Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бухово 26-11-2005 - последно състезание за 2005-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте на всички колеги от 4Х4!
    Аз, като най-нов член на тази компания също е редно да кажа нещо.
    Състезанието беше много хубаво и ние с колегата-навигатор Д.Димитров (също член на форума, знаете го) се забавлявахме истински. Имаше много труднодостъпни точки, които качиха адреналина на екипажите, а и самият метод "capture the flag" не е никак лош, само дето не разбрахме, че имало лимит на времето и се увлякохме да събираме максимален брой точки и финиширахме с 30 мин. по-късно, но по този начин пък усъваршенствахме техниката си и разбрахме каква трябва да бъде тя за следващия път.
    Опитът в ендурото ни помагаше много при промъкването към труднодостъпните екстриймни точки, макар че жалех Витарата, тъй като ако я бях счупил, нямахме билети за влака. ... а и с тези пластмасови брони тя приличаше на случайно попаднала на това състезание.
    Разполагахме с два GPS-a и много лесно намирахме точките. Димитър чудесно се справи с навигаторската работа и като един истински профи слизаше, проверяваше терена, даваше указания, тичаше нагоре-надолу и навярно свали още някое кило, за което сигурно жена му ще ме застреля, ако има пистолет.
    Второто място при стандартните не ни задоволява, но аз съм си виновен като не разбрах точно регламента, а за глухите камбаната не бие два пъти, така че ... другият път ще се реваншираме!
    Екипажът на Семко бе на висота и заслужено спечели, както и в генералното класиране за годината.
    Тук е мястото да им благодарим за това, че ни измъкнаха от тресавището, в което бяхме опрели на "корем" !
    Искам да благодаря и на Петрови брадърс, които ни поднесоха на тепсия състезанието и бихме желали традицията да продължи и през 2006-та, защото много са тези, които лаят, но малко се нагърбват с организацията на такова голямо мероприятие. Браво!!!
    Надявам се, че операторската група, която снима на екстриймна точка 9 ще пусне и филмче, че там беше интересно.
    Ето и малко снимки, които правих докато се състезавахме:

Повечето достигнати точки ги дублирахме с моят фотоапарат. Тук тази беше навряна между едни камъни, колкото да мине Самурай или Витарка.

Ето и групата репортери, които бяха на т.9 плюс В.Вушев. Алекс, там друг слезе ли освен Семко и ние?

Митака се кипри до т.9 Слизането и качването към нея беше шибано!

Тази точка пък беше навряна в едно дере и връщането задължително ставаше само на заден ход.

Тъй като околобилните точки бяха нападнати от всички и след като два джипа се нахакаха в едно тясно дере и дълго ги чакахме да излязат, решихме да превземаме точките по реката, където нямаше такава навалица. Преди нас не беше минавал никой.

Друга точка над реката. Там беше много красиво, а снегът още си стоеше. Сигурно 100 пъти пресякохме реката, но беше много гот

Тук се навряхме на майната си, но поради малкия клиранс, два пъти удрях предния мост във висок камък в стремежа да се доближа до дървото, на което е маркера.

Голямо газене, ама е кеф!

Вече сме на финала. Снимка за Off Road-BG.

Горката джипка, къде ли не я наврях, но издържа и се размина с малки повреди. Утре ще е на сервиз.

Връчени са купите на шампионите. Семко е победител, но го нямаше на награждаването, поради това, че с Долфи имаха "важна работа"

На мен пък ми се подмазаха с купата за Успешна преквалификация"! Е, наистина съм радостен, че получих такава награда, като обещавам да защитя доверието и другия път да си купим билети за влака! [/list]

Коментар

Браво Жоро! Гледам добре сте си покарали и повеселили. Е, не ее ендуро, ама пак - все офроуд. Гледам по снимките- бая си задобрял 4х4 Само така. Ама внимавай, защото и 4х4 е като ендурото - наркотик

Коментар

Снимки и от мен в личната галерия от 2-ра страница.
        LZ1NBN

Коментар

От мен малко видео https://htftp.offroad-bulgaria.com/P...2026.11.05.wmv - 209 Мб.

Коментар

Ето видеото и от мен.Записа е само от затвореното трасе.Ориентирането не е записано.Има ги всички участници.Големината е 61мб.Мога да го компресирам и още,но няма да се види нищо.Който иска да си го дръпне.
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/d...vo%2026.11.wmv

Коментар

А може ли да пуснете официалното класиране на всички участници ( в различните класове и с марките джипове )?
              RB Patrol Team

Коментар

Никой ли не е получил класиране от участниците, че да го сканира и да го постне тук, че ми трябва
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Класиране Бухово 26-11-2005:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/v_...hovo_final.doc
                  VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X