Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро "Хисаря 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро "Хисаря 2011"

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    ...
    ----------------
    Я да се включа и аз, че на Генчев му е скучно
    Коктейлът най-вероятно ще бъде там, където решат организаторите. Това ще ви бъде съобщено при записването, защото и ние още не знаем.
    Времето за опознавателна обиколка - 1 час беше само за пример. В петък ще бъде засечено времето. Ако искате, пък да няма опознавателна обиколка ...
    Вашите обиколки ще са 1+1.
    Експертите - 1+2.
    Трасето на повече от 50% е различно от това, което карахте преди две години.
    За праха не се притеснявай, ще напръскаме цялото трасе, няма да се излагаме !
    Не, няма нужда да пръскате, Оня си знае работата /прогнозите са за дъждовно време/

А питам къде ще е коктейла, че да съм наблизо... да не ме носят много, че тежа...
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
      ..............................................................
      ...........................................
      ...................................................... Ако искате, пък да няма опознавателна обиколка ...
      Вашите обиколки ще са 1+1.
      Експертите - 1+2.
      Трасето на повече от 50% е различно от това, което карахте преди две години.
      За праха не се притеснявай, ще напръскаме цялото трасе, няма да се излагаме !
      Според мен, или без опознавателна, или плюс една обиколка(за двата класа), с два часа време,за опознавателната!!!
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Под масов старт имате в предив всеки отделен клас стартира масово или всичи стартираме масово(мотори и атв) ?

Коментар

Всеки клас стартира отделно на масов старт, Емо
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

ВАЖНО, за всички които ще идват в събота.Записване застрховки и т.н. няма да става на трасето, а в книжарницата на Ники от мотоклуб "Крепост". Намира се на улица "Иван Вазов" 38.

http://www.bgmaps.com/map/link

Така че преди да дойдете на старт финала минете да се запишете.Записването приключва в 9.30 ч.
            Последно редактирано от Peppy; 30-03-11, 18:23.
            offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Аз да попитам отново Значи за стартовете разбрах.За записването става във хотела ,но трябва ли да подавам някъде онлайн заявка или на място заедно със застраховката.

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                Аз да попитам отново Значи за стартовете разбрах.За записването става във хотела ,но трябва ли да подавам някъде онлайн заявка или на място заедно със застраховката.
                На място става всичко.
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                  Онлайн само ще караме. Пък записване до колкото разброх в книжарницата.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Пичове, записването в петък е в хотела, а в събота от 8.00 до 9.30 в книжарницата.Линка от БГ мапс който съм постнал нещо се бъгна и праща в Пловдив.Ето ви правилния линк с местоположението на книжарницата на Ники.

http://www.bgmaps.com/link/96A356F76...37F94FB4B60DED
                    offroad фен
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

И аз да задам един въпрос. Който иска да кара само в неделя пак ли заплаща 30 лв. такса и кога трябва да се запише?
                      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Участниците под 18 год. влизат ли в класирането, награден фонд и др..... И могат ли да карат в клас експерт????

Коментар

Да питам и аз.Втория ден ще има ли препядствия от гуми,трупи и др.? Благодаря на който отговори !

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                            И аз да задам един въпрос. Който иска да кара само в неделя пак ли заплаща 30 лв. такса и кога трябва да се запише?
                            Това зависи от организатора-мотоклуб "Крепост".Предполагам че няма да се плаща пълната такса.

Първоначално публикуван от nikopauno Преглед на мнение
                            Участниците под 18 год. влизат ли в класирането, награден фонд и др..... И могат ли да карат в клас експерт????
                            ДА!

Първоначално публикуван от rocky2000 Преглед на мнение
                            Да питам и аз.Втория ден ще има ли препядствия от гуми,трупи и др.? Благодаря на който отговори !
                            Да
                            offroad фен
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                              Това зависи от организатора-мотоклуб "Крепост".Предполагам че няма да се плаща пълната такса.
                              Чакам потвърждение! Също и кога и къде ще е записването за неделя.
                              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                                Чакам потвърждение! Също и кога и къде ще е записването за неделя.
                                Утре ще питам и ще пиша
                                offroad фен
                                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X