Здравейте, наскоро си купих един от първите произведени ДТ-14, сравнително комплектен, но ми трябват още някои части. Някой ако има или знае кой продава части за модела ще съм благодарен да се свърже с мен. 0884605831. Благодаря и поздрави!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за трактор ДТ-14
Свий
X
-
Имахме преди 40 години такъв,може и да има нещо останало,но татко го няма вече и са,,някъде"-какви части трябват ? Познавам един човек,който има ДТ-20 и мога да го питам.Вършеше добра работа навремето,палеше на четвърт,но често сменяхме свеща,по спомени от бензинова газка с по-голям диааметър на резбата беше.Спирачките му бяха лентови и трудно го удържаха на наклон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от gy6ter Преглед на мнениеИмахме преди 40 години такъв,може и да има нещо останало,но татко го няма вече и са,,някъде"-какви части трябват ? Познавам един човек,който има ДТ-20 и мога да го питам.Вършеше добра работа навремето,палеше на четвърт,но често сменяхме свеща,по спомени от бензинова газка с по-голям диааметър на резбата беше.Спирачките му бяха лентови и трудно го удържаха на наклон.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gy6ter Преглед на мнениеЩе попитам все пак като го видя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gy6ter Преглед на мнениеАко е близо до Пловдив и,ако е възможно разбира се може ли да го видя?
Тази машина може да върви и назад след като преместиш седалката и волана,обаче така и не го пробвах навремето.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар