Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезания организирани от Вивател ??!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Dandi
    нещо няма развитие по темата
    вивател забравиха ли

Чакай сега, до Нова година ЦСКА им е на сърцето пък за после ще видим

Коментар

ммммммда.
      като не можем да ритаме топка така
      сами ще си правим състезания. без спонсори.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar
        ммммммда.
        Що бе и аз си ритам мотора като се задави и не ще да пали.
        И то атрактивно!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          ммммммда.
          Що бе и аз си ритам мотора като се задави и не ще да пали.
          И то атрактивно!
          ----
          Хах, в интерес на истината не очаквах да чуя такова нещо от тебе, но явно ... и такива неща правиш :>>
          ----
          ----
          Според мен няма нищо лошо ... данеби ако няма спонсори няма да се правят състезания НЕ МИ СЕ ВЯРВА
          Така че да ви кажа чесно само един тур със приятели из гората, дори само идеята за това ми се вижда яка... ей така каране за кеф.. и туризъм евентуално... (звучи ми някак по-добре от "състезание").
          Вярно е по състезанията има .... награди: пари, купи, медали глупости, но в крайна сметка от кое ви остава спомен от карането или от .... медала който ви е даден (тези които имат, определено не са много различни хора )
          Такаче, Митко..... според мене е по яко да се организирват турове, но не като състезание а като .... тур... обиколка...просто каране за шоу ...
          А относно спонсорите..... Това си е чиста преебавка да се надявате да карате само когато има спонсори !
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
            А относно спонсорите..... Това си е чиста преебавка да се надявате да карате само когато има спонсори !
            Браво бе, почнал си да поумняваш!
            В ендурото почти в никоя страна няма пари, така че ако някой се надява това да стане, бая ще има да чака
            А ние много караме по походи и турове и за разнообразие се състезаваме.Тази година само съм направил 13000 км off road

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
              Първоначално публикуван от Different_Soul
              Браво бе, почнал си да поумняваш!
              В ендурото почти в никоя страна няма пари, така че ако някой се надява това да стане, бая ще има да чака
              А ние много караме по походи и турове и за разнообразие се състезаваме.Тази година само съм направил 13000 км off road
              ----
              На мене понеже не ми работи километража... няма как да ти кажа колко съм навъртял но за около 2 месеца..... 1000 км. ги има
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X