Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание в Албена на 5 юни!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Състезание в Албена на 5 юни!!!

На 5 юни от 10 часа за пети пореден път ще се проведе единственото оф-роуд рали на пясък у нас "Baja Албена 4х4". По традиция ралито е част от Международния медиен фестивал в курорта Албена.

Скоростното състезание върху пясък тази година ще е за професионалисти и любители. Трасето ще е с дължина 800 м и ще се намира между хотел "Гергана" и Нудисткия плаж в Кранево.

Вход за джипове и други МПС през с. Кранево. Организаторите обещават много награди за участниците.

Хитро ! Да бъххтя 1000 км. за да покарам 800м. в пясъка ?
    Аз определено съм ПАС ! Желая успех на участниците .

Коментар

Първоначално публикуван от fulda
      Хитро ! Да бъххтя 1000 км. за да покарам 800м. в пясъка ?
      Аз определено съм ПАС ! Желая успех на участниците .
      БДЖ-то имаше една оферта за кола+пътници и излизаше като цена малко повече от горивото
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Мите, не е казано, че ще правиш само 1 обиколка. Лично бих дал поощрителна награда "Забравил, че е в пясъка" за тоз' който ще навърти най-много обиколки докато му писне

Коментар

Успех

Коментар

1000 км по асфалта за състезание 800 м по пясък ... чак в албена ... да неби да има огромен награден фонд
            drive alive

Коментар

Моля, ако някой е ходил на състезанието, да разкаже малко и ако може кой е победил и т.н., че нищо не намирам в пресата
              [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X