Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изявление на Пламен Тенев - off road клуб "Гладиатор&qu

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изявление на Пламен Тенев - off road клуб "Гладиатор&qu

Изявление на Пламен Тенев- Off Road club GLADIATOR-Varna

Откакто в България съществуват състезания по Off Road се намират хора,които използват тези мероприятия за лични користни цели.Това демотивира учстниците и разочарова привържениците.Хората които участват или гледат екстремните състезания ги свързва любовта към карането и демонстрацията на възможностите на автомобилите 4х4.
    Чрез организирането и провеждането на повече Off Road надпревари ,феновете на този спорт стават все по-многобройни.Получава се така,че разделението на “наши” и “ваши” опорочава цялата идея на Off Road мероприятията.В състезанията участват както професионално подготвени екипажи,така и хора дошли на разходка в гората и да срещнат приятели.Смятам,че трябва да бъдат уважавани едните за положените усилия и тренировки,а другите за желанието им да прекарат екстремно свободното си време сред природата.
    През този състезателен сезон аз няма да учствам в надпреварата за точки и места.Ще карам единствено в подкрепа на Off Road-а,а не заради нечии лични сметки и капризи.
    На 7-ми и 8-ми май край Варна за втора поредна година ще се проведе състезание по екстремен и любителски Оff Road, чийто организатор съм аз като представител на СК "Гладиатор" и активното съдействие на привържениците на off road-а в града .Желанието ми е това да бъде един атрактивен Off Road фестивал,на който се канят да присъстват любителите на автомобилния спорт с джипове от цялата стрна.Очаквам тези които ни подкрепят,както и всички любопитни да дойдат и видят,че Варна е не само красиви плажове и море, но предлага и перфектни условия за провеждането на любителски и екстремен Оff Road.Център на състезанието ще бъде “Чифлика Чукурово” в близост до с. Прилеп,на около 10км. от КК “Албена”.Стартът на състезанието е в 9 часа.През първия ден ще се проведе ориентиране по навигационни записки през трасе от около 70км. в силно пресечен терен в полите на местността “Батова”.Етапът през втория ден ще етраял в близост до организационния център на състезанието.Записванията за участниците могат да се правят на тел. 0889777171-Пламен Тенев.Таксата е 50лв.Препоръчително е джиповете да са оборудвани с гуми за кал,лебедка,а наличието на пилот и навигатор са задължителни.
    Надпреварата край морската столица ще се наблюдава от представители на Българска Федерация по Автомобилен Спорт и независими времеизмервачи .
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Г-н Пламен Тенев е един добър пример за това, че офроуд хората винаги могат и трябва да намерят общ език и да си помагат. Преди няколко дни той беше в София и заедно обсъдихме проблема със съвпадането на датите на състезанията във Варна и в София. Решихме заедно че на нас (OFFRoad-Bulgaria.com) ни е по-лесно да променим датата на организираното от нас състезание в София, тъй като състезанието във Варна е единствена проява за сезона и е твърде зависимо от конкретната дата. Състезанието е организирано от местната офроуд общественост и не е обвързано с други клубове и структури което допълнително натоварва финансово и организационно Пламен Тенев и неговия екип.. Нашето състезание ще бъде на 21-22 май 2005 и така всички любители и приятели на офроуда ще могат да посетят и двете състезания. В знак на добрите ни приятелски отношения на машините на състезанието във Варна ще видите и логото на OFFRoad-Bulgaria.com

Аз съм уверен, че и за в бъдеще всякакви възможни проблеми ще намират своето решение, когато отговорните за това хора го желаят. Много е важно винаги да се опитваме да намерим общ език и не бихме желали хората от офроуд обществото в България да се делят по каквато и да е причина... Една от целите, които сме си поставили е именно обединението на всички приятели и привърженици на този спорт.

С пожелание за успешно състезание! До 7-8 май във Варна!
    VPetrov.photography

Коментар

diavol koleda

Искам само едно нещо да кажа ЕВАЛАТА и на Пламен Тенев и на Венци Петров за това което направиха постигаики взаимно разбирателство те доказаха на нас феновете на оффроуда че наистина можем да бъдем обединени и единни за едни по добри състезания за общата тръпкаа наречена оффроуд в краина сметка никои няма изгода от това състезанията да бъдат на една дата нито феновете нито състезателите мене ако питате те са едни и същи
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Е, така определено е по-добре!
        Надявам се, че голямата пауза между двете състезания ще доведе до повече състезатели и на двете събития.
        Пожелавам искрено успех и на варненци и на софиянци, с вас съм!

Коментар

абе що не направите и ендуро във варна
          ако ще и на някой плаж супер шоу ще стане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X