Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро "Казанлък 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро "Казанлък 2011"

Ето малко снимки от мотокроса в с. Шейново

Сигурно са хубави снимките,само че не ги виждам нещо

Коментар

Първият път нещо не можах да ги кача

Ето малко снимки от мотокроса в с. Шейново

луд умора няма!!!

Коментар

Е такива"хубави" снимки не бях виждал в този форум

Коментар

Снимки ще има и от мен, скоро (:
          Последно редактирано от Static; 30-04-11, 21:45.
          SUZUKI RMZ 250

Коментар

Снимките от днес ги започвам с наш Дончо,много газ раздаваше ..

Последно редактирано от diskusa; 01-05-11, 18:52.
            Стефан Дянков

Коментар

Качвайте само оразмерени снимки на 900x600 пиксела,защото страницата става много трудна за отваряне..
              Стефан Дянков

Коментар

луд умора няма!!!

Коментар

Шампионите и те си почиват.

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Шези гуми май дават зор на всички.

Коментар

За пореден път посетихме Казанлък и околностите и побръмчахме из Стара Планина.

Настанихме с в с. Енина к-с "Свети Георги" и останахме доволни от обслужването.

Но не толкова доволни останахме от самото организацията и трасетата. Само кетъринга беше на много добро ниво и разсея всички мрачни мисли.

Ето и моята гледна точка:

Петък-настаняване и записване.

Настанихме се, оставихме машините в двора на комплекса и побързахме кам с. Г. Изворово да се запишем. Брифинг нямаше, казаха само че трасенто е 120-130 км и че мястото на зареждането е след 70 км по ГПС на "перките" на Бузлуджа. Ако не се губиш, окопаваш, и не си тунинговал машината /особено/ ако е кавасаки трябва нежно да боравиш с газта за да стигнеш на собствен ход из тези Старопланински дебри. Трасето било лесно, скоро минавано и нямало камъни...
                      На места заради паднали дървета и гъсти шубраци даже дивите животни не го бяха посещавали поне тази пролет.
                      Сега сглобявали трака....

Събота-навигация.

Получихме си ГПС-ите и се захванахме да се приготвяме. Оказа се, че транспорта на тубите с гориво е потеглил без да вземат горивото на Хобитата.
                      Нямаше никаква организация нямаше кой да ни стартира /пиша за АТВ хоби/, всичко беше оставено на произвола на съдбата. Даже когато сме карали групово на разходка има по-добра организация....И на Хисаря беше по-добре озвучено, ръководено, имаше указателни ленти, табели, линейка, парк....
                      Хванахме десния трак /нали сме с дясно движение/ и тръгнахме по черен път като за Хобита. Скоро пътя изчезна, а трака беше начертан най-вероятно с Мап сурс и на места от години не беше стъпвал ничий крак. Имаше паднали дървета, такива гъсти шубраци, които ги минавах "на таран" с няколко опита. Изобщо не беше ендуро, а трофи. На места ГПС-а даваше до 50 м отклонение в страни /сверено и 3те ГПС-а/. Изподрах каска, покъсах облекло, и амортизирах машината. Никъде не срещнахме контроли, нямаше инфо кой кога е стартирал и до къде е стигнал...

Събота вечер.

Много се бяха престарали домакините. Агнетата и дроб-сърмата бяха много вкусни и нямаха изяждане. Някои хора преядоха и препиха и неделя сутрин беше доста тежко. Само оркестъра много досаждаше, ама на фона на всичко се търпяваше. Само добри думи мога да кажа за празненството.

Неделя-Х крос.

Сената ме беше успокоил, че препятствията са леки и се минават безгрижно. Но неделя като погледнах стадиона разбрах, че ще има здраво трошене на машини. /пиша от височиното на 9 цола гума за АТВ и нямам представа как се е отразило трасето на мотористите/. Като цяло си личеше, че е положен много труд от организаторите.
                      Веднага след опознавателната обиколка само с 5 мин. почивка стартира АТВ Хоби. Заради проблеми с горната помпа на съединителя много трудно се справях с препятствията и няколко пъти падах. Лошо впечатление ми направиха стюардите, които вместо да задържат машината да не са стовари отгоре ми викаха "Браво" и ръкопляскаха, а един от тях на първия скок след старта при всяко мое преминаване винаги махваше със жълт флаг и аз се оглеждах да няма някой паднал в трасето и намалявах... НЕ'ам думи...
                      Щетите по моята машина са счупен преден бъмпер, и откъсната кора под рамата, за сина ми изкривен преден бъмпер.

За кетъринга-беше превъзходен!

Всичко беше много вкусно, бирата -студена скарата на дървени въглища-прекрасна. Персонала беше много любезен и действаше със завидна скорост като в питстоп на F1. Само след като изпих първата бира почти на екс и седнах под шатрата да замезя всички мои лоши мисли и благословии по отношение на домакините мигом изчезнаха.

В заключение: Организацията не беше на нужното ниво, но кетъринга беше перфектен. Времето също се смили над състезатели и зрители и се получи добро състезание.

С удоволствие ще посетим и кръга от РШЕ в Казанлък. Надявам се че домакините ще си вземат поуки и няма да има повече слабости.
                      Последно редактирано от s_s1; 02-05-11, 15:35. Причина: дописване
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За мен лично и двете трасета бяха много добри.За което благодарности на Филчев и Жоро.
                        Аз лично съм много доволен.

П.П. Но можеше да има и малко мазохизам зо да мажем да се изморим. Нещо като ( горната земя ) преди финал.
                        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Такаааа, състезанието свърши и е ред за критики!!! Този път Генчев си е в правото, да има претенции(накрая ще обясня, защо така се получава) ! За късмет не стана беля, от което най се притеснявам, при подобни мероприятия ! Лов на вещици няма да правя, защото в този случай "вещиците" работят безплатно, че се и набутват
                          Относно трасетата, пак вещиците са виновни; коя счупила дръжка, коя стопила съединител, на друга пък и се наложило, на далеч, да лети,,,абе вещици!!! ...за едни били лесни, за други непосилни ?!?!

Записване-от 18.00-21.00,..първият дошъл в 20.30ч.,,,последният изчакан, в 22.15

Брифинг-09.30ч(неделя).-,,,до 10.30ч. продължаваха, да идват състезатели, а старта е обявен за 10.00ч.

При мотори "експерт" дисциплината беше на лице !

За навигацията, като цяло се изложихме(говоря за мотори експерт и за АТВ хоби), едните караха по по-лесното, а другите по по-трудното(щото въртяха на обратно)

Към затвореното трасе, имах желание, да е проходимо и да е с двойни препятствия (къде не бяха двойни, къде бяха трудно преодолими, ама така, с такъв бюджет, толкова)!!! Имаше едни, които лопаха, че им било скъпо, да плащат такса-участие повече от 35лв., но,те така и не дойдоха! Та така, каквито материали сме намерили, без пари, това сме използвали !

Като заключение, ще цитирам ФЪРА;

" Ни мой, хем да е рунтава, хем да бръсната" !!!

...пропуснах, да спомена:
                          Повече няма да се занимавам, с организиране на състезания и с правене, на трасета!!!

Най-съм доволен, че точно това приключи без произшествия

Сега малко материал от навигацията, че май само аз съм снимал!

...следва!!!
                          Eвгени Филчев
                          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

продължавам!

И, видео!!!

.......................................................
                            Eвгени Филчев

Коментар

Класираня няма ли?

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                                Класираня няма ли?
                                Е точно класиранията, объркаха, събиранията !!!
                                Eвгени Филчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X