Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW R45 cafe racer

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BMW R45 cafe racer

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0396.jpg
Прегледи:1
Размер:127.3 КБ
ID:5523726

Име:SAM_0395.jpg
Размер:150.2 КБ
ID:5523725

Позавърших Хондата...остават някой неприятни неща като карбураторите с които се измъчих, седалката и задните светлини. Много мъка беше по тоя мотор цели 2 месеца и почти всяка вечер по няколко часа.

Име:SAM_0399.jpg
Размер:111.5 КБ
ID:5523724

Име:SAM_0400.jpg
Размер:111.8 КБ
ID:5523727

още не съм заварил и ауспсите, ама и това ще стане.

Коментар

Име:4974055u.jpg
Размер:131.4 КБ
ID:5523728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4974066C.jpg
Размер:154.4 КБ
ID:5523729

това е 'оригинала' или състоянието в ,което Ванката Папалезов го взе...заедно с Киро Гном Рома го бяха разлобили на съставни част, почистили частите на двигателя и повечето части за него бяха купени. За мен останаха сегментите по двигателя и всичко останало.

Коментар

Име:SAM_0404.jpg
Размер:176.6 КБ
ID:5527958Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0412.jpg
Размер:135.8 КБ
ID:5527959

Днеска беше тест драйв на Хондето за първи път след може би 7-8 години. Отне ми 3 месеца да го докарам до тук. Останаха някой неща...жило за километража и второто за газта....все още чакам мембрана за еиния карбуратор и общо взето е готова. Върви приятно за 250 кубиков мотор...даже учудващо добре...ама все пак двигателя е почти нов отвътре ...може и затова. Ауспусите вадят мнооо як звук....общо взето съм доволен. Мисля това да ми е последната реставрация .... много ме влече към флекса нещо. Почвам нов проект "флат тракър" на базата на ХЛ200-250. Вече посъббрах некой части и ако е интересно на някой мога да ъпдейтвам със снимки.

Коментар

Име:SAM_0414.jpg
Размер:159.2 КБ
ID:5533601Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0455.jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5533602Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0459.jpg
Размер:104.8 КБ
ID:5533603

Почвам нов проект...ХЛ 200 флат тракър

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=4WDvH...ature=youtu.be

Малко на празен ход левия цилиндър се включва през такт...ама всички настройки са по слух.

Коментар

Оказа се че двигателя на ХЛ-а е счупен тотално и дори наличието на китайски части (които е егати занимавката да установиш, кое точно ти пасва заради хилядите доработки и т.н. на китайските индженери) излиза бая пари.

Та нов колянов вал с лагерите и биела, нов цилиндър, нови дискове за съединителя, нови плъзгачи, ново бутало, сегменти , бутален болт, нов обтегач и плъзгачи на агренажната верига. Всичко това струва поодтелно не повече 20лв...но си се натрупва. Реално по-добре да бях купил цял двигател и да го затворя с картерите от Хондата...но този модел е скъп (щото е пълно копие на Хонда с някой подобрения) и не се предлага в България. Покрай това проучване станах 'ходещия бог' на китайските части за скутери и АТВ-та....ахахха. Остана главата и скоро ше палим...тая скрап.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0479.jpg
Размер:144.8 КБ
ID:5534347Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0477.jpg
Размер:121.2 КБ
ID:5534348Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0478.jpg
Размер:119.8 КБ
ID:5534349

Коментар

Затворих двигателя...има тук там течове на масло,ама ше ги боримм.

http://www.youtube.com/watch?v=GufYB...ature=youtu.be

Коментар

Име:SAM_0500.jpg
Размер:145.8 КБ
ID:5545970Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0496.jpg
Размер:134.6 КБ
ID:5545969

харесах си фар

Коментар

Малко смених концепцията. След като купих ендуро гума 18-ка по 4 цола....ама нещо не ми ареса. Така и така никой не ми купува супермото джантите...разплетох предната (17" по 3.5") и я наплетох на задната главина. Купих и алуминиев обръч 18 цола и наплетох предната капла....малко заприличва на ретео супермото..стриййт тракър...и т.н.

Задните амортисьори също бяха бая разправия..от два комплекта ЧЗ крос амортисьори сглобих един работещ, като се наложи да ми сгънат и къстъм пружини за да го докарам на усещане поне.

Друго...купих накладки за барабаните и общо взето се разправих с контролите им жила и т.н....степенки някакви също добавих

Двигателя го докарах да пали от раз...ще видим някой ден и на ход как е.

Резервара е заварен...от оригиналните 7 литра останаха около 5.5...ма кво да се прави.

Име:SAM_0504.jpg
Размер:147.7 КБ
ID:5548254Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0501.jpg
Размер:148.8 КБ
ID:5548253Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0505.jpg
Размер:149.9 КБ
ID:5548255

Коментар

Re: BMW R45 cafe racer

Браво! Много ми харесва какви ги вършиш, мерак цена няма!

Коментар

Привет,
                        До къде е R-ката, движи ли се вече. И аз се филмирах ама с японка - Yamaha XJ750 seca. Голям кеф брато, мераците движат икономиката. Като се почна - инструмент, трлоподаващо, компресор и други електрички.....обаче КЕФ!!! Ще метна някоя снимчица и аз да се похваля като напредна.

Име:hj7500.jpg
Размер:10.2 КБ
ID:5563745

Коментар

Р-ката си чака реда...за регистрация, иначе никога не съм я докарвал до състояние да не се движи, щото промените са козметични. Сега пак се мъча с ЦБ-то и понеже е хубаво времето общо взето се возя из махалата с всички налични тротинетки.

Коментар

Страшен си, Андро!Тия от "Дискавъри" ти дишат прахта!Пускай още снимки на реставрации и проекти!
                            Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                            0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Проекта , който беше по между другото ... Много приятно моторче е станало от тая Хонда (имайки почти същата, в ендуро версията си)! И умалителния член не е случаен - мотора е компактен като велосипед балканче...пък и с такава лекота се кара. Но освен компановката , другото забележително е , как този мъртъв 200кубиков XL двигател работи след ребилда . Така де , нов двигател по всички показатели .

П.П. Да се подмазна малко , та Андрей да направи и моя двигател

Коментар

Видях двигателчето на CB-то, дай инфо как си го почистил, свети! Ще съм ти благодарен за отделеното време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X