Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Горчивата истина за мотоспорта в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не прекалявайте с екстриим тестовете.Катеренето на баир състезанията са си отделни състезания които все още се провеждат
    и набират все по голяма популярност даже от миналата година има европейски шампионат.Имам приятел който участва и е един от топ участниците самия аз много искам да участвам и се надявам тази година това най после да може да стане.Участието не излиза скъпо особенно ако се организираме няколко души.Класовете са три 1ви-Специални мотоциклети за тях нямя да коментирам щото ние не сме за там.2-ри.Нормални мотоциклети от 200кубика нагоре фаворитите а и повечето от участниците използват CR500 и SX380 .3-ти мотоциклети 125 кубика като се допускат само двутактови кросаци новите 250-четеритактови не се допускат ,последния клас колкото и да е странно е един от най атрактивните в него обикн. участват и състезатели и от другите класове.Мотоциклетите на повечето от участниците са стари модели и не са скъпи досещате се защо.

Коментар

Митков, в 1.клас за тези с удължените рами ли става въпрос?

Коментар

Ей това за смяна на задна вътрешна гума много ми хареса, само дето си нямам резервна (засега)
        2010 CRF 250 R

Коментар

Мдааа след като се вижда че министерството на спорта дава пари за футбол и то доста. Дайте да вземем с мотоциклетите да ги направим с по малки бази или направо да се качим на 85сс с големи гуми и да сложим две врати и футбол с мотори. То вече има такова по света даже и със слонове, ам като го направим така в България може да ни забележат. Де пък ще знаеш може и някой в националния да го викнат...

Коментар

Отговор на Жоро XR
            ДА Жоро специалния клас са не само удължени ами всякви други чудатости включително моторни шейни с колелца вместо ски

Коментар

Мерси!
              По Дискавари ги гледах тези с удължените рами и ми направиха впечатление яките им двигатели, за около 4 секунди ускоряваха от 0 до 100 км/ч при оня голям наклон, гумите са със о/о 5см грайфер, някои даже караха с вериги. Та затова попитах.

Коментар

Уникално зерлищен спорт. Трябва около софия да наметим някой як баир и да направим такова състезание!

Коментар

Тва дето си гледал по дискавъри е американския шампионат,в европа е малко по различно.По принцип тези състезания се делят на такива които при които се мери времето за изкачване на целия баир и такива при които се мери колко метра си качил вторите обикновенно се правят на напрактика непреодолим до края баир и според мен са по атрактивни.

Коментар

Във втория вид някакъв пич участваше с колесница теглена от 3 мотора.Колесницата почвам да я правя, търсят се "коне"
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Дайте да се съберем и лятото да идем заедно до Австрия на някое от състезанията аз ще организирам цялата работа и да не участваме поне да гледаме хем ще минем през АУНЕРА да си вземем разни работи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X