Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ Планета,пълно възстановяване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИЖ Планета,пълно възстановяване

Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение
    С какво го полираш колега,ползваш ли някакъв препарат или химикал?Сподели технологията,защото това което си направил изглежда добре,и така двигателя ще си запази оригиналния вид.
    Технологията нито е космическа нито секретна даже много проста но ефективна.В зависимост от грубостта на полирания детайл(а Руснака не обича да отлива грубо поне 1973г в Москвич 412) се започва с шкурка 80 или 100 до постигане на някъква гладка повърхност.След това се шлайфа с все по-ситни шкурки 200,300и т.н. до водна 3000 която довежда детайла до близък на показания блясък.За финал Аз използвах останала Ми от едно време финна абразивна шлайфпаста за хром и метал в тубички като паста за зъби.На нея си пише че оставя защитен от атмосверни влияния слой в/у обработената повърхност и действително се оказа така.В момента издирвам да си купя подобна паста защото ми е на свършване така че намеря ли ще информирам веднага.Общо взето това е.Нищо сложно и страшно.Трябва само много мерак търпение и здрави ръце и нерви.Но резултата си заслужава поне за Мен.
    0887284106-Митко
    http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Получава се и с пясъкоструене.С подходящ абразиви.Поне не е толкова трудоемко.

Коментар

Някога много успешно лъснах картерите на една древна Явичка, като ги потопих във вода с разтворен в нея препарат за отпушване на канали. Кисне около 10 мин. и се изплаква обилно. Изглежда като току що отлята.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Един приятел има реставриран такъв направен Трайк.Син е няма друг като него.В Вбокса има клипове.Аз скоро му продадох цял двигател

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X