Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЕЖДУНАРОДЕН СЪБОР НА вр."РУЕН"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: МЕЖДУНАРОДЕН СЪБОР НА вр."РУЕН"

е то из нета има кирилизатори бол, в абв примерно, пишеш на маймуница и оп си го обръщаш на кирилица, после оп копи/пейст и си готов, аз поне така съм правил, когато не ми е било възможно директно на кирилица. Инак другото е, че има форуми с опция за вграден кирилизато, и дорде си пишеш поста на маймуница има си копче, бацаш и оп, кирилица. Нашто форум сигур да има такваз благина, а!?

Коментар

Оставете китилицата, кажете ще катериме ли Руен?
      Че наближава времето на купона.
      ВСИЧКО Е OFF

Коментар

Мероприятието е поместено и в офицалния календар на форума, който е желаещ, нека се обръща към Mexi за организация. От себе си искам да добавя, че Осогово е чудно красива планина, а Руен е достъпен само при такива организирани мероприятия, защото е на самата граница с Македония.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Много ми е далече да дойда /със сем./, но моля те пиши някаква програма не точна да час де, но все пак кога е добре да се появим има ли официална част, има ли хапка пийка или да си носим, има ли някъде близо хижи, хотели ит.н.т....
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Много ми е далече да дойда /със сем./, но моля те пиши някаква програма не точна да час де, но все пак кога е добре да се появим има ли официална част, има ли хапка пийка или да си носим, има ли някъде близо хижи, хотели ит.н.т....
            Програма няма. Тръгваме сутринта и кой когато стигне.
            Горе има ядене пиене скари и т.н.т. както си е по съборите.
            Има един хотел ( www.tribuki.com ) и няколко хижи. Отправна точка за "Руен" са хотел "Три Буки" и хижа "Осогово", има маркировка от Кюстендил до вр."Руен". Всички ще се върнем

zzlatev Благодаря !
            ВСИЧКО Е OFF

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16474

Ето и малко снимки от едно от трасетата.
              ВСИЧКО Е OFF

Коментар

Аз идвам 100%.
                Само още не съм решил(или по-точно не съм се разбрал ) дали ще дойде с мене някой от 14.09. на палатка по пътя и ако не идвам направо на 15 в Кюстендил.

Коментар

Маркан, ако знаеш какви готини стръмни дерета има нагоре из Осогово. Не знам дали има някакъв път от връх Руен към рудник Руен. Там е страхотна долина, от рудника надолу е разбит асфалт, а нагоре са черни пътища. От времето, когато бях геолог и рудника работеше, знам че отделни вентилационни шахти са с излаз над 1900 м.н.в. и е имало достъп за обслужването им, а горните галерии на рудника в участък Шапка зимата редовно ги засипваше лавина. От всичко това си правя изводи, че нагоре има доста изоставени черни пътища, стигащи бая на високо в планината. Та на слизане оттам може би ще е доста интересно, но трябва да се проучи може ли да се мине. Ако може, качваш се от към Трите Буки( там е доста софт и знам че няма да се изкефиш, няма технично каране) и слизаш през рудника към пътя Кюстиндил- Гюешево. Ще ти хареса, готино място е. Уф, сега докато пиша, чак ти завидях, че ще ходиш и взех да се замислям и аз.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Идеята ми е да карам от Мурсалево към Руен.Това на 14-ти де. Там няма нито един трак а района е доста голям.Та за това.
                    А за 15-ти ще решаваме от върха на къде да хващаме.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                      Идеята ми е да карам от Мурсалево към Руен.Това на 14-ти де. Там няма нито един трак а района е доста голям.Та за това.
                      А за 15-ти ще решаваме от върха на къде да хващаме.
                      Ще опитам да ти пратя трак от Мурсалево през Фролош до Ваксево. От там може да отидеш на Раково, после Двете реки и от там Трите буки.
                      Ако те устройва де
                      На толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!

Коментар

а Руен е достъпен само при такива организирани мероприятия, защото е на самата граница с Македония.
                        ...айде ..да вкарват и македония в евро съюза ..че да си къртиме и натам на воля.. ...ако ..до тогава ..сите македонци не са изкарали двойно и българско гражданство...

Коментар

Първоначално публикуван от gotin Преглед на мнение
                          Ще опитам да ти пратя трак от Мурсалево през Фролош до Ваксево. От там може да отидеш на Раково, после Двете реки и от там Трите буки.
                          Ако те устройва де
                          Ако правилно си спомням, пътя от Мурсалево през Драгодан и Цървище до Фролош е асфалт. От Фролош до Ваксево е сигурно интересно. Там в стари времена и Яне Сандански е минавал. А от Ваксево до Трите буки май пак по-голямата част е асфалт, поне участъка Ваксево- Църварица - Раково. Той Маркан най ги обича кално-каменните пътеки в тесни дерета, та незнам дали там ще му е О.К.. Освен ако няма и алтернативни пътища покрай асфалта.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от gotin Преглед на мнение
                            Ако те устройва де
                            Има ли трак или ще импровизираме.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                              Има ли трак или ще импровизираме.
                              И да няма - ще си направим ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                                И да няма - ще си направим ...
                                Уфффффф..... Вече се бех притеснил че ще съм сам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X