Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFF Road Какво е това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• OFF Road Какво е това?

OFF Road(Черен път)Интересно когато свърши асфалта ние продължаваме защото тогава се повишава адреналина там няма пътни знаци (то и по републиканската пътна мрежа са на изчезване)маркировка,КАТ,и караме до където можем ще добавя подпис на колега от форума"Колкото е по добър джипа толкова повече ще вървиш пеша за ТРАКТОР" Цитирах по памет.Защо го правим, ЗА УДОВОЛСВИЕ РАЗБИРА СЕ Ако е заради карането аз и така навъртам по 2000-3000км. на седмица

"Черен път" е по-скоро country road, a off road е "извън пътя", т.е. кър, гора, и т.н. Със сигурност за 90% от нас всичко опира до ирационални подбуди. На останалите, работата им го налага.

Коментар

По повод твоя въпрос ще цитирам Истински случай с една позната - отива тя при психиатър (притеснена) и му казва "Докторе много ме е страх да летя с парапланер, да се катеря по скали и ей такива неща..." на което добрия чичо доктор отговаря "Я да се махаш от тук, И мен ме е страх, това е нормално! следващия..."
      Та така Луди сме си и затова го правим, я попитай моята Възлюблена "какво удоволствие виждаш в OffRoud-а?" отговора ще е кратък и ясен "Никакво" че и ще следват доста епитети

Коментар

дали пък не излизат от пътя тези които не драматизират, че ще се понакалят, поизгубят и попотрошат машинки

Коментар

Първоначално публикуван от sofianita
          дали пък не излизат от пътя тези които не драматизират, че ще се понакалят, поизгубят и попотрошат машинки
          Що мислиш че аз обичам да се калям? Аз съм ходил на "разходка и с бели панталони (и 3 пъти опъвахме лебедка)

Коментар

off-изключено.
            road-път.
            off-road-краи на пътя(няма път)

Коментар

Трудно се дифинира наименованието точно, но буквално си е това, както си звучи от английски. Кой колко ще го доразвие по-нататък е въпрос на лични предпочитания, умения и машина
              Прагът на авантюрата за всеки е малко или много различен.
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

не употребих думата обичам, защото нямам нея предвид

а дори и да изцапаш белия панталон после в пералнята

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                  Първоначално публикуван от sofianita
                  Що мислиш че аз обичам да се калям? Аз съм ходил на "разходка и с бели панталони (и 3 пъти опъвахме лебедка)
                  Мда, знам я тази..
                  Ама да знаете, че Сашо е частен случай. Когато всички са с якета, шапки и ръкавици и зъзнат, той е с едно ефирно поларче и се чувства леко и бодро.. И досега не знам как го постига..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X