Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кралев и Събин се завръщат...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

IzzY, шанс казваш а? Ами те другите пилоти във Ф1 нямат шанс срещу Шуми ама да си чувал напоследък за него.
    И все пак нека шанса е на страната на правилата и спортсменската битка. Сигурен съм никой не иска да гледа състезания с предизвестен край, нали.

Коментар

Абе , доколкото знам Кралев още няма жипка ...
      Но Сабин трябва да знае повече ...

Коментар

Re: Нямат шанс

Първоначално публикуван от IzzY
        Радвам се че се връштат, ама нямат шанс докато Долфи кара off-road. В момента е много силен, с неговия навигатор много се сработиха. Даже ще кара в Германия.

Хора защо отписахте веднага кралев?
        Изчакайте да почне да кара и тогава може да се говори какво ще стане!Много е лесно да предначертаем кай ще печели!
        Аз лично смятам че това че те искат да се върнат и да карат е похвално.Събин си прави купона с мотора и както той беше казал преди време по добре се чувства с мотора.Представете си как се е съгласил пак да е с кралев!За това може само да се радваме за тях и да стискаме палци!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Нещо ни се провалиха плановете с джипа, и тази година отпада. За догодина не знам.... хич не ми се занимава с тези джипки...

най вероятно ще си доставям удоволствие е мотора и няма да се занимавам с джипове, поне не и докато не се инвестират сериозни пари в този спорт и не се направят наистина професионални отбори с истинска асистенция и т.н.т.

Що се отнася до Долфи ... и аз съм му фен, но изказването ти е .... ти си знаеш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X