Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Winch challenge BG ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Winch challenge BG ???

хубаво е да има такива състезания но мисля че за момента няма да го бъде. ПАРИ. това е основното.има състезатели и ентусиасти но никой няма да троши джипките безплатно.защо няма бъги състезания.впрочем има ама само ентусиасти нищо професионално.пак парите са основен проблем.пък и в бг все ощие техниката е скъпа.пример англия там на моргата може да вземиш машина и то добра за сума неколкократно по ниска ако е от бг.стандарта какъв е тук и там а? оф ама ша са опрайми ...някой ден

Коментар

Проблемите на българският автомобилен спорт се крие в абсолютното безхаберие на спонсорите!

На "запад" или в "белите" държави спонсорите дават "X" парички за състезания на даден отбор или на отделен състезател и инвестират "X" по 10 пъти повече парички за да рекламират своята инвестиция по всевъзможен начин във всички възможни медии ...
      А нашите " спонсори " питат:" Като ти дам 200 лева ще спечелиш ли?

и "И колко ще спечеля ... ? "

Нищо че само една хубава гума струва повече ...

Ей затова скоро няма да има .... ако се сещате за какво говоря !

В този аспект аплодисменти от мен на всички организатори и състезатели в България, защото тези хора правят от нищо - нещо.
      Последно редактирано от TurboKuчekBabait; 17-05-07, 23:27.

Коментар

БРАВО ... ИВО!!!!
        Благодаря за усилията, които полагаш.
        Още с първото мнение те разпознах, но .... форума си има правила които всички ние спазваме.
        Много съм горд, че в Испания има хора ... като тебе - да им "натриват" носа на испанците.
        Относно състезанията .. мисля че с времето (спонсорите) всичко ще си дойде на мястото. И в този дух на мисли ... "За всеки влак си има пътници".
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Благодария за комплементите!!!!! Мислия , че за да се стигне до големите ПАРИ за спонсорство на такива прояви първо трябва да се промоционира идеята. ЗАЩО! , защото например тук в Испания нещата не са толкова РОЗОВИ! телевизията обръща внимание само на АЛОНСО F1, футбол и бикове, съответно и големите спонсори са насочени на там....... в България медиите обръщтат голиамо внимание на ОФ РОУДА това трябва да се използва, трябва да се ДРАСНЕ искрата и така ниакой може да я превърне в пламък.............................ПОМИСЛЕТЕ!!!! Използвам да ви дам една новина от моят спортен календар - на 30.06 и 1.07 сме поканени за втори път ма международното екстремно състезание ZEANURI X-TREM в Билбао, миналата година спечелихме купата дано отново да имаме тази чест! Ще има участници от Испания, Португалия, Харвацка и т.н.. Изпращам ви снимката, която са избрали организаторите за плаката!!!

ЧАО!!! ИВО
          Прикачени файлове

Коментар

тази година непремено ще присъствам аз не си падам по фитбола камо ли по биковете но на траял отивам с най голимо удоволствие.
            поздрави

Коментар

според мен е задължително да има такива състезания у нас защото с доближаването на нашия шампионат до представите за крос кънтри, участието в него става все по - скъпо и недостъпно за повечето хора. освен това с премахването на хоби класа вече няма вариант за някой който никога не се е състезавал да дойде и да опита.

състезанията познати унас като траял, представляващи затворено трасе с много публика и големи хендеци са една по - достъпна алтернатива за състезателите и интересно забавление за публиката.

аз не бих участвал в такова състезание защото си продадох колата която можеше да се кара по такива терени, освен това този тип трасета не ми харесват и не ми доставят удоволствие. но познавайки повечето състезатели и зараждащата се вече носталгия по екстремните трасета мисля че ще има доста участници, а и много от хората, които досега не са се състезавали ще решат да опитат.

много важно за такова състезание е трасето да се съобрази с наличните автомобили и способности на пилотите, а не да се сравняваме с тези по телевизията
              drive alive

Коментар

Според мен апетита идва с яденето както е казал народа ако някои успее да организира такъв тип състезание ще е супер не би навредило на сегашния оффроуд шампионат просто защото ще е е различен формат ако всичко потръгне добре и има публика а съм сигурен че ще има такава с времето състезателите ще подготвят съответните машини и всичко ще става все по трудно и интересно мисля че е въпрос на време да се организира нещо подобно както каза go go go има носталгия по стрия тип състезания така че ще поживеем ще видим.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Благодаря на всички изказали мнение по тази тема.
                  Лично аз много желая това да се случи тази година и ще видим какво ще стане.

Дай Боже да има хора желаещи не да си чупят автомобилите а да каарат разумно и технично. Това е истината.

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
                    ...Дай Боже да има хора желаещи не да си чупят автомобилите а да каарат разумно и технично. Това е истината.
                    Ще има

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение

Дай Боже да има хора желаещи не да си чупят автомобилите а да каарат разумно и технично. Това е истината.

ако машината е добре подготвена и се кара разумно много трудно да се счупи но докато се направи една машина като на Иво например иска доста работа...
                      поздрави

Коментар

Winch challenge- няма публика- само видеооператори и фотографи

"освен това с премахването на хоби класа вече няма вариант за някой който никога не се е състезавал да дойде и да опита."-----------------------за какъв "хоби" клас става дума
                        -след като "хобитата" карат по екстрмно от състезателите , нямат никакви задръжки , не поемат отговорности за себе си, организатори - общо взето са БЕЗОТГОВОРНИ
                        за сметка на организатора
                        siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение

"освен това с премахването на хоби класа вече няма вариант за някой който никога не се е състезавал да дойде и да опита."-----------------------за какъв "хоби" клас става дума
                          -след като "хобитата" карат по екстрмно от състезателите , нямат никакви задръжки , не поемат отговорности за себе си, организатори - общо взето са БЕЗОТГОВОРНИ
                          Темата не е "за" или "против" "хоби" клас, а дали в България е възможно някога да има един по-различен тип състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение

напълно си прав и точно това имах предвид, тези състезания биха могли да са мястото, кадето хората да опитват, на затворени трасета, обезопасени и тн.
                            drive alive

Коментар

Siko си по принцип за състезание само с 1 клас. За теб няма хоби. То за такова състезание няма класове. В България това още не е възможно. Но някой хубав ден...

Нямаш ли наблюдение какво преминават автомобилите вече?

Коментар

И аз мисля че ще има участници,само трасетата трябва да не са прекалено трудни в началото а на някакво средно ниво та да могат и сегашните автомобили да участват.А състезанията трябва дасе правят отделно от шампионата като това в Шумен.Пък дай боже един ден да има два шампионата. Аз лично съм си поставил за цел да си направя УАЗика да се доближава до този тип машини,просто по ме кефи да ходя на разни места кадето друго превозно средство с двигател не е било ( изключвам моторите ) .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X