Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номер за преден калник на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Номер за преден калник на мотор

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ALIM1826.jpg
Прегледи:2
Размер:148.2 КБ
ID:5431589
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Димо; 03-12-12, 07:37.

Номер за преден калник на мотор

Колега стана ми интересно.Моторът ми се струва че е с шуменска регистрация. В този район ли е или е в друг край на БГ?
    От друга страна доста цифри има за БГ номер...
    П.П сега се вгледах гледам май не шуменска, но би ли споделил

Коментар

От: За ретро моторите

Мотора е с Монтанска регистрация.Този номер на предният калник е стар номер от времето на Вермахта-фашистки.Сложих го за атракция.Редовният номер е отзад на калника.

Коментар

Номера е немски,от времето на райха но цивилен.Регистрацията е от окръг Лайпциг Най вероятно е дошъл с машина която е била мобилизирана през войната.Имам една молба към колегата-ако може,да му вземе размерите,ще трябва да правя такива за 3 мотора.....

Коментар

Стори ми се че видях буквата "Ш". Реших че е шуменски, имам номер такъв, но после видях че са повечко цифрите и коригирах поста.

Коментар

Колега, dashev_ec ,на номера от едната страна е запазен червен печат с орел,който държи с ноктите свастика.Номера мога да ти го дам за мостра,да направиш твоите,и след това да ми го върнеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Bobi67 Преглед на мнение
              Колега, dashev_ec ,на номера от едната страна е запазен червен печат с орел,който държи с ноктите свастика.Номера мога да ти го дам за мостра,да направиш твоите,и след това да ми го върнеш.
              Здравей колега! Естествено че ще има орел,все пак е от подходящите години.Имам сканиран документ от онова време,с всичките видове регистрационни номера според предназначението им и района от който са.Ако ти,или някой колега имате интерес,мога да го изпратя.Иначе ще съм много благодарен ако успеем да направим връзка да взема размерите му.Ако е удобно,прати ми на лични номера си да се чуем.Поздрави!

Коментар

Тел. ми е 0876/937849.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X