Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BMW R45 cafe racer
Свий
X
-
Коментар
-
От: BMW R45 cafe racer
Днеска беше тест драйв на Хондето за първи път след може би 7-8 години. Отне ми 3 месеца да го докарам до тук. Останаха някой неща...жило за километража и второто за газта....все още чакам мембрана за еиния карбуратор и общо взето е готова. Върви приятно за 250 кубиков мотор...даже учудващо добре...ама все пак двигателя е почти нов отвътре...може и затова. Ауспусите вадят мнооо як звук....общо взето съм доволен. Мисля това да ми е последната реставрация .... много ме влече към флекса нещо. Почвам нов проект "флат тракър" на базата на ХЛ200-250. Вече посъббрах некой части и ако е интересно на някой мога да ъпдейтвам със снимки.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=4WDvH...ature=youtu.be
Малко на празен ход левия цилиндър се включва през такт...ама всички настройки са по слух.
Коментар
-
Оказа се че двигателя на ХЛ-а е счупен тотално и дори наличието на китайски части (които е егати занимавката да установиш, кое точно ти пасва заради хилядите доработки и т.н. на китайските индженери) излиза бая пари.
Та нов колянов вал с лагерите и биела, нов цилиндър, нови дискове за съединителя, нови плъзгачи, ново бутало, сегменти , бутален болт, нов обтегач и плъзгачи на агренажната верига. Всичко това струва поодтелно не повече 20лв...но си се натрупва. Реално по-добре да бях купил цял двигател и да го затворя с картерите от Хондата...но този модел е скъп (щото е пълно копие на Хонда с някой подобрения) и не се предлага в България. Покрай това проучване станах 'ходещия бог' на китайските части за скутери и АТВ-та....ахахха. Остана главата и скоро ше палим...тая скрап.
Коментар
-
Затворих двигателя...има тук там течове на масло,ама ше ги боримм.
http://www.youtube.com/watch?v=GufYB...ature=youtu.be
Коментар
-
Малко смених концепцията. След като купих ендуро гума 18-ка по 4 цола....ама нещо не ми ареса. Така и така никой не ми купува супермото джантите...разплетох предната (17" по 3.5") и я наплетох на задната главина. Купих и алуминиев обръч 18 цола и наплетох предната капла....малко заприличва на ретео супермото..стриййт тракър...и т.н.
Задните амортисьори също бяха бая разправия..от два комплекта ЧЗ крос амортисьори сглобих един работещ, като се наложи да ми сгънат и къстъм пружини за да го докарам на усещане поне.
Друго...купих накладки за барабаните и общо взето се разправих с контролите им жила и т.н....степенки някакви също добавих
Двигателя го докарах да пали от раз...ще видим някой ден и на ход как е.
Резервара е заварен...от оригиналните 7 литра останаха около 5.5...ма кво да се прави.
Коментар
-
Привет,
До къде е R-ката, движи ли се вече. И аз се филмирах ама с японка - Yamaha XJ750 seca. Голям кеф брато, мераците движат икономиката. Като се почна - инструмент, трлоподаващо, компресор и други електрички.....обаче КЕФ!!! Ще метна някоя снимчица и аз да се похваля като напредна.
Коментар
-
Р-ката си чака реда...за регистрация, иначе никога не съм я докарвал до състояние да не се движи, щото промените са козметични. Сега пак се мъча с ЦБ-то и понеже е хубаво времето общо взето се возя из махалата с всички налични тротинетки.
Коментар
-
Проекта , който беше по между другото ... Много приятно моторче е станало от тая Хонда (имайки почти същата, в ендуро версията си)! И умалителния член не е случаен - мотора е компактен като велосипед балканче...пък и с такава лекота се кара. Но освен компановката , другото забележително е , как този мъртъв 200кубиков XL двигател работи след ребилда . Така де , нов двигател по всички показатели.
П.П. Да се подмазна малко , та Андрей да направи и моя двигател
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар