Обява

Свий
Няма добавени обяви.

II кръг на Националния шампионат София-Мургаш 23-юли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• II кръг на Националния шампионат София-Мургаш 23-юли

II кръг от Националния шампионат по офроуд 23-07-2005

Състезанието ще бъде от две части, логично свързани, т.е. траял, който е първото препятствие и веднага след него се продължава по трасето за ориентиране. Трасето за ориентиране ще бъде от порядъка на 30км като там следва да се открият точки обозначени на карта и с GPS координати. Ориентирането ще е сложно, изисква се перфектна работа и доста познания на навигатора. Не се разрешава развиване на скорост по голяма от 50 км/ч. Точките, които следва да бъдат достигнати ще са с различна степен на трудност и съответно ще донасят различен резултат в крайното класиране. Всички състезатели следва да се концентрират върху работата с карта и ориентация в местността. Особеност този път ще е, че карането на някой след друг ще донася наказание, така че разчитайте само на собствените възможности за ориентация.

Състезанието както е традиция при нас ще бъде направено така, че най-голям шанс ще имат тези с най-добра ориентация, проходимост на машината и подготвеност на екипажа. Няма определен маршрут, по който да се достигат точките и поради огромната разлика в трудността ще могат да участвуват и съвсем неподготвени хора и машини и състезатели от най-висок клас.

Състезанието ще бъде в Мургашкия дял на Стара Планина на 23 юли 2005 - събота.

Подробности по регламента ще бъдат публикувани допълнително.

Такса за участие 40 лв. за екипаж в категория “СПОРТ” и 20 лева за любители.

Традиционно ще разчитаме и на помощ за организацията от участници във форума, основно в две насоки:

1. Съдии и контроли
    2. Фото и видео оператори. Както знаете най-интересните моменти по трасето остават скрити за мнозинството, затова бихме желали да бъдат заснети и в последствие да монтираме филм представящ състезанието.

За записване можете да пуснете съобщение тук, да ми пуснете лично съобщение или да ми се обадите.
    VPetrov.photography

мотори не може ли да включите
    айде моля ви се измислете нещо че кръга ни в габрово нещо с много неизвестни е изпълнен

Коментар

Мисля всички знаете за отношението ми към ендурото, така че с удоволствие. Но тъй като не се чувствам експерт нито пък последна инстанция по ендуро, ще се консултирам веднага относно възможностите, a що се отнася до организация и финансиране винаги съм насреща.

По отношение на консултацията много е важно да се чуе мнението на всички състезатели и на уважаваните от мен организатори на Ендуро шампионата. Ако всички са съгласни и решат да ни възложат отново администрирането на такова състезание ще го направим и финансираме с удоволствие. Но никога и при никакви условия няма да изляза с инициатива да правим нещо свързано с Ендурото без Ендуро хората да са дали одобрението си...
      VPetrov.photography

Коментар

Състезание в Габрово ще има, но датата ще бъде изтеглена за началото на септември! Така ме увериха момчетата там и от Севлиево, тъй като Юли и Август били много калпави относно организацията поради летните отпуски.
        Нямам нищо против повечето състезания в ендурошампионата и нека всеки тук си каже мнението за да няма хънта-мънта На Венци аз специално имам пълно доверие и знам, че ако се захване с такова начинание, то ще стане! Аз съм "ЗА", стига останалите да се навият.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Кремиковската банда и без това искаше да направим състезание и при тях, мисля че може да стане добро състезание, там има уникални пътеки! Жоро само трябва да уточниш кога ще е Габрово, да не са много близко двете състезания, че на хората ще им дойде нагорно.

Коментар

Няма страшно, Събине, габровското казаха ще е в началото на Септември, така че може спокойно да се направи и едно в края на Юли
            -------------

Коментар

За средата или края на август ще се опитаме да се включим и ние от Ямбол.Излязоха доста навити фенове,а и терени колкото си щеш около Бакаджик,но все пак искам да го направим така състезанието че да не се застъпва с друго а и да може да има пауза м/у круговете

Коментар

Ще го измислим, няма страшно! Така ще популяризираме още повече ендурото. Данчо от Стара Загора дето караме заедно и продава резервни части трябва да черпи яко
                -------------

Коментар

Re: II кръг на Националния шампионат София-Мургаш 23-юли

Първоначално публикуван от VPetrov
                  II кръг от Националния шампионат по офроуд 23-07-2005

Състезанието ще бъде от две части, логично свързани, т.е. траял, който е първото препятствие и веднага след него се продължава по трасето за ориентиране. Трасето за ориентиране ще бъде от порядъка на 30км като там следва да се открият точки обозначени на карта и с GPS координати. Ориентирането ще е сложно, изисква се перфектна работа и доста познания на навигатора. Не се разрешава развиване на скорост по голяма от 50 км/ч. Точките, които следва да бъдат достигнати ще са с различна степен на трудност и съответно ще донасят различен резултат в крайното класиране. Всички състезатели следва да се концентрират върху работата с карта и ориентация в местността. Особеност този път ще е, че карането на някой след друг ще донася наказание, така че разчитайте само на собствените възможности за ориентация.

Състезанието както е традиция при нас ще бъде направено така, че най-голям шанс ще имат тези с най-добра ориентация, проходимост на машината и подготвеност на екипажа. Няма определен маршрут, по който да се достигат точките и поради огромната разлика в трудността ще могат да участвуват и съвсем неподготвени хора и машини и състезатели от най-висок клас.

Състезанието ще бъде в Мургашкия дял на Стара Планина на 23 юли 2005 - събота.

Подробности по регламента ще бъдат публикувани допълнително.

Традиционно ще разчитаме и на помощ за организацията от участници във форума, основно в две насоки:

1. Съдии и контроли
                  2. Фото и видео оператори. Както знаете най-интересните моменти по трасето остават скрити за мнозинството, затова бихме желали да бъдат заснети и в последствие да монтираме филм представящ състезанието.

За записване можете да пуснете съобщение тук, да ми пуснете лично съобщение или да ми се обадите.
                  Не разбрах , или не съм чел внимателно , но аз да питам : ще има ли състезание за любители или ще е само за джипове от професионалния клас?

Коментар

Да, както винаги и сега ще има възможност за участие на любители с абсолютно стандартни машини и освен това този път сме подготвили изненада за тях...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от VPetrov
                      Да, както винаги и сега ще има възможност за участие на любители с абсолютно стандартни машини и освен това този път сме подготвили изненада за тях...
                      Къде ще ги пускате да се скитат , по ориентирането ли , или по траяла????
                      Който пръв изплюе камъчето за изненадата , получава 4 бири и оркестъра да свири!

Коментар

Венци, ако в този кръг ще има и ендуро, кой ще се нагърби с трасето
                        На Събин май ще му дойде на нагорнище, пък и ще изпусне още едно състезание. Има ли алтернатива Най-добре е някой, който познава добре района. А пък всички ,които са правили трасе за ендуро, знаят какъв къртовски труд е
                        -------------

Коментар

Жоре ти не може ли да го понаправиш
                          и без това водиш тотално по точки
                          ако не, сигурно се ще се намери някой
                          ма ти поне вече знаеш как трябва да се направи
                          иначе съм сигурен че всички са за
                          особенно като се има предвид че габрово се изтегля а и май въобще не е сигурно дали ще има там кръг
                          което е много странно като се има предвид колко запалени има из тоя край
                          ама нещо май хич се нямат помежду си ами се събират само град за град
                          абе момчета стегнете се съберете се и ще видите че имате много повече общи неща от колкото си мислите
                          и град Троян също да не се ослушват
                          ми че в тоя град има най много оффроуд мотори на глава от населението от цяла България
                          съберете се и направете нещо
                          ние тука в 130км радиус сме по малко хора с мотори от колкото в троян само от няколко къщи могат да се съберат

Коментар

Митков, сори френд, но трябва да е някой, който познава района! Аз трябва да стоя там поне седмица, а в Стара Загора имам много работа този месец Ще трябва да я нагласим някак.
                            Колкото до Севлиево, както казах, там състезание ще има, имам и уверение в това.
                            А пък в Троян все "кросисти" събрани.
                            -------------

Коментар

Въпроса получи възможно най-доброто решение можете да погледнете тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/view...?p=13983#13983

Искам публично да благодаря на Събин. Независимо от факта, че трасето ще бъде правено от клуб Стоманени зверове той доброволно се отказва от участие и от този кръг, за да може да помага максимално в организацията...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X