Първоначално публикуван от KING DINGALING
Първия
Какво толкова има в тия "УЛИЧНИ ГОНКИ" че сички толкова са луднали?Бях на няколко сабирания на ОМВ на Бояна и на няколко на Военна рампа!И какво да видя!Няколко дупета с БМВ-тА и VW-та се дърпат по околовръстното!И в това намирате кеф!За това се направи божурище!Това е мястото кадето човек може да отиде и да си пробва колата!А не на околовръстното кадето може да излезне и някоя кола!Какви ли не изненади съм виждал!Миналата година на същото място за малко да стане катастрофа между Трабант и Опел Кадет капка!Човека с трабанта реши че е объркал нещо и си обърна и подкара в насрещното!
Такива неща винаги могат да се случат!За това аз мисля че това с уличните гонки е голяма глупост!Отивайте на Божурище!
Второ
Говориш за купените книжки!Вярно има хора който го правят!НО да не забравяме всеки като отиде на испитите или до като кара кормуването какво става.Научава правилника само за изпита а после го забравя!Кажи каква е ползата.Преди време по радиото чух че щяло да има изпити на няколко години за да се види колко хора знаят правилника и карат коли!Защото аз в момента карам шофиорски курс и сичките изпитващи казват че когото и да попитат като е взел книжка нещо за правилника няма да може да им каже!
За това няма значение дали са си купили книжката или просто са я изкарали е така!И после какво защо ме глобиха!Еми защо като нарушаваш правилника ще те глобят!
Коментар