А, ти си качила снимка !!! Я пак да го обсъдим това с помощтта
Ние моторджиите май повече имаме нужда от такава
И си ревизирай тезата относно характерите! Ние караме на две и често на една гума, а те на четири. Падаме постоянно, чупим си това-онова без "по-важните" крайници, нямаме роубари да ни пазят, но не се отказваме
Митков, оставям ти фенката и докато се върна от турнето да си я кандърдисал за съдийка
От помощ винаги има нужда
но ти от къде си
най малкото на някоя контрола нейде в планината може да те сложим ще ти оставим и храна и вода за два три дни не се безпокой
като наближи следващото състезание напомни ни да те включим
най малкото да ми пазиш ключовете за колата докато караме например пак ще съм ти много благодарен че се се чудя къде да ги оставя като тръгваме да караме
а и нищо да не правиш пак ще ти е интересно
по тия състезания все готини люде се събират
Хи-хи, скивахте ли бе? Жипа си и жип! Голям добитък! Сириозен, ръзиъш ли, ууувъжаван! Явно на там я тегли!))
Ако искаш, додет ти покажем на колко места се удря с чука УАЗика за да тръгне, и ще знаеш за организирането на състезанията повече и от цялата федерация по автомобилизъм. Ако ще да я направят и по булдозеризъм!))
лелееее една жена да се появи (е не е 100% сигурно че е жена, и аз мога да си направа 2-ра регистрация ) и вие направо я разбихте, май всичи по-горе са женени, следователно се вижда отношението им към жените аз още несъм и мога да изявя друга позиция към дамата
все още се чудя как да я съблазня да ми дойде за фенка и да ми държи чадъра и да ме цунка по бузките преди старта. остава и да си красавица и другите само ще цъкат
а по отношение на джиповете единственото предимство е че може да се возиш по време на състезанието, при нас почти е невъзможно освен ако не обсъдим варианта да направим кръг с половинките си, тогава може и да те повозя на моя .... иначе сме много по-яка гилдия моторджиите (става въпрос за ендураджиите, не за рокерите, да сме наясно )
Хм ... И що мислиш че всички са женени? )))))) В уазовската конференция имаше период на проява на ъъъ ... двойни чувства от отделно взети ъъъ ... членове ... И там народа като взе да кълве, беше не ти е работа) Обаче после чевръсто направиха анализи на писаното, хванаха ги, и си изпатиха ... Щото се правеха на мацки.
Егати, честно казано не си представям тия глупости дето ги вършим, и сложни сексуални ориентации Или примерно така - зъл лезбиец, както казваше един познат, колкото да не ни вземат за некви тъпи самци.
Май доста ще стресирате всяко момиче което иска да помага...
Ето какво sofianita, ако имате желание да помагате сте добре дошла. Юли е следващото състезание от националния шампионат и на него както и предишното ще разчитаме на помощ от доброволци. Скоро ще открия тема по въпроса, ако имате желание запишете се. Става дума за съдийство, снимане както и организационна работа.
А, то екстремалното е в главите, като разрухата, и кво да е друго ... Да увисне над някоя пропаст, или да се закопае до огледалата може всеки, въпроса е че има идиоти, които хвърлят в това усилия, пари, някои и всичките си ресурси изобщо, и вървят към тая работа нарочно ...
Коментар