Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Off-road на 27 и 28

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Off-road на 27 и 28

Може ли някой да сподели информация относно това събитие ?
    УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Аз сефте чувам , за такова мероприятие

Коментар

здрасти

Fulda не само ти чуваш за сефте ставаме вече двама. А къде ще се прoвежда и как да стигна до там от Копривщица
      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
      +359 0878 888 874
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Re: Off-road на 27 и 28

И аз чувам за пръв път.Каде ще е това.Мисля че е някаква грешка.Освен В.Петров да организира нещо по въпроса друго не се сещам!!!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

4x4 СОФИЯ ШОУ

Вижте Брой#4 на списание Off-road BG а 7ма страница горе. Пише че го органезира Българсата off-road федерация. Може би В.Петров ще изясни нещата?

Коментар

Състезание...

Нито аз, нито някой около мен има идея за това състезание (ако има такова) но ще проверя...
            VPetrov.photography

Коментар

Състезанието

Както повечето от вас знаят, състезанието "Джип траял София 2004" носеше точки за шампионата на Цикалов. Мисля, че това състезание замести планираното преди това "Софи 4х4 шоу", което трябваше да се проведе на 27 и 28-ми.
              А "Банско трофи", което трябваше да се проведе в края на август сигурно ще е за откриването на ски-сезона там през декември.

Коментар

А Шумен ?

Някой ще ходи ли в Шумен ? То ще се проведе другата събота и неделя - 4 и 5 .

Аз все още не знам

Коментар

Ами аз мислех да ходя, обаче ако се запазят тези температури сигурно ще се откажа. Миналата неделя мръднахме до Бели Искър и умряхме от студ. Направо не искам да повтарям подобни изпълнения.

Коментар

аз ще ходя.

Коментар

Е хубаво де, ма тука в София значи няма да има състезание така ли?

И още нещо V.Vushev наистина ли е Вушев или някой който му се иска да е

Коментар

Първоначално публикуван от Alexander
                        Е хубаво де, ма тука в София значи няма да има състезание така ли?

И още нещо V.Vushev наистина ли е Вушев или някой който му се иска да е
                        Този на снимката определено не е тои

Коментар

Сабине то ако този на снимката познаваше вушев и знаеше как кара!Нямаше да се състезава повече.!!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X