Както се сещате от заглавието става дума за ремонт на биелен лагер за АВО.Като цяло лагера е поразбит но това не ме притеснява толкова колкото това ,че се опитва да превърти в биелата.Като гледам от там ще трябва да се маже и цилиндъра а от снимките се вижда, че той ще се маже на 50%.Къде биха направили КАЧЕСТВЕНО този ремонт,четох доста в ретрораздела но не открих нищо.Живея близо до Перник,устройва ме София изпращането с куриер също е опция.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нужда от помощ за ремонт на колянов вал АВО
Свий
X
-
От: Нужда от помощ за ремонт на колянов вал АВО
Днес намерих време да занеса вала на ремонт в кв.Бенковски,човека излезе много разбран и каза че нямам грижи-ще стане!Края на идната седмица ще си го взема и ще пиша отзиви,като краен резултат като го запаля ще покаже.Благодаря на колегата дано и на други е полезна информацията-човека прави ремонт на валове за мотори, косачки и пр.
Коментар
-
Малко раздвижване тея дни с АВОто просто защото не остава време за него.Вала го взех от ремонт със сменен лагер, почистен центробежен филтър,почистен от нагар и центрован.Следва изрязване на гарнитури където са необходими.
Скъсан щифт на маховика заменен–за добро или лошо имам още един маховик.Предпочетох да сменя само щифта.
Смених пружините на съединителя с видимо по читави
Купих основните лагери и лагерите на разпределителния вал,почистих всичко и започна сглобяването.
За сега съм до тук защото се заех с главата а там също има проблем водачите на клапаните са износени особено изпускателния.Четох че ставали от Москвич,Ваз но за сега застой
.Приемам всякакви съвети и критики с отворени обятия защото все още съм в клас хоби.Вкл за ремонт на главата
.
Коментар
-
Главата вече е готова-перфектно направена за което благодаря на момчетата до зоопарка в София(не го считам за реклама).Ако няма такива хора то тая техника трябва да я сдаваме за скраб.Не знам кога ще последва сглобяване,но няма време -това е положението.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар