Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карлово-Сопот мероприятия сезон 2006-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карлово-Сопот мероприятия сезон 2006-та

Интересуваше ме мене, понеже съм си от Карлово
    дали ще има посещения тука в тази област кадето е преблизително 10-15 км. около Карлово за сезон 2006-та... за ендро и крос "шофиране"
    Щото ми е много мерак тази година да покарам със хора, с които наистина ще ми е абсолютно приятно, и че не биха ме изоставили на сред "пустоща"...
    Ако има такива замислени мероприятия, много моля който знае дати изисквания абе абсолютно всичко каквото знае нека да напише за да не тръпна във толкова голямо очакване на сезона
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

във вашия край ще има в иганово в началото на април най вероятно традиционен мотокрос след тва в слатина след това май месец в село левски
    откриването ще е края на март или началото на април
    и ендуро -не знам кога ще е но може би както бе тая година или малко по рано

поне така мисля че ще е опирайки се на досегашните си наблюдения из вашия край а те не са малко

Коментар

Споко, Данчо, ще тренираме със теб. Имаш си дружка. Само оправи мотора и ще караме.

Отделно, нашия район, без да се хваля е с може би най-голяма популярност. Не само заради карачите, ами и заради другите хора- Те са позитивно настроени

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
        Споко, Данчо, ще тренираме със теб. Имаш си дружка. Само оправи мотора и ще караме.

Отделно, нашия район, без да се хваля е с може би най-голяма популярност. Не само заради карачите, ами и заради другите хора- Те са позитивно настроени
        Щом си казал Петьо, няма проблем само да видя да почвам да си оправям моторетката, че не остана време почти ;Р
        ----
        Първоначално публикуван от Митков
        във вашия край ще има в иганово в началото на април най вероятно традиционен мотокрос след тва в слатина след това май месец в село левски
        откриването ще е края на март или началото на април
        и ендуро -не знам кога ще е но може би както бе тая година или малко по рано

поне така мисля че ще е опирайки се на досегашните си наблюдения из вашия край а те не са малко
        Мен ме интересуваше конкретно за Ендуро-то, защото аз във крос-а (макар, че спадам малко повече към тая наклонност) едва ли имам шансове, че да се пускам.. да не говорим пък за това, че немам машина подходяща, че да се пускам на такива мероприятия
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

здр

Ендуро кръг в Сопот ще има през 2006 но датата още не се знае !!! Весели празници и щаслива нова година ... живи и здрави и през 2006 пак по моторите !!!

Коментар

Благодаря на всички Ви за информацията...аз лично почти пооправих моторетката....остават тренировките, но да видим Манолев, кога ще си оправи сега пък неговите
            ----
            За много години приятели и емоционална и безаварийна ендуро година
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X