Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моите БИЖУТА - Балкан 50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моите БИЖУТА - Балкан 50

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
    Задавил си го най-вероятно и си възпламенил бензина в ауспуха,нормално,оправи центровката и не го карай с А98 ,сипвай 95,96 с 25-35 грама масло на приста 2Т Микс и ще е супер,центровка на 2 мм преди ГМТ разстояние чукче-наковалня-0,3 - 0,4 мм -мери с луфтомерни пластини за по-голяма точност,стягай здраво,провери си кабела от високоволтовата бобина до свещта и ако има нещо свиркай пак и не ги слушай много много тези измислици ,че буталото задирало ако го караш без ауспух,теоритично няма как да стане
    E, то не става веднага, но ако не ти е жал и продължиш да го караш така се случват тия работи, защото се влошава мазането на двигателя......

Коментар

Задавил си го най-вероятно и си възпламенил бензина в ауспуха,нормално,оправи центровката и не го карай с А98 ,сипвай 95,96 с 25-35 грама масло на приста 2Т Микс и ще е супер,центровка на 2 мм преди ГМТ разстояние чукче-наковалня-0,3 - 0,4 мм -мери с луфтомерни пластини за по-голяма точност,стягай здраво,провери си кабела от високоволтовата бобина до свещта и ако има нещо свиркай пак и не ги слушай много много тези измислици ,че буталото задирало ако го караш без ауспух,теоритично няма как да стане
      Има как да стане...При 2-тактовите двигатели,ауспуха играе важна роля за отделянето на газовете,и нормалната работа на двигателя.И е точно изчислен за всеки двигател.Аз имам ИЖ планета 2,на който предишния собственик след кривките е заварил два пожарогасителя,и сега си умирам от ят .
      harley davidson-fan

Коментар

Младеж как са балканчетата?Върви ли резтаврацята?Нищо не казваш...
        harley davidson-fan

Коментар

Момчеее момчее завиждам ти за мераците и годините ти.Желая ти много емоции в начинанието.за успехи не искам да те връщам в татово време

Коментар

Имах две Балканчета и ги продадох и двете за смешна цена. Сега ме е яд

Коментар

Колега,още не е трудно да се сдобиеш с един брой на "смешна цена" Стига да имаш желание да си докараш бела на главата

Коментар

Готина моторедка имал съм,но според мене си е изживяла времето,само ядове може да създаде на човек,който тръгне да я кара .

Коментар

Колега,още не е трудно да се сдобиеш с един брой на "смешна цена" Стига да имаш желание да си докараш бела на главата
                  Един мой приятел се взе едно само за 10лв, но мисля че вече цените се качат в мобила вече са над 150лв масово.
                  Иначе мойто го запалих от манивела и го заснех - http://www.vbox7.com/play:565f93d0 .

Коментар

Като чели много твърдо работи,колега,кривка или ауспух нещо отнякъде не е оплътнено както трябва

Коментар

Първоначално публикуван от balkan75250 Преглед на мнение
                      Един мой приятел се взе едно само за 10лв, но мисля че вече цените се качат в мобила вече са над 150лв масово.
                      Иначе мойто го запалих от манивела и го заснех - http://www.vbox7.com/play:565f93d0 .
                      Млади приятелю с това БАЛКАНЧЕ ще падладейш.Успех ти желая.

Коментар

Лятото присъствах на ретропарада в Несебър. Един човек така беше излъскал едно Балканче, че направо му завидях. Пожелавам ти и твоите да заприличат на него.

Коментар

балкан50 ми беше първият мотор,който си купих в7 клас.Лятната ваканция работих като пазач на житото ,и със заплатата си купих балканчето(което беше събирано от части и без документи),то не че аз имах документи ама заради това балканче колкото бой съм изял от кварталния ,бях му станал като тренировачна круша.И така до деня в който баща ми не го наряза с ълошлайфа.
                          Но изкренно ви желая успех.
                          И както казваше чичо ми БАЛКАНА ПЕЕ -МОТРИСТА ПЛАЧЕ

Коментар

Първоначално публикуван от balkan75250 Преглед на мнение
                            Гръмна му ауспОха. Това добре ли е?
                            Да гърми ауспОха не е на хубаво!

Коментар

Аз имам балканче напълно в оригинален вид с документи несъм го палил от 10г.но една профелактика и предполагам че ще пламне.При интерес ще кача снимки

Коментар

От: Моите БИЖУТА - Балкан 50

Връщам се след дълга пауза през която се оттървах от тези боклуци най-горе и се сдобих с идеален Балкан. оставам снимките вез коментар: http://balkan50.snimka.bg/motorcycle...12783.19546788

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X