU18.jpg На този екстрем който беше не посилен за повечето състезатели,Сиренцето го премина без проблем,даже се върна втори път защото много му хареса.А на пътя на Каматцуто, Ади спря на най стръмния участък който е почти отвес да пита на каква позиция се движи и тръгна от място.
    Последно редактирано от hristo jivota; 30-05-11, 13:50.

Коментар

Ето и 100-тина снимки от двете състезания: Ендуро и Мотокрос.
      В мотокроса Ники Йовчев блестеше над всички с класа и кусур отгоре !

СЪБОТА:

Марти и Ади поведоха по време на старта от навигацията.

Мартин Иванов

Андон Чулев

Още един младеж, който от кръг на кръг кара все по-добре - Вилимир Йорданов !

Старт на хоби класа. Всички трасета бяха в различни посоки и нямаше как да снимам навсякъде.

Биби Мартинова. Тя завъртя сама по мъжки една обиколка по хоби трасето !

Старт на АТV. Светльо Генчев към Ванката: "Ей, да ме чакаш, че да не стане като миналия път!"

Къса стартова решетка в този клас ... майсторите се въздържаха да карат нещо ...

Ванката също от кръг на кръг напредва буквално с часове !

S_S1, направо се притеснявам за оценката му относно кетеринга ...

"Танкът" на Капитана никак не е за мотокрос трасе, но се старае и той.

Достойно защити дамите Рени Христова ! От ден на ден тя също се нахъсва повече и повече, браво !

Реших първо да обърна внимание на ATV-тата, а после на мотори "Експерт",за да не си мислят първите, че пак са пренебрегнати. Светльо Генчев в река Стряма.

Страх го беше да не удави КТМ-а, но опасенията му се оказаха напразни.

Ванката обаче във водата е направо до прекъсвач !

Така и не успях да снимам мотоциклети "Експерт" по време на втората им обиколка, защото просто такава нямаше ! Групата състезатели с изключение на Ади и Сиренцето се залости още на първото качване на Стара планина и се мъчиха там около 5 часа. През това време на старт/финала ... струва ми се, че Светльо е доволен от кИфтетата ...

... Рени - също !

Капитана ... също !

Пачароза все едно, че е ровил по пътеката нагоре Да, но той се оказа от малкото, които преминаха трасето през първия ден, та дори се класира трети ! Не беше виновен "конструкторът", че заваля вечерта и направи трасето хлъзгаво и трудно. Все пак 7 човека се справиха с него.

МОТОКРОС:

Малките пичове бяха най-малко като брой участници. На всичко отгоре много падаха, тъй като трасето бе поизкопано от тренировките.

Ванката Митков се движеше много добре ! Все се притеснявах баща му да не би да не му е налял по-малко бензин ...

Малките много кефят ! Нама страх, няма предпазливост, навиват масура до край !

Понякога тенерите - родители нямат милост към фастъците изобщо. Този малчуган победи при 65 кубиковите и веднага застана на старта на 85 кубиковите, където стана втори. Ама му се караше де !

Победителят при по-големите. Не веднъж съм казвал, че от дърти деца мотокросисти не става ! Тук си личи многото години работа. Моторът се чупи, когато трябва, а газта не се връща изобщо !

Малкият добряк е втори !

И въпреки всичко грешка - не се ляга заедно с мотора. Трябва първо да усвои техниката перфектно преди да се наблене на скоростта и постиженията ! Те след време сами ще дойдат.

Лиценз "Б" - Сиренцето. Доста ендуристи се пуснаха тук от скука и класирането им не бе никак лошо !

Митко Митков

Струва ми се, че това е Веско, но може и да греша ...

Джуниърът на MG Racing ...

Дори на Мони му омръзнаха бирите и се пусна !

Е, Антон, Катката, Гошо Недев и още няколко бяха ниво над останалите и те им бяха повече като за спаринг

Ники Мартинов дълго време водеше, но силите му не стигнаха докрай.

Сиренцето ... я какъв е пъргавелко !

А публиката, като че ли ще зимува там.

Николай Йовчев. Искам сега да пусна една негова серия, която няма да коментирам. Открийте деветте разлики !

Виждате добре за какво става дума ! Хъс, сила, техника, опит и всичко това на скорост. Нека никой не се заблуждава, това е тренирано от 10 години насам и освен тренировки е прибавен голямо количество талант !

Вторият, талантливото момче от нашия регион - Исмет Бекиров. Жалко, че пича няма достатъчно средства !

Ади също се поразкърши при майсторите.

Мишо 69 - също !

Отново Ади.

Исмет

Единственият, който прескачаше и двата прага на спускане ! Досещате се ...

Толкова за мотокроса. То каквото и да показвам след Ники май няма смисъл ...

След кратка ПАУЗА - Ендуро Кроса ...
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Я, това трябва да се изкоментира на всяка цена !
        Митко Митков, след като се прибра от трасето на втори манш беше много сърдит: "Ей, тва Магаре мръсно ! Два пъти го изпреварвах, два пъти пресича трасето и пак финишира преди мен !"
        Магарето от своя страна се оправда чистосърдечно така: "Ха, че няма да се оставя да ме биеш, я !"
        На Митков му мина.

Принудителна пауза, Във втория манш един от малчуганите се удари лошо и линейката го отнесе към болницата.

Време е да се разсеем ... малко познати и по-малко познати физиономии ...

Марти пробва цвайката на Радо, а Рени минава пеш трасето.

"И аз ще подкрепям батко!"

Их мъ начи !

"По-вдясно, по-вдясно !"

Симпатичната и весела колежка и водеща от Хоби ТВ - Веси ...

Хубави марки и мерки отпред !

Готин пич е Ники ! За пореден път вече сме заедно и се шегуваме постоянно. Пасват си чудесно с Марти.

Не, това не е сестрата на Веси !

Вики Терзиева. Даже и с бебе на гърди, тя не изпуска състезание от ендурото !

Гошо Недев ликува като победител в лиценз "Б". Седим с Катката и си говорим .... По едно време той вика:"Уф, трябва да мърдам натам, че съм 3-ти !" - но не го извикаха Оказа се, че не са сметнали правилно резултата.

Превъзбудени от мотокроса, Сиренцето и Мони първи стигнаха до препятствията на опознавателната обиколка

Пачароза беше измислил ново, атрактивно препятствие от траверси. Сигурно, ако имаше още от тоз мът'рял щеше да построи и гара, но доста хора изпадаха вътре по едно време, включително и конструктора.

Рашо отново взе аванс и пристигна на препятствията пръв !

Преквалифициарлият се от ATV на мотор Радо се справи доста добре !

Изкуствения трап (както щеше да каже наш Кольо)

Не след дълго всичко си дойде на мястото и Ади поведе.

Както вече писах, Малък Тарзан кара с много настроение и всички техники му вървяха чудесно ! Красиво беше да го гледа човек през препятствията !

Кокера, занимарил вече тренировки, отново не беше в познатата си светлина на най-добър.

Мартин Иванов направи много лош старт и тръгва да наваксва, но силите му стигнаха само за второто място.

Стоян увлечен в надпреварата не направи нито една магария, а някои мярнах, че му изеха функциите. Направо ми е криво така !

Пак Кокера. Колкото и да се стара, беше бавен.

Мишо сиксти найн

Задръстване на гарата. Експресът на един от състезателите нямаше по разписание да спира и прелетя директно, ама няма да казвам на никого, ако се държи прилично !

Ади кара много стабилно и не направи нито една грешка !

Радо и Пачароза.

Голям Тарзан

Малък Тарзан е много щастлив - трети в ендуро кроса и се пребори накрая за метър с Кокера !

Старт на ATV и Джуниър.

Заклещване на едно от препятствията.

Долу в дерето беше интересно ! Калта ставаше все по-дълбока.

Светльо Генчев и Капитана - голямото клатене

Оказа се, че Ренка си избира пътя по-умело.

Ванката почти не направи грешка !

Картинката от далечен план ...

Малкият местен пич с трактора се справи много добре с трасето !

Рени с нейния трактор - също ! Браво !

Радостно бе, че имаше много публика навсякъде !

Малко балет и ...

... накрая искам да завърша с едно поощрение към Ванката.
        Останах накрая по покана на любезния кмет на Слатина за по бира и всички коменрираха разпалено: "Йе-е, видехте ли онзи малкияТ (в този район всички по важни думи се членуват с пълен член) какво шоу прай ?! Кметът трябваше да му даде някой леф ..."
        Много са готини хората в тоя край на маса !

Толкова от мен. Утре класирането, че ми писна днес от тоя комп !
        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 30-05-11, 22:19.
        -------------

Коментар

Трака на експерта много е харесал на някой от участниците,така че в неделя ги очаквам отново.

Така че ако има и други желаещи освен групите на Сиренцето на Данчо и разбирасе АМАТиоРИТЕ да ЗАПОВЯДАТ.

Такса участие няма.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Не знам за събота, но неделята беше много интересна. Трасето беше чудно – кратко, но доста наситено. Препятствията бяха едно след друго – приятно за гледане и приятно за снимане.
            Освен това имаше и бонус – мотокрос…
            Поздравления за Ади, който и в неделя стана първи. Толкова леко минаваше препятствията, та ми се стори, че всеки ще се справи.
            Из публиката се носеше легенда за някакъв Пачароз, който като митична фигура последните седмици бил едновременно на затвореното трасе и маркирал маршрути в планината. Освен това, докато го гледаха как дава последни наставления, крещейки преди старта, местните споделиха, че говори, само когато е ядосан. Иначе бил мълчалив по природа J

За съжаление, имам снимки предимно от мотокроса, но пък там участваха доста ендуристи, така че, ето

Започвам с този старт, защото имаше учудващо силно женско присъствие, макар и не сред участничките

Мони направо не стъпваше по земята

Коментар

Следващият старт

Мишо си отскача

Ето с кого се снимаха най-много

Най-послушното момче

Коментар

Старт АТВ

Атракцията в този старт - тандемът обра усмивките и овациите на публиката

Летящите Генчеви

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение

Такса участие няма.
                  По-добре че няма , че ако завали някой дъжд в събота и после ще си искат парите обратно
                  Beta 525 RR
                  Mercedes G 280 i
                  Toyota Hailux 3.0 TD
                  UAZ 452

Коментар

Ако някой не се е видял във въздуха, да потърси тук

Коментар

Благодарим на Вики за чудесните кадри !

Класирането от Сопот и след Сопот може да видите тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119759
                      -------------

Коментар

Да споделя и аз: /Ще се постарая да съм кратък/
                        Петък Пристигнахме към 20 часа, намерихме ресторанта в който става записването, свършихме я тази работа, дадохме ГПС-ите, и в очакване на декларациите седнахме на брега на езерото да починем от пътя, да замезим и се заредим с енергия за утрешния ден.
                        Събота /Навигация/ Трака /АТВ/ беше доста къс, но за сметка на това интересен и разнообразен. Минаваше през много красиви местности и беше по-скоро за разходка, но не и за състезание. Покарахме със сина ми и се прибрахме за да проверим как е кетъринга /за него после/. От съботния ден най-много ми хареса това, че имаше възможност да тренираме по крос пистата. Това ми докара незабравима мускулна треска, която още ме държи. Редувах тренировките с посещение на кетъринга и към 18 часа си тръгнахме, за да можем да измием и обслужим машините и себе си да подготвим за пиЕндурото. Направи ми впечатление, че хората в Розовата долина са много приветливи и дружелюбни. Вечерта хапнахме, пийнахме, но колегите много рано започнаха да се разотиват "разбити" от Хаматьорското трасе.
                        Неделя /ендуро-крос/ Както се очакваше малобройните АТВ-та бяхме изтикани за след края на кроса, защото сме били разравяли трасето на моторите... /Категорично НЕ съм съгласен с това/ Пуснаха ни 1 манш и то след уговорки да покараме поне 10 мин + 2 обиколки. Естествено и в затворения ендуро кръг стартирахме последни. Въпреки това беше много приятно и забавно. Аз лично затънах в локвата като диво прасе у тресавище. Добри хора се смилиха и ме изкараха, че иначе трябваше да дочакам лятото там в калта посаден.

Като цяло "каручките" бяхме твърде малко, но въпреки това се получи добро състезание. Много БЛАГОДАРЯ за добрата организация и отзивчивостта на организаторите, за доброто отношение на всички замесени в мироприятието.

За кетъринга лоша дума не мога да кажа. Бях спрял джипа близо до него и апетитната миризма на барбекю ме караше час по час да посещавам шатрата. Макара че нямаше разнообразие /кебапче и кюфте само/, всичко беше много вкусно и персонала беше много вежлив, скапата топла, а бирата студена ...
                        Какво повече му трябва на човека?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Момчета и момичита идват избори и ние , като общество / мото/ мисля , че е редно да подкрепим с добри думи всички тези Големи кметове на Малки населени места по , какъвто начин можем мисля , че е редно .В крайна сметка дори сме заинтересовани за доброто на спорта поне майната им партйите...БРАВО на целият Калоферски край.

Коментар

Първоначално публикуван от poni Преглед на мнение
                            Момчета и момичита идват избори и ние , като общество / мото/ мисля , че е редно да подкрепим с добри думи всички тези Големи кметове на Малки населени места по , какъвто начин можем мисля , че е редно .В крайна сметка дори сме заинтересовани за доброто на спорта поне майната им партйите...БРАВО на целият Калоферски край.
                            Уоу Уоу!!! Точно Калофер ли трябваше да избереш? Калофер и мото спорт? От кога?
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Човека явно не познава картата на БГ-и малко се е пообъркал ,но действително утре е мотокроса в Калофер така че трябва да му дадем малко аплау за това.

Каня всички състезатели за утрешното състезание по мотокрос за купата на Христо Ботев да вземат участие в Калофер от 10:00 часа в местността Паниците

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X