Уважаеми колеги, организатори на сътезания, част или не от Шампионата. Моля Ви в момента, в който сте наясно с датите на вашите мероприятия за 2009, да ми ги пращата на ЛС, за да мога да ги слагам в Календара на Форума, чиито Модератор съм. Засега за следващата година са заети само датите 4,5 и 6 септември, когато ще е Втория национален събор на OFFRoad-Bulgaria.com. А не е зле и веднага да се отбелязват в тази или в нарочно съдадена тема. Предварително благодаря за разбирането.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Дати за Шампионата и състезанията през 2009

Свий

X
- 

Тагове: Няма
 - 

До: Дати за Шампионата и състезанията през 2009
Резолюцията е убиецПървоначално публикуван от brake Преглед на мнениеEто ти календара.

offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
 - 

Май само ти си го виждаш?Първоначално публикуван от brake Преглед на мнениеEто ти календара.

Коментар
 - 

Файла се казва Календар 2008 година, а аз питам за 2009. Не се вижда какво пише там, заглавието ли е сбъркано, или верно е за 2008? Просто е неизползваем.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
 - 

Правилно написано ! Друг е въпросът - ДАЛИ ще се провеждат ... Но нека почакаме срещата в БФАС .Първоначално публикуван от a4kata_23 Преглед на мнениеникой ли незнае какви състезания ще се провеждат през 2009

Коментар
 - 

Все си мисля, че организаторите на състезания са сериозни хора и ще се разберат - в името на спорта.
И най-вече се надявам да имаме възможност през 2009 година да си вършим спокойно и ние работата, защото за тези които не знаят, за някои състезания през 2008 г. имахме забрана да излъчваме и те не бяха отразени във Виктори Екстрийм.
И по възможност да не са едно върху друго състезанията.
Надявам се, на срещата в БФАС да бъде проявен разум и шампионата през 2009 г. да бъде оспорван само по време на самите състезания.
Коментар
 - 

Аз не виждам нещо общо между календара на състезанията и отразявнето във "Виктори Екстрийм"...Първоначално публикуван от Зорница Богданова Преглед на мнениеВсе си мисля, че организаторите на състезания са сериозни хора и ще се разберат - в името на спорта.
И най-вече се надявам да имаме възможност през 2009 година да си вършим спокойно и ние работата, защото за тези които не знаят, за някои състезания през 2008 г. имахме забрана да излъчваме и те не бяха отразени във Виктори Екстрийм.
Надявам се, на срещата в БФАС да бъде проявен разум и шампионата през 2009 г. да бъде оспорван само по време на самите състезания.
Има една приказка от жените "По-добре сама, отколкото лошо придружена..." ...
Може би в тая връзка не са отразявани всички състезания и е имало забрана...

Коментар
 - 

Като знам колко тендециозно ги отразявате, не съм учуден че имате забрана, а и при положение, че има други които си плащат само те да отразяват къде се намирате Вие.Първоначално публикуван от Зорница Богданова Преглед на мнениеВсе си мисля, че организаторите на състезания са сериозни хора и ще се разберат - в името на спорта.
Коментар
 - 

Вчера нашия клуб 4х4 София реши, че и през следващата година ще организираме състезание в същия формат "Баха България 2009" с дати 9-11 октомври 2009 (16-18 октомври 2009). Това са двата варианта и ще бъдат нагласени според желанията и на другите организатори от страната и балканите.
Коментар
 - 

А кога е тази среща в БФАС?Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнениеПравилно написано ! Друг е въпросът - ДАЛИ ще се провеждат ... Но нека почакаме срещата в БФАС .
--------------------------------------------------------------
Ал. Иванов
+359888561561
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнениеА кога е тази среща в БФАС?
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=42549Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

Традиционно определена дата за състезание за високо проходими автомобили до 3,5 т
в околностите на град ШУМЕН - първитите "петък, събота и неделя "от месец ДЕКЕМВРИ -докато съм жив - Кирил Панайотов -0887312141 www.photokp.com
-определям за 2009 година- 4-6 декември 2009 "4х4 Шумен 2009"
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар