Да, спор няма, че евтино и хубаво няма, ама мотора за който става въпрос (Дерби 125 рейсинг) не е чак за Йово. Иначе знаем кой е по,по най-добрия във Варна..
Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
Оказа се, че новото жило за километража, което си бях купил е за другия модел километражи(до 160) и е по-късо.
От мотора имам здрава броня, но жилото е скъсано. От едната страна е с накрайник, от към километража е леко запилено на квадрат.
Направих на струга копие на накрайника, отрязах жилото, кримпвах го към жилото, от другата страна леко го запилих, докато влезе в километража.
Смених късото с новото-старо, което си пасна на мястото с достатъчно големи радиуси на сгъвките.
Не бе, ще пълни.
На Балкан 250 са слагани два вида километражи: чешки за Ява, до 140 км/ч и съветски за ИЖ-49 и М-72 до 160.
Никой от изброените мотоциклети не може да вдигне повече от 110(реални) км/ч.
Съветският километраж има вход за жилото отзад и ползва по-късо жило. Другите са отдолу.
Навремето ми подариха Балкан 250,преди да го разкостя за спортен(манията тогава беше,рамка от Ковровец,задна капла от ЕМZ,16 цола,предната балканска 18,мотора от Балкана и ред други "екстри")го разпалих и тествах.Не беше работил години и естественно му беше залепнал съединителя,след разглобяване,машината си тръгна съвсем коректно и вдигаше по километраж 120км/ч по равно и около 130 на спускане,нямаше въобще никаква база за сравнение със на баща ми ижето от 68г,горкото с клизма вдигаше 110 със непоносими вибрации.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Оказа се, че новото жило за километража, което си бях купил е за другия модел километражи(до 160) и е по-късо.
От мотора имам здрава броня, но жилото е скъсано. От едната страна е с накрайник, от към километража е леко запилено на квадрат.
Направих на струга копие на накрайника, отрязах жилото, кримпвах го към жилото, от другата страна леко го запилих, докато влезе в километража.
Смених късото с новото-старо, което си пасна на мястото с достатъчно големи радиуси на сгъвките.
Запиляването не свърши работа.
Наложи се да направя накрайник и от другата страна.
Квадратът е стандартен за 90% от километражите по света S 2.62
Нахвърлях си набързо една скица на детайла
Врътнах го на струга
Направих си кербовка
Леко с чука и стана
Купих термошлаух
Жилото е готово, като ново е
Макар, че бях купил чисто нови амортисьори от магазина, не ми харесва поведението на задницата.
Днес се хванах да ги отворя и да сменя маслото.
Единият има масло и тече.
Отворих го и вътре какво да видя - шимовете не са стегнати, единият изкривен, уплътнението скъсано, гайката не беше стегната.
Другият беше по-зле - нямаше капка масло, ограничителният тампон лиспваше.
Разглобих и още един стар амортисьор за части.
Пробвах да налея fork oil 5w, но се оказа прекалено гъсто.
Наложи се да извадя от запасите специалното масло, с него станаха перфектни.
Всички елементи на амортисьора
Готов за пълнене
Маслото
В събота времето беше хубаво, изкарах Балкана на разходка
След 30-на км като спряхме, извадих инструментите и започнах да притягам болтчета и гайки. Всички бяха се разхлабили от вибрациите. Ще пада лепене.
Иначе върви много добре, 70 км/ч му е перфектната скорост на 4-а, все пак е в разработка.
Коментар