Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Застраховки за състезанията.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Застраховки за състезанията.

Ей сега говорих с човек от оня занаят. Изглежда има вариант да се застрахова всичко и всички направо преди всяко състезание и за него. Искате ли?

аз мислех да водя този разговор с моите застрахователи догодина. кажи за какво става дума, после аз като питам и аз ще пиша
    drive alive

Коментар

Не знам, поръчката все пак е бутикова, за ръчна работа) Човека ще смята и ще говори с когото трябва, след нова година ще има числа. Обаче сигурно може да има пазарлък, това не е типова услуга. Да не би ние да знаем кво искаме? А без нас не може, нали ние сме обекта на ... Не съм чувал да има и държавни изисквания за такова към застрахователите.
      Дайте да решим какво собствено искаме ние, че иначе - несериозно.

Коментар

най - малкото е това, което се прави по ралитата, гражданска отговорност за състезателна кола, ако пречукаш някой да има кой да го плаща. имало и някакви работи като каско за колата но май у нас още не е правено.

в нормалните ралита тази застраховка е задължителна, защото обикновената не важи ако си на състезание. според мен доктора трябва да помисли по въпроса и да не допуска състезатели без състезателна гражданска отговорност, иначе ако нещо се обърка основния проблем ще е за него
        drive alive

Коментар

Мене ако питаш, за съжаление е въпрос само на време да стане нещо ... Статистически няма как да се отървем от такава беля ...(((
          От наша страна може да им предложим реклама. Раздаването на печени пилета на кварталните пияници поне за мене не е реклама. А виж, кантората която застрахова дори ТОВА свинство верно нещо може. Ако трябва според здравия разум това трябва да ги интересува ...

Коментар

няма начин да не ги интересува, на в състезанията очастват хора, които имат поне по 2 коли, има публика всеки от които има поне по 1 кола, те всичките имат приятели с коли, това прави адски много потенциални застраховки, ако направят добра цена може да искарат и пари
            drive alive

Коментар

при леките коли на състезания има застраховки в БГ. мисля че има вариант да се застраховат джиповете и при злополука да се плащат щетите. ако се обърне някой и знае че после ще му платат ремонта мисла че ще има много по голяма конкуренция в нашите състезания

Коментар

хахахахаха

ще има много повече камикадзета, лично аз ако знам че има кой д ами плати колата след като я бракувам ще летя като чук без дръжка
                drive alive

Коментар

при леките коли познавам хора които са го правили и то в БГ и са доста известни но кой ще пренебрегне разни неща и ще иска да се обърне нарочно, ами ако си счупи врата? затова ми направи впечатление че при джиповете разни елементи на сигурността не са задалжителни- каски ролбари седалки колани( рейсинг) пожарна система и др.

Коментар

от това дето си изброил само пожарогасителната система не е задължителна, другото е, но вече колко се спазват изискванията е друг въпрос
                    drive alive

Коментар

добре въпроса ми е следният: на Г-то ще слагам седалки с изтекла хомологация , при колите няма да ме пуснат , а тук?( си карам и с оригиналните)

Коментар

и друго твойте ролбари не стават трябва да се слагат още тръби, при колите дори сам не можеш да ги правиш и те имат хомолгация от завода

Коментар

ако решиш да ходиш да караш по чуждите състезания може да те изритат. иначе тук и леките коли 90% са с разни боклуци с изтекла хомологация ама си карат.
                          drive alive

Коментар

там компромиси има само в хоби кар, другите са много сериозни има и контестаций от които се възползват всички
                            колега няма ли да празнуваме, като гледам само ниа останахме

Коментар

аз чакам всеки момент някой д адойде да ме вземе и отивам в една къщичка в княжево, с два кашона пиене и незнам си колко кила паржоли

весело искарване на всички
                              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X