Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро "Казанлък 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро "Казанлък 2011"

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Жоро я се стегни де си видял ти аматИОр с навигация.

Ще ти прятя 10 ромчета да връзват панделки.
    За пореден път, се доказа, че навигацията само по маркери, не е подходяща за нашите условия(поради ред причини), особено когато маркират "РОМЧЕТА", а като говорим за около 120км. трасе, ще трябват поне 50 ромчета, с поне три каруци, за извозване на маркерите

Скоро ще разберете схемата на състезанието и ще ви стане ясно как може да се кара, без GPS!!!

Колкото и добре да е маркирано, винаги се намират "доброжелатели" да пообъркат малко маркировката(ей така за гаври), последен пример "Тримата братя"! Един километър беше демаркиран и съответно маркиран в погрешна посока

За това състезание, може така да се съкрати маршрута, че да си гътнеш, поне 3 бири, докато дойде първия, та да поемеш с него! А може и да подкараш в насрещното, което е по-лошият вариант
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Maй без GPS няма да стане!!!
      Поне и може да се провери кой къде минал и неминал!!! Организаторите ще бъдат псувани по малко.
      Те контролите си контроли ама...... друго си е като се закачи с кабела оня немия.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Maй без GPS няма да стане!!!
        Поне и може да се провери кой къде минал и неминал!!! Организаторите ще бъдат псувани по малко.
        Те контролите си контроли ама...... друго си е като се закачи с кабела оня немия.
        Надявам се, GPS-са да е само за ориентация(т.е. да не се проверява), но не знам Жоро, колко "преки" ще измисли , за 'мотори експерт', ако сварим с контролите може да стане и само на контроли!!!

Старт-финала ще е насред къра, но е подсигурен кетъринг, е няма да е 5*, но ще си има почти всичко! Вторият ден ще е на Шейново, и там вече ще има от всичко!!! Надявам се да намерим, читава водоноска, че да не се случват издънките от предните две години!

На първите трима от клас, ще се проверяват GPS-ите задължително!!!
        Последно редактирано от kocha; 06-04-11, 22:35. Причина: допълнение
        Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
          Янко, ти се включваш в "юноши"....
          Да, с GS-a Aми жената каза ,че се вдетенявам... исках джуниър ,ама няма
          Питам за сина
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Re: От: Ендуро "Казанлък 2011"

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение

Мотори "хоби" могат да си отдъхнат, няма да е като на Хисаря!
            Че какво му беше на Хоби трасето на Хисаря?
            Beta 525 RR
            Mercedes G 280 i
            Toyota Hailux 3.0 TD
            UAZ 452

Коментар

От: Re: От: Ендуро "Казанлък 2011"

Първоначално публикуван от balkan_stz Преглед на мнение
              Че какво му беше на Хоби трасето на Хисаря?

Нямаше го Може би разликата в трасето за Хоби и Експерт трябва да е в съкращаването на някой екстрем. То нали ще го заобиколиш или ще ти изнесат мотора на ръце......а който го може значи му е време да смени класът
              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
              0894328706

Коментар

Ако навигацията е по ГПС може да се направят много на брой трасета, но по маркери няма как да стане.Много е объркващо.Може да се варира само с броя на обиколките.
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                  Ако навигацията е по ГПС може да се направят много на брой трасета, но по маркери няма как да стане.Много е объркващо.Може да се варира само с броя на обиколките.
                  Те точно поради гореизброените причини спират да правят състезания по маркери навсякъде по света и въвеждат GPS-a ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Те точно поради гореизброените причини спират да правят състезания по маркери навсякъде по света и въвеждат GPS-a ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
                    Щото нямат "РОМЧЕТА" да маркират!!!
                    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Извинявам се ,но наистина ме интересуват подробности за клас ,,юноши'' ....
                      ПП.Естествено че не става дума за мен , а за синът ми.
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                        Извинявам се ,но наистина ме интересуват подробности за клас ,,юноши'' ....
                        ПП.Естествено че не става дума за мен , а за синът ми.
                        Клас юноши, ще карат предимно пътища, нищо сложно около 70км.!!!
                        Eвгени Филчев

Коментар

Аз си свърших моята работа по трасето за мотори "Експерт" и заминавам на заслужена почивка в Кипър. Дори няма да съм в България в деня на навигацията, но в неделя ще дойда на стадиона в Шейново.
                          Сега малко инфо...
                          Относно настаняването:
                          Базата на състезанието ще бъде в Туристическия комплекс в село Горно Изворово. Той се намира най-близо до старта на навигацията.
                          Там ще става и записването на състезателите.
                          Молим, всички GPS-и да пристигнат по някакъв начин най-късно в петък вечер до 21:00 часа в комплекса за качване на тракове ! На всеки GPS да има етикет с номера и името на състезателя !

Местата за настаняване, които ви препоръчваме степенувани според цената:
                          Туристическия комплекс село Горно Изворово - цена на легло 12 лв.
                          Телефон за резервации: 0887320874

Хотел "Св.Георги", Енина - 0886 223095

Комплекс "Пъстървата", Енина - 0889436216

Хотел "Панчугов". Енина - 0893 496 757; 043 263 019
                          Цените за тези хотели са между 20 и 30 лв. на легло.

Утре ще пуснем ПРОГРАМАТА
                          -----------------
                          С Филчев току-що говорихме по въпроса с траковете. Тракове ще се качват също и в събота сутрин на мястото на старта. Това ще става само от 8:00 до 9:00 часа !!!

Молим, носете си туби за гориво !!! Трасето за мотори е около 160 км и по трасето няма бензиностанции !
                          Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 21-04-11, 16:28.
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Относно настаняването, може да ползвате хотелите от миналата година----http://www.offroad-bulgaria.com/show...30#post1122630

Като център на събитието сме избрали, комплекса в Горно Изворово! Намира се, на влизане в селото, веднага в ляво до като свърши пътя! Тел. на управителя; 0889 52 16 95. Стаите са добри, ресторанта е голям, събота вечер купона ще е там!!! Записването пак там, петък от 18.00ч. до 21.00ч., събота от 08.00ч. до 09.00ч. Който смята да идва в събота, за предпочитане е да намери начин да си прати GPS-са по някой! За петък вечер стаите в комплекса са заети, с изключение на три стаи и два апартамента, за събота целия комплекс е на наше разположение!!!
                            Eвгени Филчев

Коментар

Ето малко снимки от трасето за мотоциклети "Експерт". Направих малко чупки, за да е по-интересно. Няма невъзможни места, но няма и много места за почивка ! Натоварването за най-добрите ще е голямо ! Гледайте си добре GPS-ите, че да не се отебавате задълго встрани от трака !

Снимките са правени с телефон и не са стока, но стават за инфо.

И накрая един поздрав от КТМ към останалите марки !
                              Искам да кажа, че вчера довърших трасето по маратонки, защото си бях забравил ботушите, затова поводи за притеснения няма !

Ето и релефа на целия трак за мотори "Експерт":

Карта на населените места наоколо:

Карта на мястото на Комплекса:

И не збравяйте, че тези състезания се правят най-вече заради това, състезателите да се кефят на карането. Останалите екстри са поорязани за сметка на финансовото натоварване за вас и организаторите !
                              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 21-04-11, 17:08.
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Какво става с Х-трака,как въви подготовката,нищо не казвате

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X