Обява

Свий
Няма добавени обяви.

StreetRacing

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• StreetRacing

Първоначално публикуван от KING DINGALING
    Докато всякакви дупета могат да отидат и да си купат книжка, такива неща ще има още. Както бях казал в една друга тема и аз си падам доста по streetracing-a, и аз обичам да карам бързо, но когато има условия за това, когато съм сигурен че този отсреща или до мен няма да направи някоя глупост.
    Сега искам да ти задам 2 въпроса!
    Първия
    Какво толкова има в тия "УЛИЧНИ ГОНКИ" че сички толкова са луднали?Бях на няколко сабирания на ОМВ на Бояна и на няколко на Военна рампа!И какво да видя!Няколко дупета с БМВ-тА и VW-та се дърпат по околовръстното!И в това намирате кеф!За това се направи божурище!Това е мястото кадето човек може да отиде и да си пробва колата!А не на околовръстното кадето може да излезне и някоя кола!Какви ли не изненади съм виждал!Миналата година на същото място за малко да стане катастрофа между Трабант и Опел Кадет капка!Човека с трабанта реши че е объркал нещо и си обърна и подкара в насрещното!
    Такива неща винаги могат да се случат!За това аз мисля че това с уличните гонки е голяма глупост!Отивайте на Божурище!

Второ
    Говориш за купените книжки!Вярно има хора който го правят!НО да не забравяме всеки като отиде на испитите или до като кара кормуването какво става.Научава правилника само за изпита а после го забравя!Кажи каква е ползата.Преди време по радиото чух че щяло да има изпити на няколко години за да се види колко хора знаят правилника и карат коли!Защото аз в момента карам шофиорски курс и сичките изпитващи казват че когото и да попитат като е взел книжка нещо за правилника няма да може да им каже!
    За това няма значение дали са си купили книжката или просто са я изкарали е така!И после какво защо ме глобиха!Еми защо като нарушаваш правилника ще те глобят!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Значи напълно съм сагласен с тебе. На първия ти въпрос ще отговоря, че пак съм съгласен с теб. Но това тука не е streetracing. Това е просто жалък опита да се прават на героите от Бързи и яростни. Това го намирам за глупаво и на хода по такива дръпки. Както сам казваш разни дупета с BMW и VW Golf дш преди 100 години, разни зевзеци с москвичи и жигули за ташак. Това не е улично състезание това е просто пародия. За Божурище обаче требе да платиш за да влезеш 2лв. 2 лв. ма що трябва да ги дават тия пари като могат за без пари да си прават глупостите. А това какво виждам в този тип състезания е същото което ти намираш в OFFROAD-a. Тръпката от истинско такова състезание е неповторима. Пък и на истинско състезание се виждат не само способностите на колата, но и на шофьора.
    Така стига толко по въпрос 1. Сега №2. Пак си напълно прав, че дори да изкараш редовно книжка скоро след това забравяш правилника. Но я се замисли колко се спазват знаците за ограничение на скоростта и ако се спазваха дали от Люлин до ЦУМ щеше да се стига за 15 мин. или щеше да има задръствания по целия път щото се спазват ограниченията. Вече неспазването на други знаци и правила си е до културата на човека. Минават на червено, изпреварват неправилно, спират кадето и както им падне това всичкото си зависи от човека. Ако нямаше дупешки изпълнения по пътищата всички щяха да карат бързо и виматено. Под дупешки изпълнения имам предвид неправилни изпреварвания, засичания, и други такива. Аз лично смятам, че спазването или неспазването на правилника си е въпрос на лична култура. Но има и още нещо типично за нас Българите- ако си вземе испит казва "ЗЕМАХ ГО!" , а ако се издъни - "СКЪСАХА МЕ ТИЯ!" демек те са му виновни че е неподготвен. Но все пак това са си лично мои мнения.
    Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

Добре, DJDAVEL, виждам че не си обърнал внимание на това което писах по-горе. Този път ще се опитам да ти обясна по добре. Значи, това което се прави на Военна рампа и други такива се прави с цел заяждане с полицията. Повечето ходат там за това, има некои дето са там за самите дръпки, но не са в изобилие. Както вече казах, това не е истинско състезание. Това е глупаво и опасно. Първо че има, нека го наречем, цивилно движение, имам предвид колите които просто минават от там, но и пътищата не са цветущи. Другото което искам да кажа е че точно тези дето се прават на велики състезатели те са най-смотани шофери. Достатъчен е един лек дъждец да падне и ела на Константин Величков през тунела към Люлин и ако пеброиш по-малко от 8 катастрофи ще е за рекорд. А булшинството от смачканите коли са разни голфчета, BMW-та и прочие.

Другото което искам да кажа е защо го задаваж този въпрос - "Какво намирате в уличните гонки". Не мисля че е уместен, защото хора всякакви и от там интереси различни. Никой не пита футболните запалянковци какво ги привлича да ходат по мачове в дъжд и сняг и да се бият по градинките. А се замисли и от друга гледна точка. Не мислиш ле че и OFFROAD-a и sreetracing-a си приличат по нещо основно - а именно да си направиш колата по добра и по различна от другите, за мене това е най-голямата тръпка. От доста от снимките които разгледах тук видях точно това, за пример ще дам един червен УАЗ, който между другото много ме изкефи. Та, не мислиш ли че преди да отречеш нещо първо тябва да го опознаеш. До преди няколко месеца и аз не бях кой знае какъв фен на OFFROAD-a. Знаех че там някакви се събират да джапат из калта и толкоз, но DIAVOL_KOLEDA ми показа некои интересни неща, отделно JANGO ми направи демо на живо и то взе че ми хареса. Така че замисли се за тези неща.

Коментар

Това което казваш е правилно до някаде.Защото какво значи STREETRACING?Състезание по улиците.А за мен лично това е доста глупово и недопостимо.Нека има писти за това.И няма да има проблем.

Коментар

Тогава няма да е streetracing, а по - скоро trackracing. Съгласен съм с това, че да се рискуват животите на околните е глупаво и този от бензиностанцията съм го гледал с желание да се удари в някоя колонка защото е тъпо дупе, но няма нищо лошо да е нещо от сорта на едно друго филмче което съм качил.
          https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...y%20video3.mpg

Коментар

Това филмче го имах.Тук найстина не виждам опастност от забравен от бог път.

Коментар

Това имам предвид. Само колите требе да се барнат малко и да е на тъмно за по голям кеф и ще е супер.

Коментар

Това имам предвид. Само колите требе да се барнат малко и да е на тъмно за по голям кеф и ще е супер.

Аз лично мисля че и така си е добре!
                Но само да имаше повече коли!

Коментар

!!!

http://ladaclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=74
                  [url]www.svetlion.data.bg[/url]

Коментар

Тогава няма да е streetracing, а по - скоро trackracing. Съгласен съм с това, че да се рискуват животите на околните е глупаво и този от бензиностанцията съм го гледал с желание да се удари в някоя колонка защото е тъпо дупе, но няма нищо лошо да е нещо от сорта на едно друго филмче което съм качил.
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...y%20video3.mpg
                    това е най-тъпото и безинтересно филмче, което съм гледал - няма абсолютно нищо интересно, да не говорим колко са смотани колите на него и че едни и същи неща се повтарят по няколко пъти!!!... само си загубих времето да го "dowload"-вам
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КОЕТО...
                      [url]www.svetlion.data.bg[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от svetlion
                        ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КОЕТО...
                        извинен си!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X